Imaju 2 ikone, crysis.exe i crysislauncer.exe, nakon sto se klikne na ovu drugu pocne skidati update.
To mora raditi jer je to ispravan postupak.
Imaju 2 ikone, crysis.exe i crysislauncer.exe, nakon sto se klikne na ovu drugu pocne skidati update.
reinstall Game, sada radi (:
ako vam napise ono za konekciju prilikom logina naporavite disconnect pa connect na net i resetirajte komp! meni je tako proradilo!
Imam 1.51 K/D ratio,tj. 304/201 K/D :).
Khm... malo sam tupav očito jer ja pojma nemam gdje vi to uopće vidite K/D ratio?
mislim da je vrijeme za novu grafu :D
a mogo bi i proc al to nebi jos
idem mi na low 80-90fps
-.-
Samo grafa.
Jedna GTX460 bi sjela ko budali samar,imas super konfu!
pozdrav ljudi..
imam problem pa ak ima ko kakvu ideju da pomogne, naime nakon instaliranja patcha ne mogu se više logirat.
piše da provjerim konekciju, al tu je sve u redu
ja isto,već sam postao gore
pojma nemam,umjesto da kikaju cheatere oni rade probleme
taman sam naumio kupit igru jer mi se dopala i prvenstveno bi je kupio radi multiplaya i sad si mislim :kupim igru, dam 300-400 kn za nju i onda da me jebu takvi problemi
šta uraditi?
ideje?
Meni se logira ali kad ocu uci u neki server onda dodje ta poruka!
Evo detalja o onom mikrovalnom oružju, izgleda da će to biti opasna pljuca za close combat
Rofl, umjesto 19 sam ukucao 10 godina :P, sad me zblokiralo :P
Vjerojatno zato što treba doći update za antivirus u kojem stoji da to nije virus?
To je false positive, i drugi su se po forumima zalili na to.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1784029
To je false positive, i drugi su se po forumima zalili na to.
znaci da zanemarim to?
Moja pandica ništa nije pronašla, tako da je čisto Mene muči nakon update-a da se u server browseru zna zamrznuti, na 10-ak i više sekundi
ne znam, ali stvarno odlicno izgleda na ovom vidu - CRYENGINE 3, ne mislim da je netko prije postao:
To je "sandbox for cinema", nema veze sa samom igrom, čak mislim da je to standalone aplikacija, u principu prilagođena za gladak workflow sa Maya-om u svrhu izrade cinematika. Znamo mi već odavno da CryEngine 3 može štošta, problem je što ne znamo koliko toga će biti uključeno u samu igru, u demo-u puno mogućnosti engine-a nije iskorišteno... Znači samo se o tome radi, CE3 može sve što i CE2 plus još tonu novih kul stvari ali pitanje koliko toga bude u igri...
Sjećam se koliko su nas napaljivali sa video prezentacijama CE3 engine-a, bilo bi mi žao da hrpa toga izostane iz igre. Mislim ok, velik dio love im donosi "najam" engine-a, ali da zbog toga okrljašte Crysis 2, to je debilana, ali na žalost vrlo vjerojatna debilana. Jbga, lova je u igri. "Kurvali" su oni svoj engine i prije, samo što bi sada igra mogla dobiti po njonji zbog toga.
Demo naspram ovoga izgleda kao da je iz kamenog doba :(( ... to ja zovem grafikom kakvu sam očekivao bejbe :)
Demo naspram ovoga izgleda kao da je iz kamenog doba :(( ... to ja zovem grafikom kakvu sam očekivao bejbe :)
i ja sam ocekivao da ce igra ovako izgledati, a ne izgleda ni blizu. ali ipak, jos se nadam da ce u full verziji izgledati bolje
glupo pitanje, kako se ukljuci nanovision? .......:D
Mislim da je defaultno N.
LOL odi u opcije i provjeri...ja sam ga promijenio pa neznam koji je default
ja neznam kako se uključuje hologram,nema opcije i kako se uključuje kad dobiš radar ili ceph
vidim da sve više cheatera,partija nije ni počela i već neki cepa iz zraka sa ceph-om
LOL odi u opcije i provjeri...ja sam ga promijenio pa neznam koji je default
ja neznam kako se uključuje hologram,nema opcije i kako se uključuje kad dobiš radar ili ceph
vidim da sve više cheatera,partija nije ni počela i već neki cepa iz zraka sa ceph-om
hologram najprije trebas otkljucat...za izbacit hologram odnosno kopiju "sebe" pretisni -2- i ispalis ga pa opet pritisnes -2- kako bi vratio pusku na metke....a za radar i one ostale bonuse je slovo -P- po defaultu kad skupis 3 ili vise onih medalja
hologram najprije trebas otkljucat...za izbacit hologram odnosno kopiju "sebe" pretisni -2- i ispalis ga pa opet pritisnes -2- kako bi vratio pusku na metke....a za radar i one ostale bonuse je slovo -P- po defaultu kad skupis 3 ili vise onih medalja
probao sam sa brojem 2,ali neće...imam ga otključanog za snajper,scar i onu veliku
probao sam sa brojem 2,ali neće...imam ga otključanog za snajper,scar i onu veliku
moras ga postavit kao dodatak na pusku
ovo mi izgleda stvarno, realno:
(hardcore)
Meni to izgleda kao naljepnice, nema dubine.
Tu gdje su plocice kao "popucale" se vide jos njihovi rubovi.
hardcore,advanced... cemu to sluzi?
mislim kakva je razlika?
hardcore,advanced... cemu to sluzi?
mislim kakva je razlika?
Sve vise i vise bljestavila.
EDIT:
moj najbolji score, cak sam uspio ceph gunship pozvat.
I upravo sam odlucio da necu kupiti igru. Sad ju brisem i adios, previse budala koji ganjaju svoj K/D umjesto da idu recimo captureat crash pod.Ne ocekujem sad neki teamplay kao u klanu ali daj barem malo sivih stanica neka netko ima.