Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...

Čuo sam od jednog YouTubera da će bit još drame ovih dana, valjda još nekoga exposeaju.

Primjetite da je Phantomlord već u 12. mj znao da je Syndicate vlasnik Lotta, a CoD FaZe clan vlasnik Wilda.

Mi smo za Lotto saznali prije nekoliko dana, a za Wild se tek sad saznalo iako je bilo nagadjanja.

FaZe clan je vlasnik Wilda? A cuo sam kako to poricu "leaderi" njihovi. A jebote, svi su premazani svim mastima. Ne kuzim zasto iko podupire te youtubere na bilo koji nacin kad su pohlepni tako.

9 godina
Counter Strike: Global Offensive

Ljudi koji podupiru sve te panjeve su ionako djeca od 12-13 godina tako da to sve govori.

4 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...
Tomek.Klc kaže...

FaZe clan je vlasnik Wilda? A cuo sam kako to poricu "leaderi" njihovi. A jebote, svi su premazani svim mastima. Ne kuzim zasto iko podupire te youtubere na bilo koji nacin kad su pohlepni tako.

Par igrača iz CoD FaZe clana koliko se zasad zna. Ma užasna pohlepa.

Mislim, govorimo o ljudima koji zaradjuju 6-7 znamenkasti broj $ godišnje od snimanja sebe kako igraju igrice - i to im nije dosta, nego idu sebi namještat pobjede. 

Sad ih svi koji su gubili od njih u tim potovima trebaju lupit sa tužbom pa ih zakopat do grla u sranjima, možda se tako opamete.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
odjavljen
Tomek.Klc kaže...

Par igrača iz CoD FaZe clana koliko se zasad zna. Ma užasna pohlepa.

Mislim, govorimo o ljudima koji zaradjuju 6-7 znamenkasti broj $ godišnje od snimanja sebe kako igraju igrice - i to im nije dosta, nego idu sebi namještat pobjede. 

Sad ih svi koji su gubili od njih u tim potovima trebaju lupit sa tužbom pa ih zakopat do grla u sranjima, možda se tako opamete.

Da, bogatasici mali koji tvrde da je to tezak posao , jos snimaju videe i govore kako su sponzorirani, a ne leaderi jer znaju da bi ih razapeli ljud, ali u lazi su kratke noge, sad ce im jos gore biti.

Evo u ovom videu like "osvoji" 60 tisuca dolara, a reakcija ko da je dobio ace, a ne toliku lovu. Plus je imao ko fol "glitch" di je dobivao automatski emeralde na Wildu  FaZe Clan (Scam Clan). Vjerujem da se mnogima tresu noge sada i jos im se gase te stranice. Da ih barem svi tuze jer mrzim prevarante.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 14:23 (IvanDado).
14 godina

A dobro, sad neću ulazit u to koliko je to težak posao jer mislim da ipak ne može svatko sjedit za kompom 10 sati dnevno i snimat videe, i tako po nekoliko mjeseci do prvih novaca koje dobiju od YouTubea.

Moraš imat na umu da nisu od prvog dana zaradjivali tolike novce nego se ipak mučili i probijali na YouTubeu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Nije lako se bilo probit, ali sad je teze. I s tom opremom i internetom kojim imaju to je ez job sad. Za te pare bi radio na bausteli 12 sati.

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Nije lako se bilo probit, ali sad je teze. I s tom opremom i internetom kojim imaju to je ez job sad. Za te pare bi radio na bausteli 12 sati.

Radili bi mi svi za te pare na bausteli 12 sati, ali treba imat mentalni sklop za izdržat toliki rad mjesecima bez ijedne kune. Tu mnogi odustanu ako to krenu radit čisto iz novaca.

11 godina
odjavljen
Tomek.Klc kaže...

Radili bi mi svi za te pare na bausteli 12 sati, ali treba imat mentalni sklop za izdržat toliki rad mjesecima bez ijedne kune. Tu mnogi odustanu ako to krenu radit čisto iz novaca.

Oni tvrde da i dalje ne rade radi novca 

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Oni tvrde da i dalje ne rade radi novca 

Čemu objašnjavati kad ti već imaš zadrto mišljenje i ništa ga ne može promijenit?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina
odjavljen

Jesam uvrijedio nekog youtubera ovdje medju vama 

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Jesam uvrijedio nekog youtubera ovdje medju vama 

Nema youtubera među nama ali je smiješno kako podcjenjuješ i omalovažavaš taj posao kao da svi mogu bit youtuberi... Da je tako lako se probit i uspjet i držat kvalitetu i aktivnost na nivou svi bi to radili.

To je u rangu onoga "nogometaši su debili, svako može trčat i šutat loptu".

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 23:44 (Roko567).
13 godina
neaktivan

Kakav sam clutch sad napravio s awp,al dzaba cheateri i izgubimo..reportali me likovi

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-CG8H2-3T4J5-RV7PC-4qJAH-bJQBD

evo na 10. rundi,pa tko zeli neka pogleda :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 1:49 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Roko567 kaže...

Nema youtubera među nama ali je smiješno kako podcjenjuješ i omalovažavaš taj posao kao da svi mogu bit youtuberi... Da je tako lako se probit i uspjet i držat kvalitetu i aktivnost na nivou svi bi to radili.

Nije se lako probit, ali ovo oko drzanje kvalitete ne bi se slozio. Mnogi youtuberi koje sam pratio dugo godina zive na staroj slavi i kvaliteta videa je otisla skroz dole, jel ih nije briga vise i dobivaju pare za nista. Angry Joe najbolji primjer.

Ja to ne bi nikad rekao, ali kakvi debili sad uspjevaju na podrucju youtuba necu komentirat. Ali mogu reci kako su neki "poslovi" previse dobro placeni za nista.

14 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

Jer global elite ne može biti svatko. Let's go baby!

Jel igras soloq ili samo premade ?

Neki dan sam dogurao do Supreme, uglavnom 90% soloq....bas me zanima dal cu dogurat do GE kroz soloq :D

11 godina
odjavljen

Vi koji ste tako veliki rankovi, a igrate vecinu vremena solo, koja vam je tajna? 

1 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Vi koji ste tako veliki rankovi, a igrate vecinu vremena solo, koja vam je tajna? 

P90 rush b cyka i DMG si odjednom

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
IvanDado kaže...
Roko567 kaže...

Nije se lako probit, ali ovo oko drzanje kvalitete ne bi se slozio. Mnogi youtuberi koje sam pratio dugo godina zive na staroj slavi i kvaliteta videa je otisla skroz dole, jel ih nije briga vise i dobivaju pare za nista. Angry Joe najbolji primjer.

Ja to ne bi nikad rekao, ali kakvi debili sad uspjevaju na podrucju youtuba necu komentirat. Ali mogu reci kako su neki "poslovi" previse dobro placeni za nista.

A vidi, ako realno gledamo YouTuberi su još i malo plaćeni za rad u entertainment industriji. Njima se plaća cca. $1 po 1000 viewova, dok TV kuće dobivaju puno puno više.

Što se tiče solo queue, to je igra na sreću. Sad igramo nas 4 premadea i baci nas sa 5. Poljskim flamerom. Sva sreća pa je bar bio dobar, pa smo ga muteali i pobjedili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 18:47 (Tomek.Klc).
11 godina
odjavljen
chaselol kaže...

To radim kad trolam 

11 godina
odjavljen
Tomek.Klc kaže...

A vidi, ako realno gledamo YouTuberi su još i malo plaćeni za rad u entertainment industriji. Njima se plaća cca. $1 po 1000 viewova, dok TV kuće dobivaju puno puno više.

Što se tiče solo queue, to je igra na sreću. Sad igramo nas 4 premadea i baci nas sa 5. Poljskim flamerom. Sva sreća pa je bar bio dobar, pa smo ga muteali i pobjedili.

Barem rade iz vlastitog naslonjaca, i svako ima priliku postat nesto na youtube i imat svoju grupu ljudi i zaradit neku sicu dodatno iz hobija, i onda mu jednog dana mozda stvarno dodje do toga da i zivi od toga. Ne mora biti nista speciajlno, neka normalna placa i ja mislim da bi svi sretni bili, a kakve pare neki na tom vrte ne zelim ni pomisljat. A i to pod "poslovi" nisam se samo odnosio na youtube, i sportasi previse po meni zaradjuju, ali ne zelim stvarno u to sve ulaziti.

Da, samo pitam onako bezveze, jer cisto sumnjam da stvarno postoji ista drugo osim srece. Ja cu poceti mutat svaki put kad mi neki idu na zivce i igrat svoju igru.

14 godina
neaktivan
toshiba12345 kaže...
Kiky877 kaže...

Jer global elite ne može biti svatko. Let's go baby!

Jel igras soloq ili samo premade ?

Neki dan sam dogurao do Supreme, uglavnom 90% soloq....bas me zanima dal cu dogurat do GE kroz soloq :D

Igram uvijek sa dva frenda. Dogurat ćeš možda malo sporije nego da igraš uvijek sa 4 normalnih ljudi. Da sam uvijek igrao sa 4 igrača istog skilla kao i ja bio bih global davnih dana. Jer dovoljan je i jedan debil da uništi game pogotovo u malo višim rankovima.

IvanDado kaže...

Tajna? Nema tajne. Svi igrači koji su ispod supremea-, pa čak i supreme, ne da nemaju aim, nego nemaju ni A od aima. Počni igrati DM, (aim_botz, aim mape tu i tamo) i to na dobrim FFA serverima. MER IL ET FOU, BRUTAL CS, FRAG SHACK EU. 100 killova uspom/p2000, 100 na hs modu sa ak47 i za kraj 100 sa awpom. Radi to na dnevnoj bazi i kroz mjesec dva ćeš napredovati par rankovima minimalno. Pozicioniranje, gamesense itd. dolazi sa iskustvom, ali na temelju dobrog aima možeš doći u legendary eagle sigurno (iako su i tamo bolidi većinom).

11 godina
odjavljen
Kiky877 kaže...

Tajna? Nema tajne. Svi igrači koji su ispod supremea-, pa čak i supreme, ne da nemaju aim, nego nemaju ni A od aima. Počni igrati DM, (aim_botz, aim mape tu i tamo) i to na dobrim FFA serverima. MER IL ET FOU, BRUTAL CS, FRAG SHACK EU. 100 killova uspom/p2000, 100 na hs modu sa ak47 i za kraj 100 sa awpom. Radi to na dnevnoj bazi i kroz mjesec dva ćeš napredovati par rankovima minimalno. Pozicioniranje, gamesense itd. dolazi sa iskustvom, ali na temelju dobrog aima možeš doći u legendary eagle sigurno (iako su i tamo bolidi većinom).

Hvala!

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Kako to da si ti onda samo Eagle? Na tvoju žalost vidjeli smo screenshot prije nego što si ga obrisao. Po toj logici ti znaš samo igrat sa P90

13 godina
Roko567 kaže...

Kako to da si ti onda samo Eagle? Na tvoju žalost vidjeli smo screenshot prije nego što si ga obrisao. Po toj logici ti znaš samo igrat sa P90 

Nisam se ni hvalio svojim rankom niti bilo sta govorio o tome, cinjenica je da se do DMG-a tako dolazi, nesto si mi puno salty mora da si nova 2 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 14:52 (chaselol).
14 godina
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

Nisam se ni hvalio svojim rankom niti bilo sta govorio o tome, cinjenica je da se do DMG-a tako dolazi, nesto si mi puno salty mora da si nova 2 

Nažalost se slažem, sa P90 se čuda rade u DMGu, igrači preloše aimaju.

14 godina
neaktivan

Moj frend je LEM, igra samo dust2 sa p90. Skupio je preko 500 winova. Dakle bez zajebancije, samo p90 dust2! Mirage,cache, cbble i ostale mape dobro da zna izgovorit, a ak47 il awp ne bi pokupio i dropo sljedeću rundu da mu platiš. Baš pacijent

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
S takvim ne treba igrat.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odigro sam možda sa njim 2-3 gejma prije pola godine. Dust2 zbog takvih i je na lošem glasu.

11 godina
odjavljen
Kiky877 kaže...

Moj frend je LEM, igra samo dust2 sa p90. Skupio je preko 500 winova. Dakle bez zajebancije, samo p90 dust2! Mirage,cache, cbble i ostale mape dobro da zna izgovorit, a ak47 il awp ne bi pokupio i dropo sljedeću rundu da mu platiš. Baš pacijent

Istu stvar i moj radi. 800 sati, a lik samo pro 90 i dust 2. GG.

9 godina
IvanDado kaže...

Dobri živci i zrelost. Kada članovi ekipe rageaju, flameaju itd. treba smiriti situaciju. Nikad nije kasno za comeback u što sam se uvjerio više puta, nakon smirivanja ekipe. Ja iskreno nisam baš dobar igrač (niti pokušavam biti, igram samo za zabavu) ali s malo treniranja aim-a, učenja flashova i smoke-ova te najvažnije, uz ono što sam prvo rekao (zrelost) sam došao do globala kao soloq. Naravno to je bilo prije par mjeseci dok se rankovi nisu opet pomaknuli, trenutno sam lem-supreme.

Ako stalno dobivate cooldown (bez obzira da li je 30 min ili tjedan dana) očito je problem u vama, a ne drugima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 17:12 (It'sMe932).
17 godina
It'sMe932 kaže...

Dobri živci i zrelost. Kada članovi ekipe rageaju, flameaju itd. treba smiriti situaciju. Nikad nije kasno za comeback u što sam se uvjerio više puta, nakon smirivanja ekipe. Ja iskreno nisam baš dobar igrač (niti pokušavam biti, igram samo za zabavu) ali s malo treniranja aim-a, učenja flashova i smoke-ova te najvažnije, uz ono što sam prvo rekao (zrelost) sam došao do globala kao soloq. Naravno to je bilo prije par mjeseci dok se rankovi nisu opet pomaknuli, trenutno sam lem-supreme.

Ako stalno dobivate cooldown (bez obzira da li je 30 min ili tjedan dana) očito je problem u vama, a ne drugima.

Taman dobio jedan na 30 minuta gubili 10:0 u nekih 15 minuta igre rekao nema smisla i otišao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice