CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: CroSSfirE

Prosvijetli me, koje je to bogovsko oruzje koje kupujes sa ZP i ubijas sve ostale bez pola muke? Pazi mi pricamo o oruzju a ne o vjestinama. AK 47 je najjaca automatska puska u igri, i najteza za kontroliranje jer se rita ko mazga. Kad to ovladas ostala oruzja budu prelagana za koristiti.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
15 godina

Pa ja osobno nisam kupovao ZP ali mi je frend dao jedan acc....slazem se za to da treba fakat imati skill da mozes rasturat sa kalasem....ali ja osobno igram sa silver kalasem...i da...oruzje kojima koljem sve je mp5 {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Ti možeš na legalan način dobiti besplatne zp-e preko njihove stranice ako riješiš neku od ponuđenih anketa

imaju one koje se plaćaju i one koje su besplatne.Da bi to napravio otiđi na z8,logaj se na svoj acc,otiđi na despoit i klikni na earn free zp

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

pa ja sam free zp imao 200 k kad nadem ss stavim ovdje.....a to deposit free zp max dobijes 1-5 k

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
laki-cakija kaže...

pa ja sam free zp imao 200 k kad nadem ss stavim ovdje.....a to deposit free zp max dobijes 1-5 k

a kako dobit tih 200k? {#}

15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

pliz posalji mi poruku,u njoj reci kako si uspio toliko zpa dobit

Street fighter ex je najbolji
14 godina
neaktivan

ja igram CF već 1g i znam sve fore, ljudi stave replay u mail i pošalju GM(osnivacima igre) tamo se vidi dali hakas i ako da onda te banaju

14 godina
neaktivan

ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score

15 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

ja igram CF već 1g i znam sve fore, ljudi stave replay u mail i pošalju GM(osnivacima igre) tamo se vidi dali hakas i ako da onda te banaju

Ovo ^^

Znali su me tako nazivcirati, posebno na Egiptu kada se uvuku u prokleti stup i pucaju iz njega, pa bih fino plesao oko takvih levata snimao ih da se lijepo vidi sto rade, te nakon toga slao replay odgovornima za kontrolu takvih stvari. Kad bih bio posebno nazivciran imao bih citave krizarske pohode protiv cheatera :D

Najgore od svega sto vote kick kod takvih debila uglavnom ne pali, protivnicki tim glasa protiv zato sto im cheater donosi pobjedu... -.-'

15 godina
JosipCod kaže...

ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score

zasto mislis da samo hakeri dobro igraju, zapravo ako su hakeri to se onda nemoze niti nazvat igra jer su u prednosti nad svima u necemu. Imas ti i dobrih igraca a da nisu hakeri. Ja osobno sam jedanput kod frenda probao hak za cod4(wallhack) i nisam imao dobar score. hocu reci da ako se ti smatras nekim igracem onda malo hvali i sebe..a ne samo su haker dobri igraci {#}

17 godina
CroSSfirE

I ja sam nekoliko puta uploadao videe i onda slao poruku supportu sa linkom za skidanje i sa kratkim opisom u poruci. :D

E da, budimo realni, najveća pohvala za igrača koji nema nikakav cheat je da ga zovu cheaterom {#} (dogodilo mi se nekoliko puta :D)

0 0 hvala 0
15 godina
denix kaže...

I ja sam nekoliko puta uploadao videe i onda slao poruku supportu sa linkom za skidanje i sa kratkim opisom u poruci. :D

E da, budimo realni, najveća pohvala za igrača koji nema nikakav cheat je da ga zovu cheaterom {#} (dogodilo mi se nekoliko puta :D)

Slazem se.....jao kako sam se jednog dana trgo od smjeha kad je moj buraz(7 god) igrao po prvi put cross i uzme pusku i onak puca po trojici i svu trojicu ubije i tako 3-4 puta zaredom i pisali mu haker haker....i onda ga kikali iz sobe....hahahahah{#}

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

i jos uz hak dobijete i par trojanaca....zato mi danas komp nemoze meda...nasao 298 virusa vise od pola trojanci...al zao sam imao 5mj. skoro sve krekirane vip hakove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
denix kaže...

Pa jest, dogadalo se i meni (nije da se hvalim), ali onda te kickaju pa ti vise ne bude tako smijesno...

Tko je jednom bio kickan ni kriv ni duzan, zna kako je to gadan osjecaj.

14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
denix kaže...

Pa jest, dogadalo se i meni (nije da se hvalim), ali onda te kickaju pa ti vise ne bude tako smijesno...

Tko je jednom bio kickan ni kriv ni duzan, zna kako je to gadan osjecaj.

aha to je loš osjećaj,posebno ak si jako dobar s dobrim scoreom ja isto igram pa eto tako malo se živciram al me prodje

15 godina
JosipCod kaže...

Ma stvarno ti si car...kakve puske imas...pogledaj ti moj acc -Racun- pa se onda javi{#}

14 godina
neaktivan
CroSSfirE

mene zanima kako da uđem u nečiji clan... i imali netko ovdje clan za mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

daj pomozite molim vas

Rado, ali nikada nisam bio u klanu u Crossfireu pa ni ja nemam pojma kako... :P

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

u google upisi z8games/clan/ i dalje upisivas ime klan...to e to

http://clan.z8games.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 23:16 (laki-cakija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

mozes ako oces u moj klan =ESW=

n00binator
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE
Joj igrao sam i ja ovo ali vise ne.Sjecam se da sam igrao ghost mode sa wh-om i ownao ghostove
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

Ja sam malo prije dobio zuti karton...evo priznajem lagao sam htio sam sebi skinuti hak i vidjeti kako je igrati sa hakom nikad prije nisam skinuo hak ni igrao sa hakom...nisam ni sada mislio sam samo htio probat kako je to sa hakom i pojavila se greska sa X-TRAP-om kako da uklonim hak do kraja...nisam ga mogao instalirati...ako ne vjerujte pogledajte na z8 stranici moj profil "budor" nobovski je profil al jbg...pa ako zna kako da uklonim hak neka mi kaze...molim vas 

ivanovic ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CroSSfirE
budor kaže...
budor kaže...

Ja sam malo prije dobio zuti karton...evo priznajem lagao sam htio sam sebi skinuti hak i vidjeti kako je igrati sa hakom nikad prije nisam skinuo hak ni igrao sa hakom...nisam ni sada mislio sam samo htio probat kako je to sa hakom i pojavila se greska sa X-TRAP-om kako da uklonim hak do kraja...nisam ga mogao instalirati...ako ne vjerujte pogledajte na z8 stranici moj profil "budor" nobovski je profil al jbg...pa ako zna kako da uklonim hak neka mi kaze...molim vas 

ajde neko plis

sta uklonit jeli sa injectorom ili samo ikona od haka i jesi li ista trebao kopirat u z8 mapu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
budor kaže...
budor kaže...

ajde neko plis

sta uklonit jeli sa injectorom ili samo ikona od haka i jesi li ista trebao kopirat u z8 mapu??

Resio sam to

ivanovic ivan
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=145872 Novi Klan za PRO knifere ulazite i zovite frendove...hvala unaprijed :D 

ivanovic ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

*ULTRA BOYS* Klan treba vašu POMOĆ!

Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Liuteneta!

http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=145923

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 19:23 (medveščak_fan).

0 0 hvala 0
15 godina
medveščak_fan kaže...

Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Staff Saerganta!

{#}

★★★★★
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
medveščak_fan kaže...

Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Staff Saerganta!

{#}

Koji fail hahahah

PS:Ide Edit

15 godina
medveščak_fan kaže...

Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Liuteneta!

i ja mislim {#}

★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice