- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bilo već...al presmjeh XD
Ja sam banan jos 5 dana radi rusa. Jeboti kako me zivciraju to je nesto strasno.
sta se zalis, sam si si kriv
Ne mogu rec da nisam, priznajem. Ali trebalo bi postojat neki nacin da izadjes ili nesto ako je tim debilan. Mislim upadnem u igru sa 4 rusa kojima se zivo jebe za tebe i sad ti igraj cijeli match sa njima. Ne hvala.
Ja sam banan jos 5 dana radi rusa. Jeboti kako me zivciraju to je nesto strasno.
Bas zato sam ja i prestao igrat CSGO.
Manje rejdzanja momci, less QQ more PEW PEW, imate opciju da blokirate od pocetka ;)

only full team, sve drugo je trošenje vremena i živaca i po mogućnosti faceit
Bas sam ja sad poceo taj faceit, ali ne kuzim ga bas. Cuo sam da mnogi samo to igraju, ali imali to neki raknovi ili nes?
Bas sam ja sad poceo taj faceit, ali ne kuzim ga bas. Cuo sam da mnogi samo to igraju, ali imali to neki raknovi ili nes?
Ima rankova ako kupiš. Iskreno, neznam kako funkcionira ako nemaš pretplatu. Nekad igramo protiv likova koji su full slabi, nekad protiv likova koji su prejaki.
Ne mogu rec da nisam, priznajem. Ali trebalo bi postojat neki nacin da izadjes ili nesto ako je tim debilan. Mislim upadnem u igru sa 4 rusa kojima se zivo jebe za tebe i sad ti igraj cijeli match sa njima. Ne hvala.
Vjeruj mi gore ti je kada igraš sa 4 turčina njih pogotovo boli briga...
Sva sreca onda da jos nisam na te naletio.
Igra tko ovaj adria kup? Kakav je pool igrača?
Sva sreca onda da jos nisam na te naletio.
Ak igras izmedju 2 i 4 ujutro na central EU serverima, jako cesto su vecina ljudi turcini s prosjecnim pingom 90-110, par puta sam ja bio jedini Europljanin na EU serveru.
....
Koji k? Jucer igrao igru normalno, bez ikakvih problema. Danas upalim komp, i vec mi je bilo cudno dok me je ponovno trazilo user i pass za steam, kao i steam guard. Sve ja to unio, i idem upalit igru, kad ono igra obrisana... ??? Znaci sad ju moram ponovno skidat, a nitko nije palio komp otkad sam ja jucer nakon odigranih par matcheva navecer ugasio komp... :D Za ovo jos nisam cuo da se je nekome desilo..........??? Nadam se da nije neki virusek... :D
netko zeli igrat?
silver 1,ali igram kao MG..
btw. mic obavezan
Jeboti evo igrao sad cijelu vecer s prijateljem i pukla mu veza i pokusao se reconnectat, ali mu nisu dali i sad pokupio 7 dana. GG.
Jeboti evo igrao sad cijelu vecer s prijateljem i pukla mu veza i pokusao se reconnectat, ali mu nisu dali i sad pokupio 7 dana. GG.
Nebi dobio 7 dana odmah, a da prije nije leavao.
Nebi dobio 7 dana odmah, a da prije nije leavao.
Znam, ali svejedno suludo da pokupis ikakav ban ako ti igra neda da se reconnectas.
Napisao sam bio što napraviti kad ti piše "failed to connect to the match" prije možda par mjeseci, uglavnom u launch options staviš da ti promijeni port i to riješi problem.

Napisao sam bio što napraviti kad ti piše "failed to connect to the match" prije možda par mjeseci, uglavnom u launch options staviš da ti promijeni port i to riješi problem.
Hvala puno, sad znamo za ubuduce.
Ma sve zivo je pokusao napraviti ukljucujuci i to i nije pomoglo, ali dobro, valjda nece biti vise problem po ovom sto je Roko567 rekao.
Nakon ne znam koliko banova, napokon našao rješenje. Preporučam vam da zapišete ovo. Kad pukne net, i piše "failed to connect to match":
1.Desni klik na CS:GO u steam libraryju
2.Properties-set launch options
3.Upišite +clientport 26006, connectajte se
4.Ako ne ide, probajte +clientport 26007
Evo tog posta još od 3. mjeseca za one kojima se ne da tražit

već tjedan dana ne mogu izvadit skinove sa CS:GO loungea -.-''
već tjedan dana ne mogu izvadit skinove sa CS:GO loungea -.-''
Meni je čudno kako još uvijek nemamo jedan pošteno sređen site kao CSGL a da ne krade što se tiče cutova kao većina novijih stranica.
Kad sam ja imao volje investirat u takvo nešto, nisam imao nikoga da pokrije drugu polovicu a preskupo mi je bilo. Sad se već zakompliciralo sa zakonima, licencama, treba pošten 6-znamenkast iznos uložit da se takvo nešto otvori i promovira.
a gle, nemoguće je tražiti da se ne uzme nešto za sebe...mislim da je najpovoljniji Fanobet zapravo, ak se dobro sjećam uzima 5%, ili 8%...a zapravo je to neviđena lova
Naravno da se ovakve stranice otvaraju sa profitom na mislima, ali realno kad okrećeš tolike novce na dnevnoj bazi zar je potreban 8-10% cut?
CS:GO trenutno treba jedan solidan site poput CSGLa sa bolje izvedenim dizajnom i sustavom što se tiče problema s botovima, i bilo je tu puno pokušaja ali svi su odustali nakon što se sa tako ogromnim cutom poput Fanobeta nisu uspjeli probit. Znam jer sam dosta takvih stranica reklamirao.
Ono šta se treba dogodit je da jedan od CS:GO tisućaša sa 6-znamenkastim inventoryem uloži sve što ima u jedan ovakav site, stavi cut makar na 3-5% za početak i ne boji se ako ne vrati sve novce u roku od godinu dana nego nastavi kreirat nekakav rep i polako privlačit ljude.
A sto fali csglu