Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Smijesno je kako se pro igrace gleda kao da ne koriste cheatove. Naravno da neki koriste i to je vjerujem sigurno. Par banova je palo u zadnjih godinu i pol dana i to renomiranih tier 1 i 2 igraca.

Evo jedan intervju stariji sa jednim od programera cheatova pa malo razmislite o svemu.

http://csgo.99damage.de/de/interviews/23269-former-cheat-coder-says-it-all

I spominje se ko1N kao jedan od najjaci na razvoju cheatova, pa evo i njegovog yt kanala, pogledajte malo pa cete vidjeti koliko je to daleko otislo...

https://www.youtube.com/user/ko1N1337

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Takodje ako puno prova koristi cit valve ih nece banat jer ce igra izgubiti na imiđu, pa ce polako  biti manje sponzora a s time i manje novca.

15 godina
neaktivan
jel ima netko na forumu da trguje sa crate-ovima, nozevima ili kljucevima?
10 godina
neaktivan

Pozz momci, večeras prenosimo meč između GIANT5 i njemačkog tima Playing Ducks. Njemci su tim koji je složen od dosta iskusnih igrača koji sad možda nisu toliko poznati, no u počecima CS:GOa subili dosta aktivni.

Ne možemo puno očekivati, no svakako će biti zanimljivo ispratiti što naši dečki mogu. Stream počinje u 21:00 na www.twitch.tv/cshr_tv

Na streamu imamo nekakav giveaway, može se kladiti na mečeve revlo zlatnicima, pokušavamo sve da bi ostvarili što veći broj prosječnih gledatelja i tako izborili Twitch partneršip. Prošlih mjeseci nismo bili toliko daleko, al pošto se gleda prosječan broj aktivnih gledatelja, teško je održati tu brojku visoko jer dosta ljudi ugasi strim na 10-15 minuta između mečeva. A bilo bi dosta fora imati sub button, emotikone i ostalo što ide. Ako imate neke ideje što bi bilo zanimljivo vidjeti/streamati slobodno ostavite komentar :)

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 19:33 (Professeur).

8 0 hvala 0
15 godina
Professeur kaže...

Pozz momci, večeras prenosimo meč između GIANT5 i njemačkog tima Playing Ducks. Njemci su tim koji je složen od dosta iskusnih igrača koji sad možda nisu toliko poznati, no u počecima CS:GOa subili dosta aktivni.

Ne možemo puno očekivati, no svakako će biti zanimljivo ispratiti što naši dečki mogu. Stream počinje u 21:00 na www.twitch.tv/cshr_tv

Na streamu imamo nekakav giveaway, može se kladiti na mečeve revlo zlatnicima, pokušavamo sve da bi ostvarili što veći broj prosječnih gledatelja i tako izborili Twitch partneršip. Prošlih mjeseci nismo bili toliko daleko, al pošto se gleda prosječan broj aktivnih gledatelja, teško je održati tu brojku visoko jer dosta ljudi ugasi strim na 10-15 minuta između mečeva. A bilo bi dosta fora imati sub button, emotikone i ostalo što ide. Ako imate neke ideje što bi bilo zanimljivo vidjeti/streamati slobodno ostavite komentar :)

Da imate streamere koji su imalo zanimljivi ljudi bi vas gledali, ovako ništa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
dj_renny kaže...

Očito nisi gledao https://www.twitch.tv/messiahone ;)

www.youtube.com/MikadiN
13 godina
Komunist Izet kaže...
dj_renny kaže...

Jel to ovaj? 

15 godina
Komunist Izet kaže...
dj_renny kaže...

Gledao sam u nekoliko navrata, zaspao sam gledajući skoro.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Jel to ovaj? 

U 30 sekundi mi bilo dosta vlaja do kraja godine

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina

posvećen terorista

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je kupio tko CS:GO sa G2A? Koja je razlika između steam gifta i cd-keya kad kupujes? I dal trebam kupiti i onaj G2A shield?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

G2A shield sam uzeo jednom i to samo kad sam uzeo windows 8.1 Pro sa G2A...ostale kupnje sam obavio bez shielda. Samo gledaj da uzmeš od lika koji ima puno prodanih i dobru ocjenu.

steam gift odmah ide u tvoj library jer se šalje tebi kao useru, a steam key možeš aktivirat kad hoćeš, to je razlika

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovi igrači većinom igraju i po 30+ mapa mjesečno. Ako misliš da u 30+ mapa nikad neće nikoga ovako naciljat slučajno preko zida, onda nemaš veze s vezom. Čista slučajnost.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Tomek.Klc kaže...

Ovi igrači većinom igraju i po 30+ mapa mjesečno. Ako misliš da u 30+ mapa nikad neće nikoga ovako naciljat slučajno preko zida, onda nemaš veze s vezom. Čista slučajnost.

Nije stvar u tome da ga je slučajno naciljao, fora je u tom što mu se crosshair baš snapao na glavu i ostao tako savršeno pozicioniran dok se niko kretao to je sumnjivi dio

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
zelenbic kaže...

Nije stvar u tome da ga je slučajno naciljao, fora je u tom što mu se crosshair baš snapao na glavu i ostao tako savršeno pozicioniran dok se niko kretao to je sumnjivi dio

Drzi poziciju pogledaj kretanje prije toga isto tako nije pomjerao nisan.

Pogledajte nekad svoj replay pa cete vidjeti koliko puta targetujete ljude kroz zid i zadrzite nisan

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

Kad Flusha napravi nešto takvo, odmah je hacker

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne mora biti odmah cheater, ali bio je to savršeni tracking na head. I ja želim vjerovati da je to slučajnost samo sam htjeo vidjeti malo vaša mišljenja pa sam zato u tom stilu napisao..

No kako god da pogledaš izgleda kao toggle https://gfycat.com/RingedPoshBlackrussianterrier

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

U vecini takvih situacija igraci okrecu nisan prema izvoru zvuka, ovo je cista slucajnost da je cross zavrsio na glavi... Vidjeli ste sto je radio na lanu iako je sada gotovo nemoguce cheatat na big eventima zbog provjere periferije. Glupost...

15 godina

je video u kojem prica o offline kvalifikacijama upravo za ovaj major, znaci MLG Columbus, sad ti reci koliko je to nemoguce

a i baci oko na ovaj channel, mislim dok se ne dokaze ne vjerujem u nista, ali mislim da nismo ni svjesni sta je sve zapravo moguce

Respect the Raise...!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam ja za cheatere, ali znam da Paykok SIGURNO ne voli cheatere! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Komunist Izet kaže...
dj_renny kaže...

Mislim što god ti odgovorio vjerojatno neće urodit nečim pametnim, al eto, probat ću jer me uvijek zanima neka konstruktivna kritika i na kojem polju se možemo popraviti.

Što točno misliš pod zanimljivi? Koji su tebi "streameri" zanimljivi?  Što je kod naših dosadno? Što misliš da bi moglo biti bolje? 

I da, jel se sjećaš možda koji si meč gledao?

Hvala na odvojenom vremenu

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
15 godina
Professeur kaže...
dj_renny kaže...

Mislim što god ti odgovorio vjerojatno neće urodit nečim pametnim, al eto, probat ću jer me uvijek zanima neka konstruktivna kritika i na kojem polju se možemo popraviti.

Što točno misliš pod zanimljivi? Koji su tebi "streameri" zanimljivi?  Što je kod naših dosadno? Što misliš da bi moglo biti bolje? 

I da, jel se sjećaš možda koji si meč gledao?

Hvala na odvojenom vremenu

Drago mi je da želite unaprijediti kvalitetu streama i udovoljiti svima no nemojte mi uzeti za zlo ovo što slijedi(radije me uzmite za co-castera ;) ).

pa krenimo: 1. Pod zanimljivi mislim na to kad komentiraju da drže tempo komentiranja i da konstantno pričaju što se događa u igri te da se šale često. 2. Nemam listu zanimljivih streamera ali imam listu zanimljivih castera Iz vrha glave to su Anders, Semmler, Fifflaren,James Bardolph... ddk nije loš, sadokist je dobar isto. 3. Kod vaših je dosadno što nemaju entuzijazma pri castanju, boja glasa i tempo je linearan. Nemaju dinamike pri nekim "uskim" situacijama na mapi(konkretan primjer https://www.twitch.tv/esl_adria/v/57014439 premotati na 00:15:19  a ovime također odgovaram na zadnje pitanje). Ponekad im kamera gleda igrača koji je skroz u pozadini i koji čuva flank. Što se tehničkog djela streama tiče enkodiranje je ok i casteri imaju solidne mikrofone.

Ukratko to bi bilo to. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 17:25 (dj_renny).
14 godina

Daj mi recite, igrao sam razne Call of Duty igre pa bih probao CS:GO, kakva je razlika između tih igara, zašto je CS tako popularan i dal je teži za igrati, prosječan sam igrač, dal mi se isplati započinjati igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Motar2k otvara 5000 caseova, pišanje po sirotinji 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina

Zašto ne? Razlika između ove dvije igre je ogromna. Čim počneš igrat što se tiče oružja imaš istu šansu kao i drugi igrači jer se oružja ne dobivaju napredovanjem ko na CoD.

Teško je uopće usporediti ove dvije igre jer razlika nije "jabuke-kruške", prije jabuke-napolitanke.

Probaj pa nam javi jel teža 

15 godina
ruzcheHR kaže...

Zašto ne? Razlika između ove dvije igre je ogromna. Čim počneš igrat što se tiče oružja imaš istu šansu kao i drugi igrači jer se oružja ne dobivaju napredovanjem ko na CoD.

Teško je uopće usporediti ove dvije igre jer razlika nije "jabuke-kruške", prije jabuke-napolitanke.

+1

Također uzmi u obzir da je pozicioniranje,aim i recoil control sveto trojstvo.

Tomek.Klc  Ima čovjek pa može. Negdje se šuškalo da je on vlasnik nekog csgo betting/lottery sistema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 18:19 (dj_renny).
14 godina
Sinishaa kaže...

Daj mi recite, igrao sam razne Call of Duty igre pa bih probao CS:GO, kakva je razlika između tih igara, zašto je CS tako popularan i dal je teži za igrati, prosječan sam igrač, dal mi se isplati započinjati igrat?

Ja sam prešao sa dugogodišnjeg igranja COD-a na CS. Razlika je nebo i zemlja. Istina je što kažu, COD je igra za djecu, CS za muškarce 

sa prijašnjih 2000+ sati u COD-u, sad sam na nekih 300h u CS-u i dalje imam osjećaj kao da prvi put igram nekakav shooter. svladati recoil je umjetnost 

Zaboravi na skakanje i pucanje, kretanje i pucanje, zaboravi na bunny hop-anje iza ugla, zaboravi na ADS... jedino što je community toksičan isto kao i u COD-u ako ne i više, a od čitera nemožeš pobjeći. Također, dosta ovisiš o ekipi, nema lone wolf igranja.

14 godina
dj_renny kaže...
ruzcheHR kaže...

+1

Također uzmi u obzir da je pozicioniranje,aim i recoil control sveto trojstvo.

Tomek.Klc  Ima čovjek pa može. Negdje se šuškalo da je on vlasnik nekog csgo betting/lottery sistema.

Naravno, svaka njemu čast kad je toliko para zgrnuo da si može priuštit. Samo što znam da ja nema veze koliko para imam, ne bih bacao na otvaranje caseova. Ali ako njega zabavlja, meni ne smeta.

Možda i je, ali nije mu to glavni izvor zarade. Slao je jednom prilikom onaj njegov frend iz Jastrebarskog slike njegove kuće i auta, sumnjam da je tolike milijune mogao zaradit samo preko toga.

Uz to što se on pojavio prije većine tih siteova za kladjenje, on je već dugo vremena tu, usudio bih se reć tamo iz vremena kad je jedini izvor za kladjenje bio CSGL.

15 godina
Tomek.Klc kaže...

Naravno, svaka njemu čast kad je toliko para zgrnuo da si može priuštit. Samo što znam da ja nema veze koliko para imam, ne bih bacao na otvaranje caseova. Ali ako njega zabavlja, meni ne smeta.

Možda i je, ali nije mu to glavni izvor zarade. Slao je jednom prilikom onaj njegov frend iz Jastrebarskog slike njegove kuće i auta, sumnjam da je tolike milijune mogao zaradit samo preko toga.

Uz to što se on pojavio prije većine tih siteova za kladjenje, on je već dugo vremena tu, usudio bih se reć tamo iz vremena kad je jedini izvor za kladjenje bio CSGL.

Gledao sam stream. I Frajer je u chatu odgovarao na neka pitanja. Netko od modova je postao ovaj link: http://www.hltv.org/forum/676249-motar2k-explained 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice