buraz hejtera uvijek ima i bit će , danas se oslanjat na neke ign recenzije da idem kupovat igru mi ne pada na pamet.
ja uvijek radim isto, kupim-isprobam ,ako MI je dobra igra igram, ako nije ne igram i refundam i priča riješena, a ne da mi neki tulipani pišu recenzije i da ih ja slijepo slušam.
isto je i sa forumom, danas svaki k ima profil na forumu i kenja ,hejta i trolla, a iza tih profila je ono večina likova koje su vjerovatno tukli u školi ili se neznaju i dalje posrat i popišat bez mame.
meni npr igra clair obscur koje je proglašena igrom godine nije ni zanimljiva niti dobra ,ali ne pada mi napamet da idem po temama okolo i serem kak meni igra ne valja.
ovaj pak gore piše da je igra kao prvi dan bila polu nedovršena, neznam o čemu točno priča ali siguran sam da je niti nema.
ista priča ,ista grafika, ista mehanika, isti sadržaj prvog dana igre i dan danas, oni su samo tweakali igru ,a to ne znači da je polu nedovršena.
to zapravo znači da develpoeri slušaju community i tweaku je na bolje prema željama communitya.
znači PRVI PATCH koji je izašao je dodao 5 mounta, dodao više spawnova, dodao chest i dodao tokene, ostalo je sve tweakano (na bolje).