Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Ja sam igrao nekih 25h, ali neki leveli su zanimljivi pa ih opet prelazis... Nesto vremena mi je oduzelo crashanje igre svako 30min... :/
16 godina
odjavljen
Crysis 2

HOLY SHIT! ako je to tako 30-35h i nek je nekom ko ce preletit kroz igru potrebno 25 sati... to je opet dosta! e ako je tako, zna se ko zna posao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Pa mislim da je tako nesto i realno sto ocekujemo nakon 3 godine provedenih na izradi igre, nije to cod koji sve godine stancaju, normalno da ne stignu nesto više i bolje ubaciti za to vrijeme. Jer i prvi crysis je imao relativno dugu kampanju, jedno 15-ak levela većinom uglavnom velikih mapa, tek ono pred kraju zadnjih 5 staza su nesto bile linearnije i kraće, ali one sve sa koreancima si pa jednu stazu mogao igrati po 5-6 sati dok ju prodes.

E da ljudi, još 5 dana do izlaska demo-a!!!!{#}

E još nešto, evo stigao je i prvi(brijem da je) službeni ps3 shootage! Kratki pregled staze semper fi(oni koji igraju vjerojatno znaju o cem se tamo radi{#}) te je takoder i najvljeno da će i za PS3 izaći demo, za sada samo pod "coming soon" bez točnog datuma...ali dobro glavno da se nešto radi{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 10:27 (Stoja).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis 2- Be invisible trailer

Steam:luka2301

8 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sviđa mi se kako su "produbili" tu priču iz prvog dijela. Sve se sada čini drukčije, intrigantnije i sve u svemu zanimljivije. 

Također mi se čini (po svim trailerima koje sam vidio) da ima više onako *Epic CutScene Moments* poput tog izlijetanja iz helikoptera, pa ono resetiranje Nanosuita kada ga "onesposobi" (resetira pomoću struje/visokog napona/čega već) onaj alien (tako sam vidio negdje).

Kad se sve zbroji i oduzme, meni se sviđa, jako.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 20:50 (Looka).

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Pa mislim da je tako nesto i realno sto ocekujemo nakon 3 godine provedenih na izradi igre, nije to cod koji sve godine stancaju, normalno da ne stignu nesto više i bolje ubaciti za to vrijeme. Jer i prvi crysis je imao relativno dugu kampanju, jedno 15-ak levela većinom uglavnom velikih mapa, tek ono pred kraju zadnjih 5 staza su nesto bile linearnije i kraće, ali one sve sa koreancima si pa jednu stazu mogao igrati po 5-6 sati dok ju prodes.

E da ljudi, još 5 dana do izlaska demo-a!!!!{#}

E još nešto, evo stigao je i prvi(brijem da je) službeni ps3 shootage! Kratki pregled staze semper fi(oni koji igraju vjerojatno znaju o cem se tamo radi{#}) te je takoder i najvljeno da će i za PS3 izaći demo, za sada samo pod "coming soon" bez točnog datuma...ali dobro glavno da se nešto radi{#}

Tu mi nesto bas nema logike(nema veze sa ps3 verzijom)

one letjelice,ako ih je tako lagano srusit (skoro pa bi ja to mogao srusit sa zracnicom) kak su uopce uspjeli napravit invaziju

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
17 godina
neaktivan
Crysis 2

A kako su i ovo nano odijelo uspjeli napraviti?{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Šta kažu za Crysis 2 hoće li koristiti 4 jezgrene procesore ili čak 6 jezgrene ???

vidim vamo kažu da će biti i do 8 jezgri prodržano

KLIK

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 11:20 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Šta kažu za Crysis 2 hoće li koristiti 4 jezgrene procesore ili čak 6 jezgrene ???

vidim vamo kažu da će biti i do 8 jezgri prodržano

KLIK

Quadovi će sigurno dobro doći u Krizi.

Većina novijih igara ima riješen support za korištenje >2 jezgri.

No vjerojatno će to ostati na 4 jezgre jer konzole koče sve, pa tako i multithreading.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Moze li mi netko reci tko je igrao na AMD Athlon II x2 ovu igru crysis 2, kako vam radi igra?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nadam se samo da nece biti dosta Fantazije kao u prvo dijelu {#}

15 godina
Almin94 kaže...

Moze li mi netko reci tko je igrao na AMD Athlon II x2 ovu igru crysis 2, kako vam radi igra?

A kako će ti reći kada još nitko nije niti igrao igru? Ne smatraš valjda ovaj leakani release adekvatnim za procjenu okvira zahtjeva? Smiješni ste više s tim ljudi, pričekajte demo, kaj je tak teško strpiti se još 4 dana...?!

3D Designer
16 godina
Almin94 kaže...

moj brat je igrao... igra radi normalno x2 na 2.5 ghz... i 8800gts...

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Može li mi netko tko je prešao leaked otkriti priču u inbox?

Čisto iz znatiželje, ionako neću igrati Crysis 2 zbog pripreme za državnu maturu + 502847129 ispita ubačenih u dva mjeseca koja prethode maturi.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

i meni :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

Može li mi netko tko je prešao leaked otkriti priču u inbox?

Čisto iz znatiželje, ionako neću igrati Crysis 2 zbog pripreme za državnu maturu + 502847129 ispita ubačenih u dva mjeseca koja prethode maturi.

googleeeeeee...nije tamo da vam netko da link nego da ga iskoristite ;)

prilično sam siguran da je netko napiso epsku priču o tome kako je prvi prešao Crysis 2 betu.

Ali eto, ako nećeš igrati, šta te uopće briga za priču? Nju i tako okvirno možeš saznati na službenoj stranici (koncept).

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
neaktivan

Igrao sam i Crysis i Warhead, i bile su mi krasno iskustvo. Koncept razumijem potpuno, i znam vrijeme radnje, kao i svaki detalj koji je ikako moguće saznati bez leaka. Želim znati kako se razvija stvar (glede scenarija).

A što se tiče ovog "gooogleeeeee", nisam nov, nego, Crytek brani autorskim pravima ikakve spoilere, tako da ih nema i na mračnijim mjestima (warez-bb kao primjer). Googlajući, niti na talijanskom jeziku, kojega sumnjam da bi išli istražitivati zbog cenzure, nisam pronašao konkretne stvari koje već ne znam.  Zato sam i zamolio ovdje, jer bih samo htio znati prije nego dopuste edit s pričom na Wikipediji, nije smrtna sila da saznam sad i odmah.

Nothing else matters.
15 godina
neaktivan
Crysis 2

bio sam skeptican prema 2 zbog gradskog okruzenja ali sa svakim trailerom sve bolje izgleda 

evo da i ja jednom kupim neku orginal igru di je najjeftinije game.co.uk ili nekoj drugoj stranici

da ne trazim dal se dodatno placa postarina na cijenu na co.uk ?

dal je cijena veca prije izlazka igre ili poslije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

bio sam skeptican prema 2 zbog gradskog okruzenja ali sa svakim trailerom sve bolje izgleda 

evo da i ja jednom kupim neku orginal igru di je najjeftinije game.co.uk ili nekoj drugoj stranici

da ne trazim dal se dodatno placa postarina na cijenu na co.uk ?

dal je cijena veca prije izlazka igre ili poslije ?

vjerovao ili ne, imaju i naše stranice na kojima se može "prednaručiti" crysis...košta 300 kuna, besplatna dostava, plaćanje pouzećem, sve legala :)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
Crysis 2

Jel tko kupio igru sa EA stranice...ja sam napravio preorder uplatio sa mastercardom i sad nemam pojma kad ću dobiti kod za igru , na ea download manageru se jos nista ne pojavljuje..jel tko kupovao na taj način?

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Horned Reaer kaže...

Jel tko kupio igru sa EA stranice...ja sam napravio preorder uplatio sa mastercardom i sad nemam pojma kad ću dobiti kod za igru , na ea download manageru se jos nista ne pojavljuje..jel tko kupovao na taj način?

Dobit češ na dan izlaska igre key na email,taj key onda upišeš u eadm i skineš igru.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

vjerovao ili ne, imaju i naše stranice na kojima se može "prednaručiti" crysis...košta 300 kuna, besplatna dostava, plaćanje pouzećem, sve legala :)

da a sa co.uk me dode 250 kn sa postarinom 

isto kako ovaj sta je kupio sa ea dode mu 330 kn

nista narucujem sa co.uk 10 komada i prodam ovdje po 300 kn i eto zarade 

14 godina
neaktivan
Crysis 2

ima li mozda negdje na netu za download full igra?

marko88

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

torre*nt ili nest?

marko88

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ima ima   samo odi  u " slovensku luku " 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko88 kaže...

druze insprintaj neku slikicu od crysis-a i stavi pod jastuk lipo legni 

ako se drugi dan probudis sa prstom u guzi uspjesno si zavrsio igru ako ne onda valjda ne valja sa sustavom mozda crack??? tko bi ga znao

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Novi Crysis 2 Multiplayer demo. 1.3. izlazi.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
thuglife kaže...

Novi Crysis 2 Multiplayer demo. 1.3. izlazi.

Link

Znamo, znamo, ja ovdje glumim nekakav counter koji odbrojava još koliko dana do izlaska{#} E da ljudi još samo 2 dana!!{#}

Samo u koliko sati kreće, jel od ponoći ili kada? Nesmije se niti jedan sat propustiti{#}

Stoja
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
marko88 kaže...

druze insprintaj neku slikicu od crysis-a i stavi pod jastuk lipo legni 

ako se drugi dan probudis sa prstom u guzi uspjesno si zavrsio igru ako ne onda valjda ne valja sa sustavom mozda crack??? tko bi ga znao

Jim tebi je potrebno lijecenje {#}

16 godina
Crysis 2

Škvadro jel to u ponoć kreće download demoa ili kad jel zna tko u koliko sati i po kojoj vremenskoj zoni :)) nije da sam nestrpljiv heeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice