Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2

Evo jos jedan trailer sry ako je bio Prophet Returns

{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
7 0 hvala 7
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Jebasu123 kaže...

{#}

Haha ovo na pocetku izgleda kao ona prva misija iz Splinter Cella:Double Agenta kad iskacu iz aviona u more xD

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
Perkan777 kaže...
Jebasu123 kaže...

{#}

Haha ovo na pocetku izgleda kao ona prva misija iz Splinter Cella:Double Agenta kad iskacu iz aviona u more xD

Više kao prva misija iz crysisa jedinice {#} 

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina

@perkan777

Si ti igrao Crysis?To je iz prve misije Crysisa.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
Crysis 2

Za one koji su prešli betu, dali se spominju psycho ili nomad?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
emerik kaže...

@perkan777

Nisam bas puno igro.Samo malo kad sam dobio novi komp da testiram izdrzljjivost :)

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
emerik kaže...

@perkan777

Nisam bas puno igro.Samo malo kad sam dobio novi komp da testiram izdrzljjivost :)

Ne znaš što propuštaš {#}

Odigraj :)

Želim proučavati silu težu jer me privlači. /// Phat buttz drain my nutz o.O
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 21:19 (calypso).
15 godina
neaktivan

Definitivno najjeftinija cijena Crysis 2 koja se može naći na tržištu (digital download) KLIK

I za one koji ipak žele opipljiv sadržaj KLIK

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Uopće ne želim nikoga prozivati radi piratstva u ovoj temi. Na to smo već potrošili stranice i stranice foruma, već me zanimaju vaši razlozi za igranje leakane Beta verzije.

Što se baš nikako niste mogli strpiti još tih mjesec dana, te igrati punu verziju igre?

Ovako ste radije igrali okrljašenu verziju srednjih grafičkih postavki, s tko zna još koliko propusta koje su krpali zadnjih nekoliko mjeseci od izlaska ovog Builda.

Vjerojatno mislite igru nabaviti i kad dođe finalna verzija, no ukoliko ste je igrali, više vas nikako neće moći impresionirati kao prvi put.

Kao da ste pogledali The Shawshank Redemption na mobitelu, znate kraj, i mislite kako ćete podjednako uživati drugi put na velikom televizoru.

Koja je fora? Potrebno je biti prvi, kako bi se pred kolegama istih interesa u školi hvalili kako ste završili Crysis 2 mjesec dana prije izlaska? Ili istu stvar radili pred drugim forumašima na BOL-u?

Ne možete reći kako je to isprobavanje prije kupnje finalne verzije, jer navodno leakana Beta ne nudi iskustvo kakvo će ponuditi finalni proizvod.

To me podsjetilo na ono kad su forumaši skidali workprint verziju Wolverinea bez specijalnih efekata, samo da bi ga gledali prije svih.

Ne možete reći da niste imali stotine drugih dostupnih naslova u proteklih nekoliko godina koji su vas mogli zabaviti još ovih mjesec dana.

Zašto onda igrati nedovršenu igru, i samima sebi uništiti zadovoljstvo igranja?

11 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

eto vidis... dopusti da ti odgovorim: 

skinuo sam je i odigrao doslovno 5 min i to samo zato da vidim kako ce mi se komp nositi s tim naslovom a i da vidim kako otprilike igra izgleda na pc-u... doduse, tada nisam znao da su max postavke u biti medium, nije da bi nekako bitnije utjecalo na moju odluku ali eto.. 

znaci, cisto znatizelja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Uopće ne želim nikoga prozivati radi piratstva u ovoj temi. Na to smo već potrošili stranice i stranice foruma, već me zanimaju vaši razlozi za igranje leakane Beta verzije.

Što se baš nikako niste mogli strpiti još tih mjesec dana, te igrati punu verziju igre?

Ovako ste radije igrali okrljašenu verziju srednjih grafičkih postavki, s tko zna još koliko propusta koje su krpali zadnjih nekoliko mjeseci od izlaska ovog Builda.

Vjerojatno mislite igru nabaviti i kad dođe finalna verzija, no ukoliko ste je igrali, više vas nikako neće moći impresionirati kao prvi put.

Kao da ste pogledali The Shawshank Redemption na mobitelu, znate kraj, i mislite kako ćete podjednako uživati drugi put na velikom televizoru.

Koja je fora? Potrebno je biti prvi, kako bi se pred kolegama istih interesa u školi hvalili kako ste završili Crysis 2 mjesec dana prije izlaska? Ili istu stvar radili pred drugim forumašima na BOL-u?

Ne možete reći kako je to isprobavanje prije kupnje finalne verzije, jer navodno leakana Beta ne nudi iskustvo kakvo će ponuditi finalni proizvod.

To me podsjetilo na ono kad su forumaši skidali workprint verziju Wolverinea bez specijalnih efekata, samo da bi ga gledali prije svih.

Ne možete reći da niste imali stotine drugih dostupnih naslova u proteklih nekoliko godina koji su vas mogli zabaviti još ovih mjesec dana.

Sa ovime se moram u potpunosti složiti

skank666 kaže...

skinuo sam je i odigrao doslovno 5 min i to samo zato da vidim kako ce mi se komp nositi s tim naslovom a i da vidim kako otprilike igra izgleda na pc-u... doduse, tada nisam znao da su max postavke u biti medium, nije da bi nekako bitnije utjecalo na moju odluku ali eto.. 

znaci, cisto znatizelja

Medium i na DX9 teško može pkazati kako će se tvoja konfa nositi sa Crysisom 2

I'll be back
16 godina
microman kaže...

Pa meni je i to sasvim dosta da znam kako radi. Ako nekome u tome rastura na ogromnim framima znati će da će moći i dignuti postavke, a ako ide 15 frama onda zna da se neće maknuti dalje od tog mediuma...

A začudo ima nas koji i igraju crysis na nižim postavkama i super nam je{#}

Stoja
16 godina
odjavljen
skank666 kaže... doduse, tada nisam znao da su max postavke u biti medium, nije da bi nekako bitnije utjecalo na moju odluku ali eto.. 

znaci, cisto znatizelja

vidi ono boldano...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
microman kaže...

Pa meni je i to sasvim dosta da znam kako radi. Ako nekome u tome rastura na ogromnim framima znati će da će moći i dignuti postavke, a ako ide 15 frama onda zna da se neće maknuti dalje od tog mediuma...

A začudo ima nas koji i igraju crysis na nižim postavkama i super nam je{#}

Dovoljno bi bilo kad bi imao barem DX10 kojeg podržavaju grafe od HD2000(za AMD) i 8xxx za Nvidiu, tako da nevidim ćemu igranje na DX9 osim ako imaš kakvu Low End grafu.

I'll be back
16 godina
Crysis 2

Pa pitanje kakva će biti razlika u detaljima između dx9 vs dx10 na medium postavkama, sigurno ne bi bilo nešto toliko značajno. A s obzirom da većina govori da je i na tim medium postavakama grafika vrlo lijepa onda nemam potrebe se zamarati koji je dx vrti, meni je važno da je lijepo i da se vrti bez framedropova u solidnim framima.

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
marko227 kaže...

Definitivno najjeftinija cijena Crysis 2 koja se može naći na tržištu (digital download) KLIK

Jeli siguran ovaj drugi sajt? jeli tko kupovao tamo?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

znaci, cisto znatizelja

Tvoje računalo je dovoljno jako da se takvim stvarima uopće ne bi trebao zamarati. No s druge strane, ako ugodno pokrećeš Metro 2033, Call of Juarez: Bound in Blood, Call of Duty: Black Ops i sve ostale FPS-ove, zdrava logika bi zaključila da će isto tako ići i Crysis 2.

15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Thumbs Up za Shawshank Redemption ;)

Ja mogu reći za sebe da je to isprobavanje prije kupnje, znatiželja, kako je i SKANK rekao. U biti evo priznajem, skidam igre sa wareza koja me zanimaju, a izađu prije release date-a. Neke se pojave par dana prije izlaska, a u rijetkim slučajevima poput Crysisa i mjesec dana prije. Sad, u slučaju Crysisa to je beta koja ima svojih bugova i nije mjerilo za retail verziju, ali meni je ova beta bila dovoljna da odlučim kupiti original key. Isto tako imam i veliku kolekciju original igara koje sam kupio nakon što sam ih isprobao, jer su mi se igre svidjele. A u današnje vrijeme se više ne izbacuju demo-i da ih ti možeš probati pa odlučiti, sad ti preostaju jedino Beta verzije koje developeri izbace za testiranje ili "nabaviti" igru prije officiala i tako isprobati.

Hebiga, novac je delikatesna stvar, nitko ne voli biti nagužen

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 12:44 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
marko227 kaže...

Kupovao ja i sve je uredu bilo.

16 godina
odjavljen

pa u pravu si ali uvijek postoji mogucnost neugodnog iznenadjenja kao npr sad s bulletstormom - covjek bi rekao ima da igra leti a kad ono pimpach! min 19 max 21 i to kad gledam u nebo, LOL!

E, sad zamisli da sam je preordao kao sto sam i mislio ali sreca bog da to nije bilo moguce na steamu... poludio bi da sam bacio 50 eura! kao i npr sto sam uradio s bc2 vietnam isto, 10-15 eura ode u vjetar.. nije velika para ali mi je svejedno zao!

vec sam si prosle godine vise manje zacrtao sto cu ove godine odigrat.. i vec sad imam jedan naslov manje (bulletstorm), ostaje mi jos crysis2, witcher2 (njih definitivno kupujem kao ljubitelj serijala) a brink, deus ex i duke ce ipak proc kroz torrente ako ne bude dema a ne bude ga.. tako da. u pravilu kupujem igre. jedino re5 sam zavrsio a nisam ga kupio ali i tu nepravdu cu prvom prilikom ispravit jer je igra zakon

16 godina
neaktivan
marko227 kaže...
lovac82 kaže...
marko227 kaže...

Kupovao ja i sve je uredu bilo.

Ma boli me uvo dal je opipljivo ili ne, bitno da je sve uredno i da se može igrat i sp i mp...ostalo me ne dira. da je tako, uzeo bi onu verziju sa figuricama i ruksakom hehe

http://www.youtube.com/user/zgd2006
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja ne mogu vjerovat da zapravo imam na 1920x1080, sa hardcore postavkama 30fps i igra mi odlicno radi.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuja12 kaže...

Ja ne mogu vjerovat da zapravo imam na 1920x1080, sa hardcore postavkama 30fps i igra mi odlicno radi.

Ne znam zašto ne možeš vjerovati. Imaš odličnu konfiguraciju, a i Crysis 2 je očito odlično optimiziran. Ali, pričekajmo dx11 {#}

16 godina
protjeran
Crysis 2

Naletio na Crytek-ovoj stranici na neke informacije o Sponzi u Dubrovniku. :D

http://crytek.com/cryengine/cryengine3/downloads

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 11:09 (epic).

0 0 hvala 0
15 godina
epic kaže...

Naletio na Crytek-ovoj stranici na neke informacije o Sponzi u Dubrovniku. :D

http://crytek.com/cryengine/cryengine3/downloads

Da, vidio sam to već ranije. Uglavnom, taj model se često koristi u raznim prezentacijama rendering enginea jer je zbog konstrukcije idealan za demonstraciju globalne iluminacije. Autor modela je Hrvat ako se ne varam.

3D Designer
15 godina
Crysis 2

evo jedna sa ovom konfom :D

1090t

asus crosshair iv formula :D

corsair dominator 1600 cl8, dominator airflow

wd black caviar 640

6850 toxic

a70 hlađenje

snimano frapsom

486 PWNZU!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 16:50 (bur3k).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prešao cijelu igru (betu) ! ;) Sry Sta nema spoilera, Al pisem s moba...

Svakako kupiti! Svidja mi se kraj veoma, ALI malo pretjeravaju Sta sve alcatraz prezivi!
A i ove jače puške (gaus dodatak i sl) su rijetke... Ima malo pusaka po meni... Da je jos 2x pištolja, termo JAV, 5x puska, smoke i electro granate bilo bi ok...

Suit bi trebao biti malo bolji u power modu-brzi i snažniji, a skače dobro...

Kad ubijete pri kraju cloack aliene dobivate 5000 nano bodova od svakog pa je lako upgradeati suit na Max armor i Max Stealth....
Velike robotice i male gađajte u vrat... ;)

Jedva čekam svoju Preorderanu verziju... ;)
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Uf nisam bio nahajpan ovako od mass effect dvojke ,

a pitanje za sve koji su prosli betu koliko je duga Campanja  kao prvi crysis ili nes krace kao warhead ?

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kampanja je, po meni, dovoljno duga ako ne igras na najlaksem... Ima kojih 30-35h (soldier tezina) (moze i 40ak h ma max tezini) zabave u SPu... ;)
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Kampanja je, po meni, dovoljno duga ako ne igras na najlaksem... Ima kojih 30-35h (soldier tezina) (moze i 40ak h ma max tezini) zabave u SPu... ;)

30-35h ?? pa to je super, ako uzmeš npr. black ops SP koji je trajao 7-8 sati

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice