Prosvijetli me, koje je to bogovsko oruzje koje kupujes sa ZP i ubijas sve ostale bez pola muke? Pazi mi pricamo o oruzju a ne o vjestinama. AK 47 je najjaca automatska puska u igri, i najteza za kontroliranje jer se rita ko mazga. Kad to ovladas ostala oruzja budu prelagana za koristiti.
Pa ja osobno nisam kupovao ZP ali mi je frend dao jedan acc....slazem se za to da treba fakat imati skill da mozes rasturat sa kalasem....ali ja osobno igram sa silver kalasem...i da...oruzje kojima koljem sve je mp5
Ti možeš na legalan način dobiti besplatne zp-e preko njihove stranice ako riješiš neku od ponuđenih anketa
imaju one koje se plaćaju i one koje su besplatne.Da bi to napravio otiđi na z8,logaj se na svoj acc,otiđi na despoit i klikni na earn free zp
pa ja sam free zp imao 200 k kad nadem ss stavim ovdje.....a to deposit free zp max dobijes 1-5 k
pa ja sam free zp imao 200 k kad nadem ss stavim ovdje.....a to deposit free zp max dobijes 1-5 k
a kako dobit tih 200k?
pliz posalji mi poruku,u njoj reci kako si uspio toliko zpa dobit
ja igram CF već 1g i znam sve fore, ljudi stave replay u mail i pošalju GM(osnivacima igre) tamo se vidi dali hakas i ako da onda te banaju
ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score
ja igram CF već 1g i znam sve fore, ljudi stave replay u mail i pošalju GM(osnivacima igre) tamo se vidi dali hakas i ako da onda te banaju
Ovo ^^
Znali su me tako nazivcirati, posebno na Egiptu kada se uvuku u prokleti stup i pucaju iz njega, pa bih fino plesao oko takvih levata snimao ih da se lijepo vidi sto rade, te nakon toga slao replay odgovornima za kontrolu takvih stvari. Kad bih bio posebno nazivciran imao bih citave krizarske pohode protiv cheatera :D
Najgore od svega sto vote kick kod takvih debila uglavnom ne pali, protivnicki tim glasa protiv zato sto im cheater donosi pobjedu... -.-'
ja vidim da sam hakeri dobro igraju, odite na moj profil zovem se Mr.Josip_CRO pa vidite kakve se puske imaju i koji mi je score
zasto mislis da samo hakeri dobro igraju, zapravo ako su hakeri to se onda nemoze niti nazvat igra jer su u prednosti nad svima u necemu. Imas ti i dobrih igraca a da nisu hakeri. Ja osobno sam jedanput kod frenda probao hak za cod4(wallhack) i nisam imao dobar score. hocu reci da ako se ti smatras nekim igracem onda malo hvali i sebe..a ne samo su haker dobri igraci
I ja sam nekoliko puta uploadao videe i onda slao poruku supportu sa linkom za skidanje i sa kratkim opisom u poruci. :D
E da, budimo realni, najveća pohvala za igrača koji nema nikakav cheat je da ga zovu cheaterom (dogodilo mi se nekoliko puta :D)
I ja sam nekoliko puta uploadao videe i onda slao poruku supportu sa linkom za skidanje i sa kratkim opisom u poruci. :D
E da, budimo realni, najveća pohvala za igrača koji nema nikakav cheat je da ga zovu cheaterom (dogodilo mi se nekoliko puta :D)
Slazem se.....jao kako sam se jednog dana trgo od smjeha kad je moj buraz(7 god) igrao po prvi put cross i uzme pusku i onak puca po trojici i svu trojicu ubije i tako 3-4 puta zaredom i pisali mu haker haker....i onda ga kikali iz sobe....hahahahah
i jos uz hak dobijete i par trojanaca....zato mi danas komp nemoze meda...nasao 298 virusa vise od pola trojanci...al zao sam imao 5mj. skoro sve krekirane vip hakove

Pa jest, dogadalo se i meni (nije da se hvalim), ali onda te kickaju pa ti vise ne bude tako smijesno...
Tko je jednom bio kickan ni kriv ni duzan, zna kako je to gadan osjecaj.

Pa jest, dogadalo se i meni (nije da se hvalim), ali onda te kickaju pa ti vise ne bude tako smijesno...
Tko je jednom bio kickan ni kriv ni duzan, zna kako je to gadan osjecaj.
aha to je loš osjećaj,posebno ak si jako dobar s dobrim scoreom ja isto igram pa eto tako malo se živciram al me prodje
Ma stvarno ti si car...kakve puske imas...pogledaj ti moj acc -Racun- pa se onda javi
mene zanima kako da uđem u nečiji clan... i imali netko ovdje clan za mene?
daj pomozite molim vas
Rado, ali nikada nisam bio u klanu u Crossfireu pa ni ja nemam pojma kako... :P
mozes ako oces u moj klan =ESW=
prodajem crossfire account pa ako nekoga zanima neka pogleda ovdje:
Ja sam malo prije dobio zuti karton...evo priznajem lagao sam htio sam sebi skinuti hak i vidjeti kako je igrati sa hakom nikad prije nisam skinuo hak ni igrao sa hakom...nisam ni sada mislio sam samo htio probat kako je to sa hakom i pojavila se greska sa X-TRAP-om kako da uklonim hak do kraja...nisam ga mogao instalirati...ako ne vjerujte pogledajte na z8 stranici moj profil "budor" nobovski je profil al jbg...pa ako zna kako da uklonim hak neka mi kaze...molim vas
Ja sam malo prije dobio zuti karton...evo priznajem lagao sam htio sam sebi skinuti hak i vidjeti kako je igrati sa hakom nikad prije nisam skinuo hak ni igrao sa hakom...nisam ni sada mislio sam samo htio probat kako je to sa hakom i pojavila se greska sa X-TRAP-om kako da uklonim hak do kraja...nisam ga mogao instalirati...ako ne vjerujte pogledajte na z8 stranici moj profil "budor" nobovski je profil al jbg...pa ako zna kako da uklonim hak neka mi kaze...molim vas
ajde neko plis
sta uklonit jeli sa injectorom ili samo ikona od haka i jesi li ista trebao kopirat u z8 mapu??
ajde neko plis
sta uklonit jeli sa injectorom ili samo ikona od haka i jesi li ista trebao kopirat u z8 mapu??
Resio sam to
http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=145872 Novi Klan za PRO knifere ulazite i zovite frendove...hvala unaprijed :D
*ULTRA BOYS* Klan treba vašu POMOĆ!
Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Liuteneta!
Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Staff Saerganta!
Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Staff Saerganta!
Koji fail hahahah
PS:Ide Edit
Prijavite se u klan a prva dvojica dobivaju status Liuteneta!
i ja mislim