Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
VirtUoso kaže...

Nego sta nego namjerno. Mislim, ne moze ti takva stvar izletit slucajno. {#}

ma mozda je ovo neki slobodni beta testing... da vide kako igra "diše"... možda nađu i neke bugove koje nisu zasad uvidjeli...

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ovo je ovako zamisljeno prema mojoj teoriji :D Oni fino uzmu betu tj stariji build pun bug-ova i ogranicenja i izbace javnosti onda javnost skine jer ne moze docekati demo. Kada poprilican broj ljudi skine igru javi se EA i kaze PC gameri su nezahvalna stoka i ne zasluzuju nista i ukinu demo za PC, kazu da nece praviti DLC-ove za PC i eventualno otkazu igru za PC. Sta dobijaju sa tim? Pa dobijaju dosta toga: Ne moraju praviti i dodatno se muciti oko PC verzije da je optimizuju sa svaki tip hardwar-a koji se konstantno mjenja odma prodju jeftinije, ne moraju posebno razvijati DLC-ove za PC posto ovo nije port prema njihovim rjecima, ne moraju da placaju dodatne servere za PC za public meceve, i dobiju razlog da ne naprave vise ikad i jednu PC verziju igre. To je ukratko kako jedna velika firma steti PC gamingu, ne kazem ja da nema piratstva ali to sto su developeri lijeni da smisle jednu ne nametljivu i postenu zastitu i to sto im je lase raditi sa konzolama koje se ne mjenjaju godinama nije moja briga, sto su se uhvatili posla ako ga nece raditi kako treba a onda svale svu krivicu na gamere kako piratizuju igru. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:52 (dex3108).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Alex Mercer kaže...

Slušam kad kojekakvi likovi laprdaju kako je igra skupa,kako si je ne mogu priuštiti,pa onda navale na piratske verzije.Ali nikako nije problem dati novac za "gejmerskog" miša i tipkovnicu po 500 pa i više kuna,naravno,pojedinačno,e da bi s moglo hvaliti kako je ima Logitec ili Razer...licemjerstvo do jaja.Nadalje,nije skupo otići van sa kojekakvim krebilima i spič*ati 300-400 kuna za jednu večer i opiti se kao prasac,dopuzati na sve 4 doma,a usput se izbljuvati kao najgora marva.Ovo je upućeno baš takvim likovima koje još mame i tate financiraju,umjesto da nađu neki posao i zarade svoj novac,ali i te kako viču kako je Crysis ili nešto drugo skupo,pa onda jadni,moraju skidati pirate...Ponekad poželim da ova država nije tako sj***na,pa da postoji služba koja će takvog srolju uhvatiti i zakatančiti ga bar na 5 godina,i zviznut mu kaznu,da je otplaćuje do kraja mizernog života...Modovima sorry na off topicu,nisam mogao izdržati..

a šta smo trebali kupiti kad igra izađe pa proći ko što sam prošao sa Black ops nisam mogao odigrati  1 sat normalno stalno blokira prošla su 3 mjeseca a oni još to nisu pustili dobar patch tako da sam igru morao prodati,ovako sam skinuo crysis 2 probao radi sve odlično iako nije još finalna verzija sa igrom sam zadovoljan i već danas sam naručio na base hostu za 160 kuna 

edit:  i da igru sam izbrisao čeket ću finalnu verziju ne želim kvariti doživljaj 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:54 (CANABIS).
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

A ova izjava je za temu Humor:

¨Stoga eto prilike da pokažete koliko su PC gameri fer - podržite developere tako što ćete ignorirati ovo beta izdanje¨.

yea right - ja vec preso {#} tj dodjem do ulaza u onaj facility u central parku 

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
protjeran
CANABIS kaže...

a šta smo trebali kupiti kad igra izađe pa proći ko što sam prošao sa Black ops nisam mogao odigrati  1 sat normalno stalno blokira prošla su 3 mjeseca a oni još to nisu pustili dobar patch tako da sam igru morao prodati,ovako sam skinuo crysis 2 probao radi sve odlično iako nije još finalna verzija sa igrom sam zadovoljan i već danas sam naručio na base hostu za 160 kuna 

edit:  i da igru sam izbrisao čeket ću finalnu verziju ne želim kvariti doživljaj 

Ne možeš uspoređivati kruške i jabuke,osim toga,ako se moglo čekati nekoliko godina Crysis 2,u čemu je bed sačekati službeni demo još malo,baš za ljude poput tebe da probaju.Uz to,ova nedovršena verzija,puna bugova i ograničenja,ti svakako neće pomoći da objektivno ocijeniš igru,a niti će ti dati mjerodavnu ocjenu rada na tvom hardware-u...Nemoj me krivo shvatiti,potičem i objašnjavam legalno korištenje,iz čista razloga jer želim vidjeti i Crysis 3,a i odigrati ga.

A ostalo je tebi na čast..

16 godina
odjavljen

slazem se s tobom (iako sam skinuo ovo cudo)... ionako sam imao namjeru kupit c2 ali jednu stvar nisi uocio... gle koliko se ljudi odlucilo na preorder nakon sto su vidjeli betu, i isprobali kako ce se vrtit na njihovim pilama... ima ovo i kontra efekat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Joj te brije su mi tako jadne oko pirata i orginala,kaj vas boli kur*c ko ima piratske igre.Ja osobno orginale kupujem samo ak su multiplayer ,a single player nebi nikad kupio orginal.Jedino da imam placu 20 000 kn onda bi kupovao sve orignal,a ovak nema sanse.

3 2 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Igra je super.skinuo sam čisto da probam  kako će igra ići na mom pc-u. stavio sam na hardcore i fps je ok. Nisam nigdje našao  detaljnije štelanje grafe nego samo  ta tri stupnja.

Malo previše blura ali sve ostalo je top

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Joj da, piratstvo steti PC platformi my ass, lose igre stete PC platformi (PC igraci su malo zahtjevniji ne).

Prvi Crysis se nije dobro prodavao jer ga 90% populacije nije moglo vrtjeti na ugodan nacin, zar su oni mislili da ce ljudi iskeširati 50$,50€ za nesto sto ce im se vuci 10-15fps? (ovo nema veze da li je igra dobra ili losa vec s ovim da je piratstvo glavni uzrok lose prodaje)

Ako je igra kvalitetna kupovat ce se, tocka. A ako ne bude, slobodno mogu ici raditi klonove CoD-a za konzole.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Joj da, piratstvo steti PC platformi my ass, lose igre stete PC platformi (PC igraci su malo zahtjevniji ne).

Prvi Crysis se nije dobro prodavao jer ga 90% populacije nije moglo vrtjeti na ugodan nacin, zar su oni mislili da ce ljudi iskeširati 50$,50€ za nesto sto ce im se vuci 10-15fps? (ovo nema veze da li je igra dobra ili losa vec s ovim da je piratstvo glavni uzrok lose prodaje)

Ako je igra kvalitetna kupovat ce se, tocka. A ako ne bude, slobodno mogu ici raditi klonove CoD-a za konzole.

ja sam uspio vrtit prvi crysis sa GF6600 256 ddr   na oko 30-35 fps-a

tak da ti to ne drzi vodu

animehr.com
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Skinuo, čisto da isprobam malo, neću je igrati do kraja na beti, jer cu je kupiti kad izađe i do kraja uživati u igri.

Najviše zato jer je prisutno dosta bugova, pogotovo zvučnih...nema voice actinga ili je jako prigušen, neka oružja se jako slabo čuju priliko pucanja itd itd, što za betu i nije čudno.

Gameplay je isti kao u Crysisu, dakle odličan...isti feeling, kome se šulja, šulja se, kome se igra ramba igra se ramba, napucavanje također odlično, stalno se neka akcija dešava...igra malo jeste linearnija, i više je onoga "od točke A do B" ali ne kvari doživljaj, bar nije u ovih sat ipo vremena koliko sam igrao.

Što se tiče grafike u Crysisu 2 prvi dojam je...svijetli, svijetli užasno svijetli {#}

Brate, pretjerali su ga s blurom, bliješti na sve strane (morat ću je igrat s sunčanim cvikama{#})...valjda da sakriju grafičke nedostatke, jer je igra rađena i za konzole...tj. grafika jeste dobra, i eye candy, ali već viđena, ništa spektakularno ko u Crysisu.

Inače na Hardcore postavkama i najvećoj rezoluciji fps mi nije padao ispod 30.

Sada je brišem, i čekam punu igru.

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 15:13 (EraserHead).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

moze li mi neko poslati to na pm :) betu tu naravno :)

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

moze li mi neko poslati to na pm :) betu tu naravno :)

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
AA-d00d kaže...

Rezolucija 800x600,a?

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

slazem se s tobom (iako sam skinuo ovo cudo)... ionako sam imao namjeru kupit c2 ali jednu stvar nisi uocio... gle koliko se ljudi odlucilo na preorder nakon sto su vidjeli betu, i isprobali kako ce se vrtit na njihovim pilama... ima ovo i kontra efekat

lol, imam jos namjeru.. itekako! bas sad probao malo, hard core postavke fps 45-60 cca... ludnica.. samo nemam zvuka na slusalicama, na zvucnicima da :/ eto, sad sam probao, vidim ici ce ko ludo, a ionako sam mislio kupit tako da me ne je8e... jos kad bi nastimao zvuk bilo bi super

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Ma da, ali kako je u svijetu crysis dobio titulu žderača hardvera jer je i sam CryTek cijeli vrijeme govorio kako rade revoluciju u grafici, ljudi su puhali na hladno pa su ga piratizirali. Ionako je crysis više se koristio kao benchmark nego kao igra{#}

Sada CryTek nije uopće toliko drobio o revoluciji grafike, već su u svakom intervju-u i sličnom stalno govorili gameplay, gameplay, multiplayer, konzole, gameplay, optimiziranost cryengine trice itd. I ako je to sve barem donekle točno, uspjeh će biti dobar, bez obzira na piratizaciju. Evo već ovdje vidim da će nas biti dosta koji su već preordali, a vidjeti ćemo koliko će ih kupiti nakon što probaju punokrvnu *jogurt* verziju.

Stoja
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ma da, ali kako je u svijetu crysis dobio titulu žderača hardvera jer je i sam CryTek cijeli vrijeme govorio kako rade revoluciju u grafici, ljudi su puhali na hladno pa su ga piratizirali. Ionako je crysis više se koristio kao benchmark nego kao igra{#}

Sada CryTek nije uopće toliko drobio o revoluciji grafike, već su u svakom intervju-u i sličnom stalno govorili gameplay, gameplay, multiplayer, konzole, gameplay, optimiziranost cryengine trice itd. I ako je to sve barem donekle točno, uspjeh će biti dobar, bez obzira na piratizaciju. Evo već ovdje vidim da će nas biti dosta koji su već preordali, a vidjeti ćemo koliko će ih kupiti nakon što probaju punokrvnu *jogurt* verziju.

evo i sad vrtim crysis 2 na gamer settings 35-40 fps-a

sa starom hd 3650

animehr.com
16 godina
odjavljen
Crysis 2

uglavnom, veni vidi vici... iliti moram odseedat inace bi obrisao... nemam namjeru vise kvarit dozivljaj. strpit cu se jos malo

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ja dvojku isčekujem lagano igrajući jedinaicu na delti...puno šuljanja...jedino mi ide na nerve ono bestežinsko stranje...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kach kaže...

Joj te brije su mi tako jadne oko pirata i orginala,kaj vas boli kur*c ko ima piratske igre.Ja osobno orginale kupujem samo ak su multiplayer ,a single player nebi nikad kupio orginal.Jedino da imam placu 20 000 kn onda bi kupovao sve orignal,a ovak nema sanse.

Što je s Mass Effectom. Igra nema MP, ali i više nego opravdava cijenu originalne igre. Nema veze što ni ME3 neće imati MP nju ću kupiti original kao i Crysis 2.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Netko ko ima placu 3000-3500 mora se dobro isprsit da bi si priustio original igricu, a niko nezeli kupit poluproizvod pa se kasnije cupat za kosu.

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji leveli ove Bete Rade? Hvala...
16 godina
protjeran
MasinGeri kaže...

Netko ko ima placu 3000-3500 mora se dobro isprsit da bi si priustio original igricu, a niko nezeli kupit poluproizvod pa se kasnije cupat za kosu.

Slažem se, ali nisu sve igre poluproizvodi tako da ti to ne drži vodu. ME sigurno nije poluproizvod, za razliku od recimo Mafia 2.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Boli mene briga ko ima orginale i pirate doma,nego mi ide nazivce kaj ekipa sere po ljudima kaj imaju pirtske igre.Kaj vas boli briga,ko neke babe ste.Ja sam reko svoje,samo za dobar MP cu dat pare ,a za ovo ostalo nema sanse.

Crysis 2 cu kupit jedino ak ce imat dobar MP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 16:14 (kach).

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

ima svega u ovom editoru

ovakav central park sigurno niste vidjeli

mozda i spoiler

slika 1 

slika 2

slika 3

slika 4 

slika 5 

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 16:29 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
protjeran
kach kaže...

Boli mene briga ko ima orginale i pirate doma,nego mi ide nazivce kaj ekipa sere po ljudima kaj imaju pirtske igre.Kaj vas boli briga,ko neke babe ste.Ja sam reko svoje,samo za dobar MP cu dat pare ,a za ovo ostalo nema sanse.

Radi takvih kao i ti, nije ni čudo što se sve više kompanija gaming industrije okreće samo konzolama. I onda se svi bunite kako je GTA loša konzolaška konverzija ili kako dosta DLC-ova nema za PC nego ekskluzivno su za konzole.

16 godina
Crysis 2

Vrtimo se u začarani krug: Igraći na pc-u ne kupuju igre jer nije podrška za njih najbolja(fale dlc-ovi, loši portovi, bugovi) a proizvođači sve više fušare sa pc igrama zato jer se sve više piratiziraju. I tako u krug...{#}

Ali opet, dobra igra će se prodati. Pogledajte BC2, na pc-u je puno bolje se prodao nego na obje konzole zajedno, tako da ništa nije nemoguće...

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali opet, dobra igra će se prodati. Pogledajte BC2, na pc-u je puno bolje se prodao nego na obje konzole zajedno, tako da ništa nije nemoguće...

I jos, koliko sam dobro pratio, je imala dosta bugova na pocetku (neke jos ima?) ali se svejedno dobro prodavala.

17 godina
epic kaže...
kach kaže...

Radi takvih kao i ti, nije ni čudo što se sve više kompanija gaming industrije okreće samo konzolama. I onda se svi bunite kako je GTA loša konzolaška konverzija ili kako dosta DLC-ova nema za PC nego ekskluzivno su za konzole.

Reci onda dali su i ti developeri korektni kada mi u COD ili MOH ubace kampanju od tri sata, (ubut 80% igara traje od 3-6 sati)?! Nemoj mi da je to multiplayer jer se ne prodaje pod tim (naravno tko kupi zbog multiplayera u neku ruku će opravdat iznos) Šta je sa nama koji ne igramo multi?!. U najavama se najviše kur*e sa videima iz kampanje i slično a u tom videu praktički vidiš cijlu kampanju koliko si truda daju!!

Često se ta zabava preračunava u vrijeme provedeno uz filmove. Uzet ću tri filma, svaki neka traje sat i pol i za 60 kuna ću imat četri i pol sata "zabave". Tako da to ne prolazi.

Kao šta sam rekao, kada me netko pogodi u glavu sa kakvim Mass Effectom 2, Dragona Ageom, Falloutom: NV, za to ću dat pare, ali ovim lopovčinama za jedno popodne nedam 300 kuna!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 17:09 (doktor1).
16 godina
protjeran
Crysis 2

Jeli znate kako bi mi išao Crysis 2 s HD4650 512 MB, malo me zeza single core 3700+ Athlon 64, ali šta ću. Recimo Mass Effect 2 mi radi sve na High skoro bez štekanja, igra je odlično optimizirana s pathcem 1.02.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice