Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 928.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crysis 2

Imaju 2 ikone, crysis.exe i crysislauncer.exe, nakon sto se klikne na ovu drugu pocne skidati update.

To mora raditi jer je to  ispravan postupak.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Joe Cooker kaže...

Imaju 2 ikone, crysis.exe i crysislauncer.exe, nakon sto se klikne na ovu drugu pocne skidati update.

To mora raditi jer je to  ispravan postupak.

reinstall Game, sada radi (:

Music4ever
15 godina

ako vam napise ono za konekciju prilikom logina naporavite disconnect pa connect na net i resetirajte komp! meni je tako proradilo!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Imam 1.51 K/D ratio,tj. 304/201 K/D :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Khm... malo sam tupav očito jer ja pojma nemam gdje vi to uopće vidite K/D ratio? {#}

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

mislim da je vrijeme za novu grafu :D

a mogo bi i proc al to nebi jos

idem mi na low 80-90fps

-.-

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Samo grafa.

Jedna GTX460 bi sjela ko budali samar,imas super konfu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer_101 kaže...
M4X kaže...
gamer_101 kaže...

pozdrav ljudi..

imam problem pa ak ima ko kakvu ideju da pomogne, naime nakon instaliranja patcha ne mogu se više logirat.

piše da provjerim konekciju, al tu je sve u redu

ja isto,već sam postao gore

pojma nemam,umjesto da kikaju cheatere oni rade probleme

taman sam naumio kupit igru jer mi se dopala i prvenstveno bi je kupio radi multiplaya i sad si mislim :kupim igru, dam 300-400 kn za nju i onda da me jebu takvi problemi

šta uraditi?

ideje?

Meni se logira ali kad ocu uci u neki server onda dodje ta poruka!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
Crysis 2

Crysis 2 weapon focus!!!

Evo detalja o onom mikrovalnom oružju, izgleda da će to biti opasna pljuca za close combat{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Rofl, umjesto 19 sam ukucao 10 godina :P, sad me zblokiralo :P

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2
kada pokrenem "Crysis Launcher", instalira update i poslije instalacije javlja da je pronadjen virus, zna li netko zbog cega?? :-/
Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
kada pokrenem "Crysis Launcher", instalira update i poslije instalacije javlja da je pronadjen virus, zna li netko zbog cega?? :-/

Vjerojatno zato što treba doći update za antivirus u kojem stoji da to nije virus?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Almin94 kaže...

To je false positive, i drugi su se po forumima zalili na to.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1784029

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 18:01 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

To je false positive, i drugi su se po forumima zalili na to.

znaci da zanemarim to?

Music4ever
16 godina
Crysis 2

Moja pandica ništa nije pronašla, tako da je čisto{#} Mene muči nakon update-a da se u server browseru zna zamrznuti, na 10-ak i više sekundi{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ne znam, ali stvarno odlicno izgleda na ovom vidu - CRYENGINE 3, ne mislim da je netko prije postao:

Music4ever
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

ne znam, ali stvarno odlicno izgleda na ovom vidu - CRYENGINE 3, ne mislim da je netko prije postao:

To je "sandbox for cinema", nema veze sa samom igrom, čak mislim da je to standalone aplikacija, u principu prilagođena za gladak workflow sa Maya-om u svrhu izrade cinematika. Znamo mi već odavno da CryEngine 3 može štošta, problem je što ne znamo koliko toga će biti uključeno u samu igru, u demo-u puno mogućnosti engine-a nije iskorišteno... Znači samo se o tome radi, CE3 može sve što i CE2 plus još tonu novih kul stvari ali pitanje koliko toga bude u igri...

Sjećam se koliko su nas napaljivali sa video prezentacijama CE3 engine-a, bilo bi mi žao da hrpa toga izostane iz igre. Mislim ok, velik dio love im donosi "najam" engine-a, ali da zbog toga okrljašte Crysis 2, to je debilana, ali na žalost vrlo vjerojatna debilana. Jbga, lova je u igri. "Kurvali" su oni svoj engine i prije, samo što bi sada igra mogla dobiti po njonji zbog toga. {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 19:10 (Minoza).
16 godina
Almin94 kaže...

Demo naspram ovoga izgleda kao da je iz kamenog doba :(( ... to ja zovem grafikom kakvu sam očekivao bejbe :)

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Demo naspram ovoga izgleda kao da je iz kamenog doba :(( ... to ja zovem grafikom kakvu sam očekivao bejbe :)

i ja sam ocekivao da ce igra ovako izgledati, a ne izgleda ni blizu. ali ipak, jos se nadam da ce u full verziji izgledati bolje 

Music4ever
14 godina
neaktivan
Crysis 2

glupo pitanje, kako se ukljuci nanovision? .......:D

marko88

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko88 kaže...

Mislim da je defaultno N.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
odjavljen
marko88 kaže...

LOL odi u opcije i provjeri...ja sam ga promijenio pa neznam koji je default

ja neznam kako se uključuje hologram,nema opcije i kako se uključuje kad dobiš radar ili ceph

vidim da sve više cheatera,partija nije ni počela i već neki cepa iz zraka sa ceph-om

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 20:20 (M4X).
16 godina
Za nanovision je slovo na tipkovnici N.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
marko88 kaže...

LOL odi u opcije i provjeri...ja sam ga promijenio pa neznam koji je default

ja neznam kako se uključuje hologram,nema opcije i kako se uključuje kad dobiš radar ili ceph

vidim da sve više cheatera,partija nije ni počela i već neki cepa iz zraka sa ceph-om

hologram najprije trebas otkljucat...za izbacit hologram odnosno kopiju "sebe" pretisni -2- i ispalis ga pa opet pritisnes -2- kako bi vratio pusku na metke....a za radar i one ostale bonuse je slovo -P- po defaultu kad skupis 3 ili vise onih medalja

17 godina
odjavljen
-zip- kaže...
M4X kaže...
marko88 kaže...

hologram najprije trebas otkljucat...za izbacit hologram odnosno kopiju "sebe" pretisni -2- i ispalis ga pa opet pritisnes -2- kako bi vratio pusku na metke....a za radar i one ostale bonuse je slovo -P- po defaultu kad skupis 3 ili vise onih medalja

probao sam sa brojem 2,ali neće...imam ga otključanog za snajper,scar i onu veliku

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 20:52 (M4X).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ovo mi izgleda stvarno, realno:

(hardcore)

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 20:54 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

probao sam sa brojem 2,ali neće...imam ga otključanog za snajper,scar i onu veliku

moras ga postavit kao dodatak  na pusku

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 20:58 (-zip-).
17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

ovo mi izgleda stvarno, realno:

(hardcore)

Meni to izgleda kao naljepnice, nema dubine.

Tu gdje su plocice kao "popucale" se vide jos njihovi rubovi.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 21:02 (AA-d00d).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

hardcore,advanced... cemu to sluzi?

mislim kakva je razlika?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

hardcore,advanced... cemu to sluzi?

mislim kakva je razlika?

Sve vise i vise bljestavila.

EDIT:

moj najbolji score, cak sam uspio ceph gunship pozvat.

I upravo sam odlucio da necu kupiti igru. Sad ju brisem i adios, previse budala koji ganjaju svoj K/D umjesto da idu recimo captureat crash pod.

Ne ocekujem sad neki teamplay kao u klanu ali daj barem malo sivih stanica neka netko ima.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 21:36 (AA-d00d).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice