Crimson Desert

poruka: 69
|
čitano: 12.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crimson Desert

buraz hejtera uvijek ima i bit će , danas se oslanjat na neke ign recenzije da idem kupovat igru mi ne pada na pamet.

ja uvijek radim isto, kupim-isprobam ,ako MI je dobra igra igram, ako nije ne igram i refundam i priča riješena, a ne da mi neki tulipani pišu recenzije i da ih ja slijepo slušam.

isto je i sa forumom, danas svaki k ima profil na forumu i kenja ,hejta i trolla, a iza tih profila je ono večina likova koje su vjerovatno tukli u školi ili se neznaju i dalje posrat i popišat bez mame.

meni npr igra  clair obscur koje je proglašena igrom godine nije ni zanimljiva niti dobra ,ali ne pada mi napamet da idem po temama okolo i serem kak meni igra ne valja.

ovaj pak gore piše da je igra kao prvi dan bila polu nedovršena, neznam o čemu točno priča ali siguran sam da je niti nema.

ista priča ,ista grafika, ista mehanika, isti sadržaj prvog dana igre i dan danas, oni su samo tweakali igru ,a to ne znači da je polu nedovršena.

to zapravo znači da develpoeri slušaju community i tweaku je na bolje prema željama communitya.

znači PRVI PATCH koji je izašao je dodao 5 mounta, dodao više spawnova, dodao chest i dodao tokene, ostalo je sve tweakano (na bolje).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:04 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Crimson Desert

Istina, igra je imala i jos uvijek ima neke "rough edges", ali nije bilo ni otprilike toliko lose kao sto su reviewi davali naslutiti. Samo je trebalo malo truda i vremena za prilagodbu, i ufuravanja, sto je big no-no svim tim debosima sto recenziraju igre na temelju prvih 5 sati od kojih 3 sata provedu na prvom puzzleu jer su preglupi za rijesit ga. Jednostavno je inexcusable da je ova igra 6/10 na ljestvici gdje je govno poput Veilguarda 9/10.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crimson Desert

Kolko je za očekivati neki skori popust na igru? 70€ mi je too much obzirom da idu topliji dani i ima poslo oko kuće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Crimson Desert
dax-lax kaže...

Kolko je za očekivati neki skori popust na igru? 70€ mi je too much obzirom da idu topliji dani i ima poslo oko kuće.

radi ti baštu a ovo ostavi za jesen

15 godina
dax-lax kaže...

https://www.loaded.com/pc/games#q=crimson%20desert

Imaš tu za 50 ako ti je to prihvatljivo

17 godina
GSP kaže...
dax-lax kaže...

radi ti baštu a ovo ostavi za jesen

To je to, taman ju na jesen bude mogao kupiti za 20 eura, pokrpaju bugove, sve u svemu win/win situacija 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:16 (lobotomac90).
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

buraz hejtera uvijek ima i bit će , danas se oslanjat na neke ign recenzije da idem kupovat igru mi ne pada na pamet.

ja uvijek radim isto, kupim-isprobam ,ako MI je dobra igra igram, ako nije ne igram i refundam i priča riješena, a ne da mi neki tulipani pišu recenzije i da ih ja slijepo slušam.

isto je i sa forumom, danas svaki k ima profil na forumu i kenja ,hejta i trolla, a iza tih profila je ono večina likova koje su vjerovatno tukli u školi ili se neznaju i dalje posrat i popišat bez mame.

meni npr igra  clair obscur koje je proglašena igrom godine nije ni zanimljiva niti dobra ,ali ne pada mi napamet da idem po temama okolo i serem kak meni igra ne valja.

ovaj pak gore piše da je igra kao prvi dan bila polu nedovršena, neznam o čemu točno priča ali siguran sam da je niti nema.

ista priča ,ista grafika, ista mehanika, isti sadržaj prvog dana igre i dan danas, oni su samo tweakali igru ,a to ne znači da je polu nedovršena.

to zapravo znači da develpoeri slušaju community i tweaku je na bolje prema željama communitya.

znači PRVI PATCH koji je izašao je dodao 5 mounta, dodao više spawnova, dodao chest i dodao tokene, ostalo je sve tweakano (na bolje).

Iskreno ove woke fore da se sve mora hvaliti prodaj negdje drugdje, nw ljudima sa 35-40 godina staža u gejmingu i na forumu maltene od otvaranja istoga.

Igra je izišla kao poluproizvod i bila izrazito loša po hrpi stvari, i da, zakrpali su dio toga, priču nisu i nikada neće moći popraviti.

Ne razumijem ideju da se o svemu mora u superlativima da se netko ne bi uvrijedio.

Sad su komande nešto bolje i nešto bilje reagira i ima chest i ima hrpu toga dobroga u igri, ali je priča i dalje šuplja i loša 

Ja osobno neću dirati igru još neko vrijeme dok se puno toga ne ispegla koliko će se moći, iako ima hrpa poboljšanja, koja moram priznati rijetko tko ovako brzo i osjetno izbacuje, i tu im skidam kapu.

Ali nisu tolike kritike igri došli od hrpe šupaka koji nemaju što pametnije raditi u životu, već zato što je izišla u kriminalno lošem stanju.

Vi kojima je sjela - svaka čast, sjedali su i Dragon ageovi i svašta nešto, ljudi se kunu u određene Assassin's Creed igre gdje su se doslovce likovi raspadali, ili izvorbi CyberPunk gdje su auti letjeli zrakom itd., svakome svoje, ali dozvolite nama reći što ne valja, pogotovo kad ne valja.

Svršava ekipa tu na forumu i na Star Citizen već godinama, ali zadržavam pravo da kažem jasno i glasno da je to pljačka i prevara.

Teme ne služe tome da svatko hvali igru i natječemo se tko će više hvaliti.

14 godina
Crimson Desert

Igra je dobra, uzivljen sam, imam zasad 44 sata i jos sam u prvoj zoni, al daleko je to od jednog KCD 2, Witchera i RDR2, govoreci cisto o kvaliteti likova, questova i price. Questovi su bas ono boli glava MMO glupi, uglavnom. Tipa svaki quest pocinje, idemo skupa napraviti to i to, i onda na pol puta "e ja ipak moram nesto drugo pa ti ovo sam dovrsi", i takav vrlo idiotski writing za fetch questove i razloge zasto bas ti moras iskopat 5 kamenja, srusit 5 drva, itd., a imas cijeli kamp followera  

Tak da da, mislim da ima definitivno previse superlativa i da ovo nije ni u top 5 slicnih igara u zadnjih 10 god, al to ne znaci da je igra losa. Realno je nekih 7/10, mozda 8/10 nakon jos nesto fixova.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice