Kvragu,nek pojeftini kasnije,ali SAD hocu igrati tu igru dok je aktualna,ne za 1g...
Tako da,Steam je smece kakvog nema,fino EA DL Manager,skine se maksimalnom brzinom i halaj,za 120kn.
Nema bolje od toga ;).
Kvragu,nek pojeftini kasnije,ali SAD hocu igrati tu igru dok je aktualna,ne za 1g...
Tako da,Steam je smece kakvog nema,fino EA DL Manager,skine se maksimalnom brzinom i halaj,za 120kn.
Nema bolje od toga ;).
sta ti nije bolje preko steama, taj ea downloader je najveće smeće
Koji FAIL ! Zato bi bio smece ?
Igra se s EA-a skine za cas,tako da...
Cijene,jedino sto gledam,svejedno mi je za uslugu i gluposti kad je cijena 3 put veca kod njih.
Pitanje. Ako kupim na game. co.uk gdje i namjeravam , oču moć igricu zalijepiti na Steam ili samo steam verzija će se moći aktivirati tamo?
Cijene,jedino sto gledam,svejedno mi je za uslugu i gluposti kad je cijena 3 put veca kod njih.
Ak ti je svejedno dal ćeš kupiti fiču ili S-klasu nitko te ne tjera da baš moraš kupiti S-klasu. I s jedan i drugi imaju volan, 4 kotača i dofurat će te od točke A do točke B.
Sve ostalo je pitanje kolko si spreman platiti razliku u cijeni za kvalitetu, dodatnu opremu i ugodnost u vožnji koju dobiš s S-klasom.
Ista stvar s Steamom (s-klasom) i ostalim online servisima (fičekima). Pa baš i nije glupost što je na Steamu cijena tri puta veča. A ti sad biraj.
neznam za eadm, ali znam da steam automatski samo update-a igricu i besplatne dlceve sam skida i tako to..
Ak ti je svejedno dal ćeš kupiti fiču ili S-klasu nitko te ne tjera da baš moraš kupiti S-klasu. I s jedan i drugi imaju volan, 4 kotača i dofurat će te od točke A do točke B.
Sve ostalo je pitanje kolko si spreman platiti razliku u cijeni za kvalitetu, dodatnu opremu i ugodnost u vožnji koju dobiš s S-klasom.
Ista stvar s Steamom (s-klasom) i ostalim online servisima (fičekima). Pa baš i nije glupost što je na Steamu cijena tri puta veča. A ti sad biraj.
Isuse koje si ti sad gluposti rekao.
Ja jos ne vjerujem da netko moze ovakav,s oprostenjem,drek provalit.
Pa kupis ISTU igricu,nema nikakve razlike,ti bi dao 3x vecu cijenu za sto,bezveze?
Usporedba ti je pre,ne znam,nema rijeci kojom bih opisao koliko je losa.
Ja kupim S klasu i ti S klasu,i sad ti za 3x vecu cijenu imas da ti 1 godisnje promjene gume i filter za ulje,dok ja to moram sam napravit.Zamisli,ja platio 1mil kn a ti 3mil kn.
Isplati ti se dati 2mil kn za promjenu guma i filtera?
Kad vec idemo u krajnost...
I sto ti imas od tog Steama?Veci gust u igranju,ili nesto mozda?Ne bih rekao...
Steam nikako nije nužan za igranje, ali eto olakšava korisnicima u tim nekim sitnicima. Stvar je svakog pojedinca dali mu se isplati platiti 3x veću cijenu za taj luksuz. Jer ionako dosta igri ima vlastiti update system(zapravo to imaju svi multiplayeri) jedino za SP se obično trebaju manualno skinuti i instalirati. A SP ionako ako nema većih bugova i slično, nemam potrebu da ga patchiram, ionako SP prošem par puta i potrošim 5x manje sati nego na multiplayer.
Sve je do pojedinca, nekome jednostavno steam paše i lakše mu je baratati sa svim igrama koje ima, nego da su mu razbacene po nekoliko servisa. Plus ako ima na njemu ekipu sa kojima igra pomoću steama još jedan razlog više za ostati na njemu.
Steam je dobar zato jer ti je sve servirano na pladnju, i zbog megalomanskih popusta. Nikad ne bih kupio igru na Steamu čim izađe, jednostavno je preskupa.
Ja za sebe znam da bih tu igricio htio igrati ODMAH cim izade.
I eto,za 120kn ju mogu igrati cim izade.E sad,kad ce biti taj popust na steamu,tko zna,ali samo zelim igrat te nemam namjeru cekati.
Ima i Crysis2 rijesenu ingame friend listu i sve,tako da nema smisla dati 3x vise para ni za sto.Bas,nema smisla.
Ja za sebe znam da bih tu igricio htio igrati ODMAH cim izade.
I eto,za 120kn ju mogu igrati cim izade.E sad,kad ce biti taj popust na steamu,tko zna,ali samo zelim igrat te nemam namjeru cekati.
Ima i Crysis2 rijesenu ingame friend listu i sve,tako da nema smisla dati 3x vise para ni za sto.Bas,nema smisla.
Kolko imaš igara na steamu?
Čiste gluposti. Dobit ćeš apsolutno identičnu igru, a kod drugih servisa download brzina će biti češće maksimalna, nego na Steamu, što je danas s igrama od 10GB bitna stvar.
Svaku igru koju kupiš bilo gdje, možeš integrirati u Steam da dobiješ ingame chat i F12 screenshote.
Steam automatski skida patcheve, ali to ponekad i nije dobro, jer patchevi na Steamu znaju kasniti-
Steam ponekad ima dobre ponude, ali cijene su redovito prevelike i razlika od 100% ponekad i nije zanemariva. Ponekad se zbog komoditeta isplati dati 20 kuna više, ali cijena od 60 eura za nešto što u Americi košta 60 dolara ili Engleskoj 30 funti, odličan je lakmus papir za kretene.
Steam je super po meni , ali evo jedan od razloga kada nije.
Moj sin isto igra igre, pošto imamo više PC a doma znači možemo istovremeno igrati . Ali ako igre su mi sve na Steamu onda ja recimo hoću igrati Homefront a on bi Portal i onda nemožemo jer je samo 1 account. Ali opet, ja više cijenim Steam zbog automatizma sa update igrica i ostalo. Ali opet cijene se znaju razlikovati i po 3 puta. Znaći samo je na tebi da odlučiš dali češ imati 2-3-4 game servisa ili samo 1.
Ja na sve to malo drugačije gledam. Recimo da nakon BC2 kojeg sam kupio prek EADL managera zbog niže cijene i koristim kao kao non-Steam game ipak ne mislim više kupovati nešto što se ne da aktivirati na Steamu.
Al ne da mi se sad ulazit u besmislene rasprave bez kraja (a i offtopic).
U tom konkretnom slučaju - offline mod ;)
Steam je super po meni , ali evo jedan od razloga kada nije.
Moj sin isto igra igre, pošto imamo više PC a doma znači možemo istovremeno igrati . Ali ako igre su mi sve na Steamu onda ja recimo hoću igrati Homefront a on bi Portal i onda nemožemo jer je samo 1 account. Ali opet, ja više cijenim Steam zbog automatizma sa update igrica i ostalo. Ali opet cijene se znaju razlikovati i po 3 puta. Znaći samo je na tebi da odlučiš dali češ imati 2-3-4 game servisa ili samo 1.
Ja imam kod kuće trenutno tri PC-a, a sad slažem i četvrto radno mjesto, sve spojeno u LAN i na internet. Imam dva sina, i svakom sam napravio posebne steam profile. Svaki ima svoje kolekcije igara, a igre im šaljem preko GIFT-a, tako da oni nemaju mogućnost plaćanja i moguće zloupotrebe. Rijetko kad koristimo profile jedan od drugog, eventualno za igre gdje nemamo licence za sve profile.
Igramo uglavnom vodeće multiplayer naslove na internet serverima, ali se zna baciti vrlo često i LAN party.
Svakom od njih steam prati napretke u igrama (Achievements) i rezultate na serverima, što je vrlo velika motivacija osobito kad se igra stalno sa frendovima i uspoređuju gaming vještine... :))
Igre gotovo uvijek kupujem kad su na akcijama (obično za trećinu cijene) npr. MW2 (60€) sam kupio po 19€, BBC2 također tri licence na akciji za trećinu cijene itd.
Pristupi održavanje svih steam profila mogu raditi sa bilo koje lokacije koja ima internet, to se odnosi i na kupnju igre ili transferiranje GIFT-a.
Usput da kažem, imam također gotov sve te igre i crackane, ali igranje multiplayera na internet serverima sa frendovima je tek pravi užitak. Crackanu verziju obično koristim za testiranje i ako mi se pokaže OK kupujem na steam-u.
Pošto smo veliki fanovi Valve FPS naslova "Counter Strike Source" i "Team Fortress 2", steam nam je nezamjenjljiv... :))
Ja na sve to malo drugačije gledam. Recimo da nakon BC2 kojeg sam kupio prek EADL managera zbog niže cijene i koristim kao kao non-Steam game ipak ne mislim više kupovati nešto što se ne da aktivirati na Steamu.
Al ne da mi se sad ulazit u besmislene rasprave bez kraja (a i offtopic).
U tom konkretnom slučaju - offline mod ;)
Ja isto imam dosta igara kupljenih kao non-steam, ali mi također više na pada na pamet da kupujem takve "retail" verzije.
Ovo sa "Offline" modom je moguće, ali prilično nekomotno rješenje jer steam stalno provjerava account login i to stvara dosta problema.
Mi smo jedno vrijeme imali "GTR Evolution" (Race On) samo jednu licencu preko steam-a, koristili smo samo jedan account na tri računala te dizali server u LAN-u.
Međutim, današnje igre su većinom multiplayer igre i igraju se na oficijelnim serverima za koje treba pojedinačna licenca, pa obično takve zamisli brzo padaju u vodu... :))
Jedino igranje na kvalitetnom serveru koji osigurava mali "ping" i dosta igrača je prava stvar, a to se bez licence (offline mod) može zaboraviti.
Da previše ne odemo u "off-topic" dvija zanimljiva linka vezane za Crysis 2:
Za Valveove naslove je Steam nezamjenjiv,imam CSS na steamu i to je jedino sto sam bio igrao.
Za ostalo,SVE OSIM Steama.
Dok sam citao komentare mislio sam da je ovo steam tema
dosta OT
Ja kupim S klasu i ti S klasu,i sad ti za 3x vecu cijenu imas da ti 1 godisnje promjene gume i filter za ulje,dok ja to moram sam napravit.Zamisli,ja platio 1mil kn a ti 3mil kn.
Samo da rasčistimo jednu stvar, ja govorim za razinu dodatne usluge online servisa. I to uspoređujem. Igre nemaju veze s tim. Pod volan i 4 kotača samo mislio na samu igru, a to dobimo svi.
Nisam baš pratia zadnjih dana, pa ako tko zna.... Hoće li ovi novi crysis imat istu imat oni cfg da kojim možemo sami podešavat određene stvari tipa draw distance, glow itd.
dosadni ste više steam ovo ono pricajte o igri
dosadni ste više steam ovo ono pricajte o igri
Crysis 2 na DX9 izgleda sjajno. Kakva će tek na DX11 bit grafika? Za nas entuzijaste sa novim grafamaxD Pa još i na Full HD možda..:D
Stvarno predobro, gledao sam malo trailere po netu i na bug.hr
A šta im znači ovo dx11 will be in day 1 patch???
Prvoga dana čim izađe patch za igru će biti podržana grafika u DX11
Znači moći ćeš igrati na DX11 ako to i želiš kada instaliraš patch
Ma valjda prvi patch ofkors?
Prvoga dana čim izađe patch za igru će biti podržana grafika u DX11
Znači moći ćeš igrati na DX11 ako to i želiš kada instaliraš patch
Ma valjda prvi patch ofkors?
heh sam je pitanje kad će taj patch izaći :)
cim izade igra bit ce i patch tako sam ja shvatio!
Izgleda Crysis 2 ima još veće postavke za grafiku. Navodno se u finalnoj verziji pojavila postavka za grafiku Extreme, a nešto se priča da bi mogla biti i još jedna postavka Maximum Extreme.
Ovo je drito za onu ekipu: "Eeee, legaaaa ja ti ganjam onaj Crysis na svojem 2.6 na Gamer-u, eeee, koja grafa, eee.... a imam i 1GB grafičku eeee"