Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Stoja kaže...

Ali teško je ovdje i kampati, em ti killstreak ne vrijedi niš bez dogtaga, cloak ako si miran jako kratko traje(odnosno jednako je stojiš ili se krećeš) a vrlo lako te se može vidjeti pa ćak i da si cloaku, a općenito barem na ove dve mape nema baš nekih super pozicija da se možeš sakriti i da nitko nema pojma i da ti nemože niš, za kill 2 ok, ali onda treba mjenjat poziciju.

Uzmi snip i popenji se na najveci staklenik na skylineu, ja asm imao 21-1 score jer si u cloacku i nanovision, samo opalis ubijes ga i vratis se i tako ponovno i jako te tesko ubit

LoL acc THCJoshi
16 godina
protjeran
Jonja kaže...
Stoja kaže...

Ali teško je ovdje i kampati, em ti killstreak ne vrijedi niš bez dogtaga, cloak ako si miran jako kratko traje(odnosno jednako je stojiš ili se krećeš) a vrlo lako te se može vidjeti pa ćak i da si cloaku, a općenito barem na ove dve mape nema baš nekih super pozicija da se možeš sakriti i da nitko nema pojma i da ti nemože niš, za kill 2 ok, ali onda treba mjenjat poziciju.

Uzmi snip i popenji se na najveci staklenik na skylineu, ja asm imao 21-1 score jer si u cloacku i nanovision, samo opalis ubijes ga i vratis se i tako ponovno i jako te tesko ubit

GAY

http://protocol4.animehr.com/
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Osjeća li se još netko ovako nakon demoa?

Našao sam ovaj komentar na jednom forumu i vidim da najbolje sumira moja iskustva s demo igrom.

Let me walk you through how I experienced it on the PC.

So it started when I downloaded the demo, which took 2 days. Start it up, watched a "training video". Ok, whatever, I guess it could be helpful to someone who's just starting to play on the PC for the first time ever.

Then it tells me to "press 'start' to begin". It actually means "Enter". Which I found out after repeatedly mashing the button between the Ctrl and Alt key and getting nowhere. Well, thats a promising start(this sentence is sarcasm).

I then am told to sign into my Gamespy account. Alri- wait, Gamespy account? Who the fuck still uses Gamespy as their online service? I thought we stopped using it because it sucked giant donkey-balls. There is no reason in this day and age to still use this poor excuse for an online service. Also, I can't remember my password. Oh wait, I wrote it down somewhere. After some searching, I found it, and proceeded to enter my username and password. Apparently I entered the wrong one. Ok, I guess I may have wrote down the wrong one for some stupid reason. Its cool, we all make mistakes.

So I click on "forgot password". It then brings me to the Crysis 2 website, with nowhere to retrieve my Gamespy password from. How is this supposed to help Crytek? Normally when I click "forgot password" in other games, it brings up a place for me to type my email, then you can email it to me. Apparently thats too simple for you, because you want me to apparently go to the Crysis 2 sight, which has no links to Gamespy anywhere, to get my Gamespy password. What the fuck?!

Alright, fuck this then. I'll try the Steam version. Normally I'd like to limit what I have on Steam, but fuck at least with Steam I won't have to deal with Gamespy.

So 2 days later the Steam version is downloaded. I start it up, skip the damn video that got old the first time, and am told to enter my Gamespy name and password.

Ok, Crytek, seriously, WHAT THE FUCK?! Why the fuck are you making me use Gamespy when I have the Steam version?! What train of logic did you take to think this would be a good idea?! Steam has its own shit, let it use it if your going to put the game on Steam. Its one reason to use Steam, convenience, and yet you insist on using fucking horrible-ass Gamespy to play online. Holy shit this is just stupid. God dammit.

So after much time and research, and re-logging into a long-dead yahoo email account, I managed to fish through the thousands of spam emails and found my long-lost gamespy password. I enter it in, and it works.

Alright, time to see what this game has. I check the options to set my graphics, since Crysis does have a reputation of being quite the graphics whore. I expect there to be many many options with which to customize my experience so I can get some quality but have the game actually run.

So I go into graphics, and... there's nothing. Just set the resolution, brightness, and "graphics settings" which consist of 3, count 'em 3, options. "Gamer", "Advanced", and "Hardcore", these are the graphics options I have at my disposal. The only fucking options I have. Which is high? Which is low? Which is medium? It doesn't say. At all, anywhere. Really Crytek? Really? I don't even have words for this.

Alright god dammit, lets just fucking learn as we go. I'll start with "gamer" and switch up the graphics in-between matches and use the performance difference to judge which is which.

-Side Note: There is a friends list function. If you think I mean Crysis 2 on Steam uses Steam's integrated friends list, you'd be wrong. It uses Gamespy's friend list. So you have to re-add all your friends by using their Gamespy name. Yes I am aware of how stupid this is. Apparently Crytek isn't.

Ok, so lets join a match. Oh, dedicated servers, nice. This I like. Although it seems the cap is only 12 people, which is odd considering Crysis 1 had up to 32 people who could play at once. Whatever though, Crysis 1's multiplayer sucked. So I pick a modes US East Coast server with 8 people and get into a match. Performance wise, its pretty smooth. Very nice, although further testing is needed to see how it stacks up.

Gameplay-wise, its Call of Duty. Really Crytek? Instead of trying something interesting with the nano-suit your just going to make another damn Call of Duty clone? You know, the nanosuit doesn't seem so "advanced" when one god damn punch to the stomach can kill you. Also, feature wise, the nanosuit is reduced to a sad shell of its former self. Instead of selecting each mode separately through a radial menu, like in Crysis 1, the modes are now just woven into the gameplay. Which sounds good, until you play it, and see it doesn't really add anything new other then the ability to cloak at will, jump high, and turn into a canonball mid-air and crush anyone under you(which, admittedly, is pretty sweet). Super-speed is the worse affected though. Going from practically speed-hacking in the first game to a simple "sprint" which is just as fast as any sprint in any other game, and is just as fast as standard, non-speed enhanced sprint in Crysis 1. But you can see your feet. Which is totally sweet, more games should do that(I'm being completely serious here).

Crysis 2 even has killstreaks. Radar, Airstrike, and Chopper. Wow Crytek, your not even trying to be different, are you?

Well as I was playing, I realized something peculiar, it was like some force was pulling on my reticle. Well I check the options, and sure enough, there is auto-aim in this thing. Auto-aim, in a PC game. Really Crytek? Really? Wow, I don't even know what to say.

Well after disabling it and finding my aim to improve, I manage to complete the game and went 15-7. A pretty nice score if I do say so myself. I even rank up twice. So I set the graphics to "advanced" and the match starts. 2 minutes later, it says I disconnected. Alright, fair enough, my internet isn't the greatest. I'll just join another game.

37 fucking times I tried to join matches. On 37 different fucking servers. Each one it disconnected me from the lobby. Normally I would blame this on my internet, but when I'm the only one on, and nothing is downloading, I think the issue is with the shitty demo and not my connection. At this point, I feel as though Crytek is now just trolling me. So I quit, and uninstall.

So in conclusion, fuck this demo. It sucks, its just a Call of Duty clone, and it has very, very little originality. Which is baffling considering the multiplayer is made by Crytek UK. For those who don't know, Crytek UK was Free Radical, and they made the best games ever, Timesplitters. You'd think that some of their interesting stuff would get into the game. Like, oh I don't know, challenges that utilize the suits abilities. Like a Nanosuit race, platforming challenges, platforming races, a contest with the strength feature to see how far you can throw enemies, obstacle courses... you know, things that are interesting. But no, apparently thats to interesting for Crytek/EA, who just seem to want another Call of Duty game.

So, in closing, fuck you EA. And fuck you Crytek.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Nedavno me jedan snajp na mapi PIER 17 derao iz one kućice na vodi. Nego sljedeći put na toj mapi opet protiv njega sam igrao (area64 se zvao) i ovaj put sam znao kako lik igra stalno je u toj hebenoj kućici i snajpa ko ped**čić. Pa sam tako sada ga svaki put čekao u toj kućici i ubio ga jedno 6 puta.

Vengeance is SWEET!!!

Snajperi i kamperi općenito uništavaju igru. Neznam u čemu je tu zadovoljstvo stajat na jednom mjestu i snajpat ili čekat u kutku nekom da netko naiđe.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
Crysis 2

Za mene gomila gluposti nabacanih, taj očito nikada nije ni igrao crysis a ovo je više bilo frustracija da pokuša zaigrati igru nego da ju je ocjenio. mislim čovjeka mući jer napočetku je tutorial video i jel piše pres start to continue? A igru nakraju ako je 15 minuta igrao kada kaže da je cod klon, istina da igra vuće na cod u određenim elementima, ali i dalje po samoj igrivosti jako daleko od coda...

@hyperion: čuj snajper klasa mora igrati kamperski, meni je debilno trčati sa snajperom i raditi killove iz hipa snjim. Snajper je predviđen da stoji na jednom mjestu od kojeg ima pogled na veći dio terena i pokriva svoje suigraće, bilo spotanje, killanjem drugih.

Recimo ja sam na pier17 mapi par minuta također proveo u tom brodiću, ali sam uglavnom spotao protivnike i za rezultat imao 8 asistencija(dobiješ assist ako netko ubije protivinka kojeg si spotao) i tako em što smo napravili kill, možda sam spasio naše, jer su vidjeli na mapi di su i mogli ih lako iznenaditi. A usput sam sa scarom par komada i sam tamo skinuo(od toga jednog snajperistu koji je htio ići snajpat{#})

Debilni su oni koji zbilja cijelu partiju stalno na isto mjesto idu, treba imati više snajper pozicija pa ih mjenjati jer ovako kao što si i ti radio lijepo čekao frajera i samo nizao killove{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 16:53 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Izgleda da sam previse navikao na BC2 jer su me rejpali nenormalno.

Skakanje sa krova na krov,nevidljivost,nekakvo šutanje nogum u guzicu a ja tražim CG kad vidim tipa u stakleniku na onoj neboder mapi {#}

Potpis.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Za mene gomila gluposti nabacanih, taj očito nikada nije ni igrao crysis a ovo je više bilo frustracija da pokuša zaigrati igru nego da ju je ocjenio. mislim čovjeka mući jer napočetku je tutorial video i jel piše pres start to continue? A igru nakraju ako je 15 minuta igrao kada kaže da je cod klon, istina da igra vuće na cod u određenim elementima, ali i dalje po samoj igrivosti jako daleko od coda...

{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
forzzuk kaže...

Izgleda da sam previse navikao na BC2 jer su me rejpali nenormalno.

Skakanje sa krova na krov,nevidljivost,nekakvo šutanje nogum u guzicu a ja tražim CG kad vidim tipa u stakleniku na onoj neboder mapi {#}

Imati ćeš i ovdje alternativu CG-u samo se odaziva na ime JAW, pogledaj napočetku onaj filmić pa kada neki lik spuca frajera sa JAW-om ovaj kaže(this guy obviously likes to play like a noob{#})

Stoja
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Fail EA, Fail Crytek, veliki fail!

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Evo malo ovih awardsa...

Najjači je "CODPIECE - Most Groin Shots"

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

"Safety in numbers" a? Tak' samo p*ckice igraju{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

"Safety in numbers" a? Tak' samo p*ckice igraju{#}

Pa zna se da je Hyp glavna pic*ka ovde {#}

LoL acc THCJoshi
15 godina
protjeran
Crysis 2

neznam šta ste tako svi nabrijani, probajte bilo koji demo igrat i bit ce sranje, u originalu ce grafika bit bolja igrivost i sve...igrica je odlična, to šta ste svi očekivali neznam šta e jeb**a to ste si samo krivi, igra je bolja od coda jer donosi neke novitete a ne cod svake godine isto samo "poboljšano"...meni se igra dopada...svaka čast cryteku...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo i par mojih najdražih, a zadnja mi najjača{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Jako monotona, neinovativna, konzolaška igra koja nosi ime koje je nekad označavalo grafičkog lidera u PC gaming industriji.

everybody lies

2 5 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

konzolaška?...igra još nije ni izašla...ovo je demo,a napravili su ga samo da mi pc korisnici budemo sretni...demo za konzole samo convertiran za pc da mi budemo zadovoljeni...finalni proizvod ce bit puno bolji...zato i postoji demo da im ukažemo na pogreške i da ih oni isprave do finalne igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

pozz. malo pomoći:

Gdje mogu najjeftinije kupiti crysis 2 ali ne u digitalnom obliku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

konzolaška?...igra još nije ni izašla...ovo je demo,a napravili su ga samo da mi pc korisnici budemo sretni...demo za konzole samo convertiran za pc da mi budemo zadovoljeni...finalni proizvod ce bit puno bolji...zato i postoji demo da im ukažemo na pogreške i da ih oni isprave do finalne igre...

Da, bit će totalno bolji. Skroz drugačiji, imat će veće mape, više igrača, destrukciju i sve... ono kužiš.

Ne budi smiješan.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Crysis 2

mapa će imat definitivno više...veće po meni nisu potrebne...igrača ima dovoljno...ovo ovo za destrukciju mi nije jasno...al ako grafika ostane ovakva onda su stvarno zaje***i...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Pa ima destrukcije u multiplayeru!{#} Skužio sam da na mapi skyline u jednom kutu di je stablo da ga možete srušiti{#} Problem je što je to jedino stablo na cijeloj mapi ali ga je moguće srušiti i secirati na manje komade. Prvi put sam skužio kada je tamo granata rukla i stablo se srušilo xD Problem je što su mape takve da nema ničega za srušiti a kada bi rastavio ključne zgrade onda bi mape bile ravne i bilo bi debilno igrati. Mislim da će se to kroz custom mape izbalansirati ako budu omogućene...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

OVO JE DEMO JBT!!!!!

Kako ne razumijete.Grafika je odlicna,recite igru koja ima bolju.Aj da vas cujem.Dobro sad cete vi reci njih milijun ali meni je ovo daleko najnajnajgrafa (hardcore je ja mislim high).

Ovo je beta verzija, naravno da su morali ubaciti par stvari sa konzola, kladim se da u zavrsnoj ce sve biti ok.

PLS NEMOJTE MI PLJUVATI PO CRYTEKU!

EDIT: sjecate se da crysis 1,warhead i wars nisu imali destrukciju u MP?

eee...kuda ovaj svijet ide...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 19:22 (Granny).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

pozz. malo pomoći:

14 godina
protjeran
gamer_101 kaže...

pozz. malo pomoći:

NIGDJE!

Zasad.

15 godina
protjeran
Granny kaže...

OVO JE DEMO JBT!!!!!

Kako ne razumijete.Grafika je odlicna,recite igru koja ima bolju.Aj da vas cujem.Dobro sad cete vi reci njih milijun ali meni je ovo daleko najnajnajgrafa (hardcore je ja mislim high).

Ovo je beta verzija, naravno da su morali ubaciti par stvari sa konzola, kladim se da u zavrsnoj ce sve biti ok.

potpuno se slažem s tobom!!

15 godina
protjeran
gamer_101 kaže...
gamer_101 kaže...

pozz. malo pomoći:

steam key možeš tu preordat...http://base-host.com.hr/53-crysis-2-predbiljezba.html

dvd kupit možeš tu: http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Shooter/First-Person/~r351345/Crysis-2-Limited-Edition-With-Nanosuit-Armour-Module-Threat-Awareness/

16 godina
Crysis 2

Crysis wars je imao u MP destrukciju samo na dx10 serverima i samo ekipa sa dx10 su mogli to iskusiti, a prije 3 godine je bila vista jedina sa dx10 koju su svi mrzili tako da se skoro i može zanemariti brojka koja je tako igrala, ja sam svega jednom igrao na dx10 serveru i nisam toliko osjetio tu destrukciju jer radi ogroman load na server i dosta je lagova bilo kada bi sa tenkom rušio stabla i slično tako da je bilo bolje bez destrukcije. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

Jos sam se sjetio da u DEMOU nema nista od exploziva osim nadea pa tako kako mozeno znati da nema destrukcije.CEkaj da donesu velike pljuce.

Valjda bu tenkova.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Sad sam imao najbolji skor 17/0  :))))

Igrica mi je stvarno super i sretan sam sto sam je preordao :)))

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Granny kaže...

OVO JE DEMO JBT!!!!!

Neki tu žive u iluziji vlastitih nada i želja. Kad se to finalni proizvod tolko promjenio u odnosu na demo? Nikad.

A Crytek je za PC prodana duša. Da igra izlazi samo za PC ovaj demo bi bio DX11 only i grafika bi bila tako realna da bi oni manje informirani mislili da gledaju kroz prozor, a ne u ekran.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 19:53 (ZC_Someone).
16 godina
Odigrah malo i MP je stvarno dobar, mozda najbolji za one koji vole moderan open battle.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice