Crimson Desert

poruka: 67
|
čitano: 11.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crimson Desert

buraz hejtera uvijek ima i bit će , danas se oslanjat na neke ign recenzije da idem kupovat igru mi ne pada na pamet.

ja uvijek radim isto, kupim-isprobam ,ako MI je dobra igra igram, ako nije ne igram i refundam i priča riješena, a ne da mi neki tulipani pišu recenzije i da ih ja slijepo slušam.

isto je i sa forumom, danas svaki k ima profil na forumu i kenja ,hejta i trolla, a iza tih profila je ono večina likova koje su vjerovatno tukli u školi ili se neznaju i dalje posrat i popišat bez mame.

meni npr igra  clair obscur koje je proglašena igrom godine nije ni zanimljiva niti dobra ,ali ne pada mi napamet da idem po temama okolo i serem kak meni igra ne valja.

ovaj pak gore piše da je igra kao prvi dan bila polu nedovršena, neznam o čemu točno priča ali siguran sam da je niti nema.

ista priča ,ista grafika, ista mehanika, isti sadržaj prvog dana igre i dan danas, oni su samo tweakali igru ,a to ne znači da je polu nedovršena.

to zapravo znači da develpoeri slušaju community i tweaku je na bolje prema željama communitya.

znači PRVI PATCH koji je izašao je dodao 5 mounta, dodao više spawnova, dodao chest i dodao tokene, ostalo je sve tweakano (na bolje).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:04 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crimson Desert

Istina, igra je imala i jos uvijek ima neke "rough edges", ali nije bilo ni otprilike toliko lose kao sto su reviewi davali naslutiti. Samo je trebalo malo truda i vremena za prilagodbu, i ufuravanja, sto je big no-no svim tim debosima sto recenziraju igre na temelju prvih 5 sati od kojih 3 sata provedu na prvom puzzleu jer su preglupi za rijesit ga. Jednostavno je inexcusable da je ova igra 6/10 na ljestvici gdje je govno poput Veilguarda 9/10.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

Kolko je za očekivati neki skori popust na igru? 70€ mi je too much obzirom da idu topliji dani i ima poslo oko kuće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Crimson Desert
dax-lax kaže...

Kolko je za očekivati neki skori popust na igru? 70€ mi je too much obzirom da idu topliji dani i ima poslo oko kuće.

radi ti baštu a ovo ostavi za jesen

15 godina
dax-lax kaže...

https://www.loaded.com/pc/games#q=crimson%20desert

Imaš tu za 50 ako ti je to prihvatljivo

17 godina
GSP kaže...
dax-lax kaže...

radi ti baštu a ovo ostavi za jesen

To je to, taman ju na jesen bude mogao kupiti za 20 eura, pokrpaju bugove, sve u svemu win/win situacija 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:16 (lobotomac90).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice