CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
CroSSfirE

imam jedno pitanje..imam windows 7 professional,i svaki put kad instaliram crossfire...izbaci mi grešku..što preporučate??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CroSSfirE
alen4430 kaže...

imam jedno pitanje..imam windows 7 professional,i svaki put kad instaliram crossfire...izbaci mi grešku..što preporučate??

Da se maneš čorava posla {#}

15 godina
CroSSfirE

da skines sa nekog drugog mirora mozda...

edit: ja imam win7 ultimate pa sve radi ko po spagi

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 20:04 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

Jel vi igrate Crossfire kakva je igra, cujem kao da je counter ali s respownanjem to mi se sviđa, grafa mi se cini jadna, kakva su oružja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Jel vi igrate Crossfire kakva je igra, cujem kao da je counter ali s respownanjem to mi se sviđa, grafa mi se cini jadna, kakva su oružja

Ma igra je odlična,grafika ti je solidna uopće nije jadna,oružja su ti od AK-47 do ultra modernih snajpera-zolja itd..Registriraj se i probaj igrati vjerujem da će ti se svidjeti!

15 godina
Bera kaže...

a gle...igra nije black ops al vazno je da ownas a ne da ti izgleda ko pariz

★★★★★
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Igrao. Dobra je igra. Ima vise modova igre, imas sa respawnanjem i bez. Grafika nije jadna nego je sasvim solidna (definitivno bolja od CS 1.6). Oruzja su epic, imas stvarno svasta i veoma su raznolika po statistikama tako da ces sigurno naci nekakvo oruzje koje odgovara tvom stilu igre.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Vidim da dosta ima vas kojih imate problem sa win7,eto da vam pomognem,desni klik na ikonu od crossa na desktopu,properties,compatibility stavite na xp sp2,ili 2000,ok,i onda opet desni klik na ikonu i run as administrator.to je to,taj problem se cesto javlja na 64bitnim sistemima.
15 godina
rustweaver kaže...
Bera kaže...

Igrao. Dobra je igra. Ima vise modova igre, imas sa respawnanjem i bez. Grafika nije jadna nego je sasvim solidna (definitivno bolja od CS 1.6). Oruzja su epic, imas stvarno svasta i veoma su raznolika po statistikama tako da ces sigurno naci nekakvo oruzje koje odgovara tvom stilu igre.

u svako slovo se slazem{#}

★★★★★
15 godina
CroSSfirE

Probat cu igrat kako se ulazi u klan jer sam ja dobar u svakom fps-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

Sory na duplom postu ali kako se oruzja kupuju jel ima nesto slicno kao premium( jel ima sms payment)??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Probat cu igrat kako se ulazi u klan jer sam ja dobar u svakom fps-u

odes na njihovu stranicu www.z8games.com , napravis account, i ispod kad zavrsis aktivaciju ispod onog za log in imas bijelo sivu traku i pise CLAN

to klikni i onda nadi neki klan...kad ga nades, udi u taj klan(mislim da otvoris klan stranicu) i ispod tamo di ti pise kill death ratio klana i jos par stvari pise apply..to klikni i voila

★★★★★
16 godina
neaktivan
Ima sms,ali ja ti ne preporucujem,jer je skuplje,ogromno manje zp pointsa dobijes,nego da kupujes visom,uglavnom igra je skrta do bola,i dobijes bodova po rundi nesto malo vise da pusku popravis,a o dizanju rankova da ni ne pricam
15 godina
fure kaže...
Ima sms,ali ja ti ne preporucujem,jer je skuplje,ogromno manje zp pointsa dobijes,nego da kupujes visom,uglavnom igra je skrta do bola,i dobijes bodova po rundi nesto malo vise da pusku popravis,a o dizanju rankova da ni ne pricam

treba imat skill {#}

★★★★★
14 godina
neaktivan
RE: Crossfire
kamy001 kaže...
ok hvala ti samo me zanima to jer nemam para a kupio sam oruzije koje mi bas nije dobro pa sam mislio ponovno napraviti acaunt! zbog para ali onda ce biti poslije sad sam daleko doguro,neznam bas citati cinove ali imam oko 16tisuca ubijenih,14 de...tj onaj trokut sa dvije crtice ispod! jes se dobiju pare poslije toga cina!!! hvala ti prijatelju!!

pa možeš putem moba kupit si 2500ZP i onda si kupiš 20000GP

14 godina
neaktivan
RE: CroSSfirE
FiCoO kaže...
JosipCod kaže...

ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score

Ma stvarno ti si car...kakve puske imas...pogledaj ti moj acc -Racun- pa se onda javi{#}

cekaj malo sad citam postove.. TI SI RACUN!!!!!!!! pa ja sam noobu igro s tobom, bili smo zajedno u klanu (il si ti možda uzeo tudji acc jer ja znm racuna)

14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Pricaj mi...

Na kocku sam potrosio oko 100k GP-a i nista nisam dobio, al mi je zato buraz iz prve dobio AK-47 camo, a kasnije i AWM camo -.-

neki su ljudi valjda rodeni pod sretnom zvijezdom

ma da bar to    ja sam osvojio AK-CAMO i sad već pola godine vrtim da dobijem (meni najbolju pušku) M4A1-CUSTOM

15 godina
JosipCod kaže...
FiCoO kaže...
JosipCod kaže...

ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score

Ma stvarno ti si car...kakve puske imas...pogledaj ti moj acc -Racun- pa se onda javi{#}

cekaj malo sad citam postove.. TI SI RACUN!!!!!!!! pa ja sam noobu igro s tobom, bili smo zajedno u klanu (il si ti možda uzeo tudji acc jer ja znm racuna)

frend mi ga je dao...on nemoze vise igrat toliko pa ja malo igram{#}

a mozda sam i ja to bio...hahaha

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 9:22 (FiCoO).
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

nezznam nešto sam načuo da se može slati neke stvari s jednog acc na drugi ili tako nešto...... jeli to moguće??? tnx

0 0 hvala 0
15 godina
JosipCod kaže...

nezznam nešto sam načuo da se može slati neke stvari s jednog acc na drugi ili tako nešto...... jeli to moguće??? tnx

stvari se ne mogu davat, ali mozes davat ZP npr. ako imas prepaid card onda samo upises nickname od svog prijatelja i das mu ZP. ali to vrijedi samo za prepiad card ne mozes sa pay pal ili kreditnom. 

www.facebook.com/Battlefield3.Info
14 godina
Baldurion kaže...

cijena snižena na 1000kn ;)

16 godina
neaktivan
Ja svoj acc nisam mogao prodati za 150kn,sa klanom od 30 membera,i web stranicom,rank 990,tako da sretno hehe
14 godina
CroSSfirE

prodaje se acc još uvijek ako je neko zainteresiran ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

nebu ti nitko dao 1000kn za jedan acc ma kakav god on bio...kriza je covjece

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

nebu ti nitko dao 1000kn za jedan acc ma kakav god on bio...kriza je covjece

xD imaš pravo,ma ko će ti dati 1000kn... radje se potroši na ZP :DD

14 godina
neaktivan
CroSSfirE

ja se pitammmm......... jel se može uć na poluvremenu CLAN WARA tj: CW

0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

mislim da nemoze...server automatski zamjeni igrace i krene drugopoluvrijeme

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Bok , Ko želi nek dođe u moj klan zasad će nas bit par klan je novi al kad se pokrenemo izbacićemo nobove i planiram da bude visokorankirani ;) ja inače isto igram imam ženski lilk Tomsona , i punoo na 7 dana ..   klan se zove               [U]LTIMAT[E]    

"Usuditi se: to je cijena napretka" Victor Hugo
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

ajde dođite u klan

"Usuditi se: to je cijena napretka" Victor Hugo
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

aj ti prvo dodi medu 15000 bar ako igras punoo i daj nam link od klana

p.s. ako cete biti visokoplasirani onda bi vam trebala i web stranica...javi mi se u pp ako zelis..a mogao bih i u klan uci, ali mi se javi u pp

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice