Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crysis 2
ma znam, zafrkavam se, ali predobra je igra, to se mora reci...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
antimadridista kaže...
ma znam, zafrkavam se, ali predobra je igra, to se mora reci...

pa je nisam ja reko da nije..meni jedna od najdražih uz MW2 i AC2..:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
14 godina
Crysis 2

Može netko reći gdje se FOV namištava. HVALA!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
sako9800 kaže...

U mađarskoj

ššššš - možda su u šumi
14 godina

Možeš li biti određeniji gospodine!! Mađarska nije mala zemlja!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
protjeran
sako9800 kaže...

evo tu imas ovaj konfigurator skini ga i preko njega možeš samo namjestit

17 godina
Crysis 2
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Trebalo mi je cca 20 tak restartova steama i ulazaka u igru i van nje da crysis zapamti cd key. Upisivao sam ga ponovno i nanovo i ponovno. Naravno da sam na njihovom web u registrirao za dodatni content iz LTD edicije. Što je najsmješnije igra ga je vidjela ali ako sam izašao sve je zaboravila. Ok, od zadnja 2 ulaska izlaska , pamti sve nemoram ponovno upisivati CD key.

Zatim mi non stop ako uključim barem 1 od filter opcija u MP svi serveri pokazuju 1000 ping. Ako obrišem sve filter opcije onda pokazuje normalan ping. makar sam skužio da ako i upalim filter opcije (koje btw ne pamti) i uđem na server gdje piše ping 1000 da u večini slučajeva imam normalan ping. Od 8/10 ulogiravanja mi kaže da mi je CD key u upotrebi ... Igru sam kupio na steamu pa ovo je samo moje observacije da Vas ne iznenadi. Ali ako pročitate ovo gore vidite da su problemi kao tu , a u stvari nema pinga 1000, cd key nije ukraden i sl. Mislim da je možda samo potrebno koji sat da se sve lijepo slegne na njihovim serverima i bok.

SP mi je kao u leakanoj verziji super i sada mi je žao kaj sam igrao leakanu verziju 3 mape jer mi je na početku bilo dosadno htio sam samo što prije doči do dijela koji nisam vidio. Grafičkih problema nemam .

MP... Na par mapa koje sam se uspio ulogirati bilo je hrpa lvla 35 +++ koji jednostavno su nevidljivi i sa nanovisionom vidiš samo mali blur efekt i najvažnija je tvoja brzina ako ti več nije na leđima i malee kill mu se piše. Makar , najviše kilova po mapi imam od na tim likovima, največi lvl na serveru.

Odoh nazad,

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo malo screensa ko nezna kak igra zgleda, extreme postavke, aa sam bio slučajno isključio.

Neprijatelji su vrlo detaljno napravljeni, al ima stvari koje izgledaju ko iz igre stare 10 godina.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
naxeem kaže...

Kupujem igru, ali EA mi je dužan DX11 zakrpu :)

hahhahahahaha.... zar i ti? 

Pa da, zapravo - ako gledam realno igra je dobra. Port je i to me iritira - nema sejva i sl., ali igra je zabavna, dobro izvedena i na 2560 rezi leti k'o blesava s grafikom koja je ipak jako dobra.

15 godina
protjeran
Crysis 2

dal neko zna kako se pređe ona staza di se most uruši i onda je prvo magla nekakva i onda dođem tamo di je onaj neki tenk i on me stalno ubija..neznam kako preć, može pomoć?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 12:54 (gjurki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ee evo i ja tu zapeo. Pretpostavljam da treba ući u ono vozilo tamo na kraju što te gađa pa sa njim razbiti oni zid jedan. Al meni ne može uć u njega. Nista mi ne pokazuje. Zna li itko caku neku???

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Crysis 2

očito da za neke (oko ovo igre) vrijedi: odlučan sam da sam neoudlučan, ili nisam !? {#}

OT: jel ima ko problema sa mp-om? SP radi ko podmazan, al se u MP igra svako malo "smrzne" na sekundu, poprilično iritantno

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo sad sam prešo:D, nakon pol mukotrpnih minuta...nemoraš uć u to vozilo nego odeš u cloack i skreneš tamo desno i vidit ces mora ti bit prolaz...al ne desno pored tenka nego prije tenka...tamo di su one kućice neke:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel se još nekome dosta zamagljuje  ekran pri bilo kakvom kretanju u igrici, i tek kad se stane  pročisti se slika? jel to zbog grafiče ili je to normalno tako??

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
rokoko1111 kaže...

Jel se još nekome dosta zamagljuje  ekran pri bilo kakvom kretanju u igrici, i tek kad se stane  pročisti se slika? jel to zbog grafiče ili je to normalno tako??

motion blur?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
rokoko1111 kaže...

Normalni motion blur  . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Znaci to tako mora bit onda?? pa jel se može nekako to ugasit, stavija san na Crysis2AdvancedGraphicsOptions  motion blur 0 i opet je isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rokoko1111 kaže...

Znaci to tako mora bit onda?? pa jel se može nekako to ugasit, stavija san na Crysis2AdvancedGraphicsOptions  motion blur 0 i opet je isto

Koliko znam igra ima dva tipa motion blur-a, jedan je "motion blur", a drugi je "radial blur", pokušaj isključiti oba, komande su iste kao i za C1.

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Došao je i taj dana!!!

{#}

1 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...
rokoko1111 kaže...

Koliko znam igra ima dva tipa motion blur-a, jedan je "motion blur", a drugi je "radial blur", pokušaj isključiti oba, komande su iste kao i za C1.

ja ne kontam šta vam smeta motion blur, tog je bilo i u jedinic...mene smeta onaj BLOOM glupi sve bljepšti koda sam u raj došao sunce ti kalajsano... moram staviti sunčane naočale dok igram...kako se to miče jel zna tko?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo par ss :D, slikano je frapsom pa nije neka kvaliteta..neke stvari su savršene neke užasne..npr. grafit su strvarno mogli malo poboljšat:D

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo jedna zanimljiva usporedba, PC/xBox/Ps3 grafika.

LINK na video.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

LINK na video.

deža vuuuu....{#}

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

LINK na video.

hm nekako mi je ljepši na pc...

16 godina
protjeran
X-Men123 kaže...
thuglife kaže...

LINK na video.

hm nekako mi je ljepši na pc...

cudno jel ?

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
Frenkyca kaže...

Pa napravio sam kako je pisalo znaci otiso u crysis 2 folder i zbiraso cfg file i onda pokreno program tamo namjestio kak hocu postavke applay i onda kad sam ispo pokrenut onaj error kao da ne moze nac igru :S

Obrisao si krivi cfg file.Taj system vrati i sve će radit kako treba

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 15:35 (Kill Frenzy).
15 godina
protjeran
Crysis 2

normalno,a ne čudno...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...

normalno,a ne čudno...

pa normalno da je normalno

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
Frenkyca kaže...

Znam zasto program nece mi koji imamo jogurt verziju onda nece sad sam probo neke stvari i zbog toga nece :S a jbg valjda ce fixat novi crack :D

lol.instaliraš igru.pokreneš ju.skine ti se update pa bubneš onu stvar i to je to.

Kod onog programa za namještanje postvaki.pokreneš ga odabereš glavni folder igre i to je to.

Ništa nemoj brisat jer vjerojatno taj cfg fajl što bi trebao obrisat ni nemaš ga. I sve radi ništa ti više ne treba

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice