- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HOLY SHIT! ako je to tako 30-35h i nek je nekom ko ce preletit kroz igru potrebno 25 sati... to je opet dosta! e ako je tako, zna se ko zna posao
Pa mislim da je tako nesto i realno sto ocekujemo nakon 3 godine provedenih na izradi igre, nije to cod koji sve godine stancaju, normalno da ne stignu nesto više i bolje ubaciti za to vrijeme. Jer i prvi crysis je imao relativno dugu kampanju, jedno 15-ak levela većinom uglavnom velikih mapa, tek ono pred kraju zadnjih 5 staza su nesto bile linearnije i kraće, ali one sve sa koreancima si pa jednu stazu mogao igrati po 5-6 sati dok ju prodes.
E da ljudi, još 5 dana do izlaska demo-a!!!!
E još nešto, evo stigao je i prvi(brijem da je) službeni ps3 shootage! Kratki pregled staze semper fi(oni koji igraju vjerojatno znaju o cem se tamo radi) te je takoder i najvljeno da će i za PS3 izaći demo, za sada samo pod "coming soon" bez točnog datuma...ali dobro glavno da se nešto radi
Sviđa mi se kako su "produbili" tu priču iz prvog dijela. Sve se sada čini drukčije, intrigantnije i sve u svemu zanimljivije.
Također mi se čini (po svim trailerima koje sam vidio) da ima više onako *Epic CutScene Moments* poput tog izlijetanja iz helikoptera, pa ono resetiranje Nanosuita kada ga "onesposobi" (resetira pomoću struje/visokog napona/čega već) onaj alien (tako sam vidio negdje).
Kad se sve zbroji i oduzme, meni se sviđa, jako.
Pa mislim da je tako nesto i realno sto ocekujemo nakon 3 godine provedenih na izradi igre, nije to cod koji sve godine stancaju, normalno da ne stignu nesto više i bolje ubaciti za to vrijeme. Jer i prvi crysis je imao relativno dugu kampanju, jedno 15-ak levela većinom uglavnom velikih mapa, tek ono pred kraju zadnjih 5 staza su nesto bile linearnije i kraće, ali one sve sa koreancima si pa jednu stazu mogao igrati po 5-6 sati dok ju prodes.
E da ljudi, još 5 dana do izlaska demo-a!!!!
E još nešto, evo stigao je i prvi(brijem da je) službeni ps3 shootage! Kratki pregled staze semper fi(oni koji igraju vjerojatno znaju o cem se tamo radi) te je takoder i najvljeno da će i za PS3 izaći demo, za sada samo pod "coming soon" bez točnog datuma...ali dobro glavno da se nešto radi
Tu mi nesto bas nema logike(nema veze sa ps3 verzijom)
one letjelice,ako ih je tako lagano srusit (skoro pa bi ja to mogao srusit sa zracnicom) kak su uopce uspjeli napravit invaziju
A kako su i ovo nano odijelo uspjeli napraviti?
Šta kažu za Crysis 2 hoće li koristiti 4 jezgrene procesore ili čak 6 jezgrene ???
vidim vamo kažu da će biti i do 8 jezgri prodržano
Šta kažu za Crysis 2 hoće li koristiti 4 jezgrene procesore ili čak 6 jezgrene ???
vidim vamo kažu da će biti i do 8 jezgri prodržano
Quadovi će sigurno dobro doći u Krizi.
Većina novijih igara ima riješen support za korištenje >2 jezgri.
No vjerojatno će to ostati na 4 jezgre jer konzole koče sve, pa tako i multithreading.
Moze li mi netko reci tko je igrao na AMD Athlon II x2 ovu igru crysis 2, kako vam radi igra?
Nadam se samo da nece biti dosta Fantazije kao u prvo dijelu
Moze li mi netko reci tko je igrao na AMD Athlon II x2 ovu igru crysis 2, kako vam radi igra?
A kako će ti reći kada još nitko nije niti igrao igru? Ne smatraš valjda ovaj leakani release adekvatnim za procjenu okvira zahtjeva? Smiješni ste više s tim ljudi, pričekajte demo, kaj je tak teško strpiti se još 4 dana...?!
moj brat je igrao... igra radi normalno x2 na 2.5 ghz... i 8800gts...
Može li mi netko tko je prešao leaked otkriti priču u inbox?
Čisto iz znatiželje, ionako neću igrati Crysis 2 zbog pripreme za državnu maturu + 502847129 ispita ubačenih u dva mjeseca koja prethode maturi.
i meni :D
Može li mi netko tko je prešao leaked otkriti priču u inbox?
Čisto iz znatiželje, ionako neću igrati Crysis 2 zbog pripreme za državnu maturu + 502847129 ispita ubačenih u dva mjeseca koja prethode maturi.
googleeeeeee...nije tamo da vam netko da link nego da ga iskoristite ;)
prilično sam siguran da je netko napiso epsku priču o tome kako je prvi prešao Crysis 2 betu.
Ali eto, ako nećeš igrati, šta te uopće briga za priču? Nju i tako okvirno možeš saznati na službenoj stranici (koncept).
Igrao sam i Crysis i Warhead, i bile su mi krasno iskustvo. Koncept razumijem potpuno, i znam vrijeme radnje, kao i svaki detalj koji je ikako moguće saznati bez leaka. Želim znati kako se razvija stvar (glede scenarija).
A što se tiče ovog "gooogleeeeee", nisam nov, nego, Crytek brani autorskim pravima ikakve spoilere, tako da ih nema i na mračnijim mjestima (warez-bb kao primjer). Googlajući, niti na talijanskom jeziku, kojega sumnjam da bi išli istražitivati zbog cenzure, nisam pronašao konkretne stvari koje već ne znam. Zato sam i zamolio ovdje, jer bih samo htio znati prije nego dopuste edit s pričom na Wikipediji, nije smrtna sila da saznam sad i odmah.
bio sam skeptican prema 2 zbog gradskog okruzenja ali sa svakim trailerom sve bolje izgleda
evo da i ja jednom kupim neku orginal igru di je najjeftinije game.co.uk ili nekoj drugoj stranici
da ne trazim dal se dodatno placa postarina na cijenu na co.uk ?
dal je cijena veca prije izlazka igre ili poslije ?
bio sam skeptican prema 2 zbog gradskog okruzenja ali sa svakim trailerom sve bolje izgleda
evo da i ja jednom kupim neku orginal igru di je najjeftinije game.co.uk ili nekoj drugoj stranici
da ne trazim dal se dodatno placa postarina na cijenu na co.uk ?
dal je cijena veca prije izlazka igre ili poslije ?
vjerovao ili ne, imaju i naše stranice na kojima se može "prednaručiti" crysis...košta 300 kuna, besplatna dostava, plaćanje pouzećem, sve legala :)
Jel tko kupio igru sa EA stranice...ja sam napravio preorder uplatio sa mastercardom i sad nemam pojma kad ću dobiti kod za igru , na ea download manageru se jos nista ne pojavljuje..jel tko kupovao na taj način?
Jel tko kupio igru sa EA stranice...ja sam napravio preorder uplatio sa mastercardom i sad nemam pojma kad ću dobiti kod za igru , na ea download manageru se jos nista ne pojavljuje..jel tko kupovao na taj način?
Dobit češ na dan izlaska igre key na email,taj key onda upišeš u eadm i skineš igru.
vjerovao ili ne, imaju i naše stranice na kojima se može "prednaručiti" crysis...košta 300 kuna, besplatna dostava, plaćanje pouzećem, sve legala :)
da a sa co.uk me dode 250 kn sa postarinom
isto kako ovaj sta je kupio sa ea dode mu 330 kn
nista narucujem sa co.uk 10 komada i prodam ovdje po 300 kn i eto zarade
ima li mozda negdje na netu za download full igra?
torre*nt ili nest?
ima ima samo odi u " slovensku luku "
druze insprintaj neku slikicu od crysis-a i stavi pod jastuk lipo legni
ako se drugi dan probudis sa prstom u guzi uspjesno si zavrsio igru ako ne onda valjda ne valja sa sustavom mozda crack??? tko bi ga znao
Novi Crysis 2 Multiplayer demo. 1.3. izlazi.
Znamo, znamo, ja ovdje glumim nekakav counter koji odbrojava još koliko dana do izlaska E da ljudi još samo 2 dana!!
Samo u koliko sati kreće, jel od ponoći ili kada? Nesmije se niti jedan sat propustiti
druze insprintaj neku slikicu od crysis-a i stavi pod jastuk lipo legni
ako se drugi dan probudis sa prstom u guzi uspjesno si zavrsio igru ako ne onda valjda ne valja sa sustavom mozda crack??? tko bi ga znao
Jim tebi je potrebno lijecenje
Škvadro jel to u ponoć kreće download demoa ili kad jel zna tko u koliko sati i po kojoj vremenskoj zoni :)) nije da sam nestrpljiv heeh