Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Dobih upravo ovaj Chroma 3 case, jel se isplati to otvarati (posto vidim da je key oko 2 eura)?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
rebelsy kaže...
8ax kaže...

jesi ti prije cod4 igrao?

da,da znamo se?

Ime mi je poznato... možda iz nekog war-a...

13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Dobih upravo ovaj Chroma 3 case, jel se isplati to otvarati (posto vidim da je key oko 2 eura)?

Nemoj otovarati, rađe prodaj i probaj sakupiti za neki skin ili igru.

15 godina
neaktivan

Evo jedna anketa baš me zanima pa glasajte ako imate volje

Anketa što volite igrati modovi itd unutar csgo što vam je prioritet tj. većim dijelom potrošenih sati 

2 zombie
1 surf
0 public fun competitive i sl.
24 competitive
0 ostali modovi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S kakvim idiotima igram, nije ni lose za pocetak

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Konacno novi PC.

CS GO sam uzeo na Steamu jos prije godinu dana, onda su krenuli problemi s kompom, skupljanje para i eto konacno smo dosli do novog PC-a. :D

Trazim domacu ekipu za igranje.

Konkretnog iskustva u CS GO imam nekih 70ak sati igranja, cisto zbog zabave nista ozbiljno jos. Upoznajem se sa igrom, mapama i ostatkom jos uvijek...

Ex CoD2/4 player, zlatni dani XFirea :P

Nekakvih 500tinjak sati CoD2 i 1500h CoD4.

Preferiram competitive igranje ali sam po pub serverima trenutno bas zbog upoznavanja s igrom i ucenja...

Steam nick - dufferzz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zagrebelo kaže...

Steam nick - dufferzz

i ne bas

17 godina
quickr kaže...

Uglavnom igram full premade ili barem da nas je 4 u lobbyu. Ali eto, zalomilo se neki dan da bas nitko od mojih nije bio online, rekoh ajde idem jedan solo Q. Uletim  u team sa 4 turčina, premade. Nitko ne priča eng, niti se trude, niti daju callouts, ništa... kao da nema u timu. Jedan od njih ode AFk i sada ja vote-am da ga se izbaci jer bolje da imamo bota. Naravno vote ne prolazi. 4-5 rundi kasnije, vraća se ovaj lik koji je bio afk i oni glasaju da izbace mene, top fraggera. lolčina. 

Poanta priče, izbjegavati solo Q pod mus 

Turci def. najgori! frajer ne kuži da sa bizonom nemožeš samo sprejat, stalno se deru na team speaku na arapskom i ne kuže osnovn taktiku a kada im čuješ glas misliš si da frajer ima 50god i igra igru.

10 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
zagrebelo kaže...

Steam nick - dufferzz

i ne bas

e pa j*biga...

http://steamcommunity.com/id/dufferzz/

edit: nema ni tebe pod ''rebelsycro''

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 16:37 (zagrebelo).
11 godina
odjavljen

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 19:51 (IvanDado).

0 0 hvala 0
11 godina

odigram malo...izbugim puno...i dobijm pink drop  M4A1-S | Knight Factory new 200 eurića...malo je reć da me nije briga što sam izgubio mečeve danas XD hahaha

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
odjavljen
MasterG kaže...

odigram malo...izbugim puno...i dobijm pink drop  M4A1-S | Knight Factory new 200 eurića...malo je reć da me nije briga što sam izgubio mečeve danas XD hahaha

Care necu te lagat, ljubomora me izjeda xD Jeste svi luckeri jebo vas lol. Hf 

13 godina
MasterG kaže...

Sacekaj da operacija prodje i to je 300-350 eur

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

misliš?

13 godina
MasterG kaže...

misliš?

Sve je lutrija sad idu po 180-190eur ako ti se ne ceka ja ti mogu dati cca noz od 130 +70 skinova ako ti je zurba da utopis za bolje, ja bih to cuvao :)
Vec sam jednu uzeo, kontam jos jednu =)

14 godina

nakon operacije bi se cijene trebale vratit na staro, a to je 100+ keyeva po knightici, dok su sad 90+

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

hm, onda čuvam za sad pa kud puklo...nije mi hića :)

13 godina
MasterG kaže...

hm, onda čuvam za sad pa kud puklo...nije mi hića :)

Pa da, ja cu uzeti jos 2 nadam se i to je cisti profit od po 100 eur po komadu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 22:20 (chaselol).
15 godina
neaktivan

Sta postoji samo DUST II mapa u igri?

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
14 godina

Mapa je zesce overused ja je konkretno izbjegavam jer rijetko kad da sam na njoj dobio normalne igrace.uvijek netko bez mica, dere se ili namjerno trola da izgubimo.

14 godina

Dust2 igram samo kad uletim na DM da se malo zagrijem. Inaće su mi cbbl i cache favoriti. 

Najveći broj idiota viđam na dust2 i mirage, cache i nuke mi se čine kao mape gdje ćešće naletiš na, ajmo reći, normalne igrače. 

14 godina

Slazem se, dust 2 i mirage. Najveca koncentracija idiota.

17 godina
Zna netko gdje skinut cheatove za CS?
želio bi probati na botovima kako to izgleda :D
15 godina
unknown kaže...

Sigurno :)

17 godina
anarky1988 kaže...
unknown kaže...

Sigurno :)

Al bez zafrkancije xD preočito je kada hakaš jedino možda ako imaš walls pa onda možeš se pravit lud hahaha.
Ali aim assist je preočito...

13 godina
neaktivan
unknown kaže...

Ja znam, evo, čak ti je i objašnjeno kako: 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
16 godina

Danas sam dobio sam svaki jackpot u koji sam ušo, sad imam 998 itema u inventoryju. Pa me zanima dal je bio kakav update što se tice kapaciteta inventoryja, i jel legalno kupit smurf accout pa da mi bude za storage i samo da prebacujem s jednog acc. na drugi po potrebi, a da ne dobijem trade ban? Ak ima netko iskustva s tim  

Vinchix#2942
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

Danas sam dobio sam svaki jackpot u koji sam ušo, sad imam 998 itema u inventoryju. Pa me zanima dal je bio kakav update što se tice kapaciteta inventoryja, i jel legalno kupit smurf accout pa da mi bude za storage i samo da prebacujem s jednog acc. na drugi po potrebi, a da ne dobijem trade ban? Ak ima netko iskustva s tim  

Ne znam kakvo je sad stanje, ali mislim da ne moraš ni kupit igricu da bi mogao tradeat i držat CS:GO iteme. Ja imam 2 accounta bez igrice i na oba imam CS:GO iteme i tradeam kad god oću.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

1000 je i dalje limit a iteme mozes prebacivat slobodno izmedju accounta.

Ako ti se zuri mozes iteme stavit na opskins po nekim ludim cijenama pa ih vratit kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 21:26 (Panta_rei).
17 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Bubabug kaže...

Ne znam kakvo je sad stanje, ali mislim da ne moraš ni kupit igricu da bi mogao tradeat i držat CS:GO iteme. Ja imam 2 accounta bez igrice i na oba imam CS:GO iteme i tradeam kad god oću.

Sad dobijes neki "Limited account" status pa ne mozes dodavat prijatelje, samo acceptat njihove requestove. Trejdanje mislim da radi ok(u mene nije povezan sa mobom smurf pa imam trade hold).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice