Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Danas (četvrtak) u 19:00 počinje stream ESL Adria mjesečnog kupa, u kojem će snage odmjeriti 8 najboljih ekipa iz regije. One su svoje mjesto u finalnom kupu zaslužile s dobrim plasmanom u tjednim kupovima između 60ak ekipa.

Što se tiče ekipa, one su raspoređene po cijeloj bivšoj državi: [b]4 hrvatske, 2 srpske, 1 slovenska i 1 iz ekipa BiH su se kvalificirale za finalni kup[/b]. A što će se između njih dogoditi ćemo tek saznati. Hoće li GIANT5 obraniti titulu prvaka? Hoće li im se GAMETIME osvetiti za poraz u finalu? Ili će možda ipak pobjediti slovenski team NorthernLynx koji je mnoge impresionirao u zadnjem kupu? Hoće li Caliph s Croatom zapapriti bivšem timu GIANT5? Mnogo je zanimljivih srazova u ovom kupu, a vjerujem da će biti i dobrog Counter-Strikea.

Streamati i komentirati će Flegma, starosjedioc CS scene s jedno 10 godina kantera u guzici, a uz njega će vjerojatno biti crnogorski igrač Tsunami od kojeg svakako mnogo možete naučiti o tome kako se CS igra na višem, timskom levelu.

Twitch kanal na kojeme će se prikazivati stream je http://www.twitch.tv/cshr_tv, a ukoliko ne želite propustiti naše buduće mečeve i streamove dajte nam follow.

Također, evo jedan highlight iz prošlomjesečnog kupa da vidite kako je to izgledalo :D

Counter-Strike Hrvatska - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nisam siguran o kojoj je cifri riječ, ali su ovdje izgubljeni skinovi velike vrijednosti...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Haker_x kaže...

Nisam siguran o kojoj je cifri riječ, ali su ovdje izgubljeni skinovi velike vrijednosti...

RIP 25$ :(

BCko
13 godina
Haker_x kaže...

6% CLG DA DA :D

To je drugi mec od pocetka CSGOLOUNGE da je pobjedio underdog sa tom kvotom, sad ces vidjeti kad navale asiimovi na marketu sa malom cijenom :D

Thrownatic is real

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je li itko gledao Flipsid3 vs Titan? Dosta napeta i zanimljiv meč, F3 gotovo dobio, a gubili su 2-9...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Kakav fakultet ce on ic, pa on je bolji od svih profesora !!!
I bolje se krece od pashe, awp-om je u rangu JW-a...
Pracca malo vise od olofa jer je olof bio na operaciji pa nije igrao tjedan dana a bancic pisa u bocu dok se nareda 25000 winova u global eliti.

3 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

To je drugi mec od pocetka CSGOLOUNGE da je pobjedio underdog sa tom kvotom, sad ces vidjeti kad navale asiimovi na marketu sa malom cijenom :D

Thrownatic is real

Šta nisu već bila dva 5% wina ? 

Sjećam se Torqued - Dismay, a čini mi se da je bio još jedan. Znam da ih je par bilo sa 7% i 8%.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina

Molim drage ljude za report za scam. hvala
http://steamcommunity.com/id/jkghjtr5r453w42141/

WithSkill
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

koliko?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

Thrownatic is real

Šta nisu već bila dva 5% wina ? 

Sjećam se Torqued - Dismay, a čini mi se da je bio još jedan. Znam da ih je par bilo sa 7% i 8%.

6% je to bilo

I jos ovo http://csgolounge.com/match?m=4131

16 godina

Znaci ja ovo ne razumijem.

S AWPom pogodim tipa 3 puta direkt u tijelo dok skroz stojim ofc 0 dmg, on mene rusha sa p90, skace i double dinka dva jebena gamea za redom, pa ragequitam, jebeni smgovi i p90 nije jebeni cod ovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 12:07 (8ax).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Znaci ja ovo ne razumijem.

S AWPom pogodim tipa 3 puta direkt u tijelo dok skroz stojim ofc 0 dmg, on mene rusha sa p90, skace i double dinka dva jebena gamea za redom, pa ragequitam, jebeni smgovi i p90 nije jebeni cod ovo

Bitch please, igrao sam prije par dana mec u mojem timu 4 premade lika koji su igrali doslovno samo tec9 na T strani, half je zavrsio 8:7 za nas ako se ne varam i na kraju smo dobili i mec, znaci doslovno su igrali TEC-9 only ali su koristili flasheve i smokove, to su bili toliko glupi i insane shotovi da je to frustrirajuce za gledati makar su u mojem timu, zarashamo svi long oni s tec9 ubijaju AWPera tamo kod zida prakticki svaku rundu.

BCko
16 godina
Roko567 kaže...
WithSkill kaže...

koliko?

ne puno, 1.2€ :D

Evo jos jedan attempt xD
http://prntscr.com/7oaneq

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 12:37 (WithSkill).
16 godina
bancic123 kaže...

Bitch please, igrao sam prije par dana mec u mojem timu 4 premade lika koji su igrali doslovno samo tec9 na T strani, half je zavrsio 8:7 za nas ako se ne varam i na kraju smo dobili i mec, znaci doslovno su igrali TEC-9 only ali su koristili flasheve i smokove, to su bili toliko glupi i insane shotovi da je to frustrirajuce za gledati makar su u mojem timu, zarashamo svi long oni s tec9 ubijaju AWPera tamo kod zida prakticki svaku rundu.

Ma super jos kad smoke i flash znaju, al obadva puta su mi jos u timu bili moroni, tip kupuje na fullbuyu samo molotov...

Istina pa igram na smurfu (Gold 4, ne tryhardam nego obicno pokusam ljude naucit osnovne stratove tipa default i execute) posto sam poceo lose igrat nakon sto sam par dana dropo 30bomb i doso do LEM, valjda sam se umorio al opet se ne sjecam da su tak losi ljudi bili dok sam gold bio.

13 godina
bancic123 kaže...

17 godina
neaktivan
8ax kaže...
bancic123 kaže...

Ma super jos kad smoke i flash znaju, al obadva puta su mi jos u timu bili moroni, tip kupuje na fullbuyu samo molotov...

Istina pa igram na smurfu (Gold 4, ne tryhardam nego obicno pokusam ljude naucit osnovne stratove tipa default i execute) posto sam poceo lose igrat nakon sto sam par dana dropo 30bomb i doso do LEM, valjda sam se umorio al opet se ne sjecam da su tak losi ljudi bili dok sam gold bio.

Napravio si smurf i onda ocekujes da ti suigraci igraju kako si navikao na LEM a protivnici da budu normalni GN4 na kojima se moze izivljavat?

17 godina

Pozdrav,

jel vas ima kaj za gameanje?

Samo ovak da se igra, malo casuala, deathmatch i to je to? Novi sam pa tražžim ekipu malo za igranje :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

Pozdrav,

jel vas ima kaj za gameanje?

Samo ovak da se igra, malo casuala, deathmatch i to je to? Novi sam pa tražžim ekipu malo za igranje :)

Igraj competitve, nes nac ekipu za DM i Casual Toplo ti preporucam da igras Competitve. Ja sam jedno 70 sati igre proveo na DM i sad sam zato nakon 330 sati gnm...

12 godina

Onaj M9 tiger tooth nož FN.

nakon što mi je prošlo 7 dana otkad san ga kupia, danas drugi dan na csgolounge otišao je za  ukupno 448€ vrijednosti, oduzmemo porez kad prodam ovo i to je 37€ profita

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Onaj M9 tiger tooth nož FN.

nakon što mi je prošlo 7 dana otkad san ga kupia, danas drugi dan na csgolounge otišao je za  ukupno 448€ vrijednosti, oduzmemo porez kad prodam ovo i to je 37€ profita

Nice, malo je novca i riskantno ali bolje ista nego nista! Pohvala!

15 godina
neaktivan

Dobar je to novac, ali je previše riskantno, lahko se može otići u propast umjesto u profit.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kako mislite u propast? Znači radilo se o ovom nožu

Njega sad nema na steam marketu a vrijednost mu je oko 450€, čim dođe proda se za 360€ (steam maximum) . U NAJGOREM slučaju izgubio bi na njega 50€ jer sam ga kupio za 360€ i ako ga niko ne želi mogu ga prodat za 360€ back. Istina riskira san ali nisan se osjeća da nemogu dobit barem 410€ da budem na 0 profitu.

Čini se da je velika lova ali kad trejdate već godinu i po kao i ja znate šta će se prodat šta ne.

Mali tip pošto sad trgujem velikim itemima za početnike trgovce. Item Nova Antique se najbolje trguje. Nova antique je meni bila kralježnica kad sam ja trgovao u početku sa 30-100 €

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li ljudi oko LE ranka koji žele bacit mm u ovoj temi?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
17 godina

A nije to sam tak. Odigrao sam za sad 8/10 onih promo gameova. I ima dosta troll ekipe, koji su odmah za kick čim kreneš igrat zato kaj si tek počeo, i onda sve po spisku kunu jer je on 'predobar' za nas ostale...mislim koma. Dok opet, ima i normalnih moram priznat, oni kaj hoće pomoć i usmjerit i savjetovat, što i kako

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
12 godina

Autorefreshan jutros Marble fade nebi li ugrabia karambit ili m9.

na 3 sekunde se pojavio karambit marble fade 360€ prije nego ga je bot kupio. Vrijednost oko 800€

Rascijepalo mi se srce kad je nesta :D

0 0 hvala 0
13 godina

Cloud9 - Fnatic

16-84

neki dan su ih uzeli, a sad se igra BO5 a imam osjecaj da ce biti dobar gejm.
Medium bet, 10 eur na Cloud9 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Zero Chance kaže...

A nije to sam tak. Odigrao sam za sad 8/10 onih promo gameova. I ima dosta troll ekipe, koji su odmah za kick čim kreneš igrat zato kaj si tek počeo, i onda sve po spisku kunu jer je on 'predobar' za nas ostale...mislim koma. Dok opet, ima i normalnih moram priznat, oni kaj hoće pomoć i usmjerit i savjetovat, što i kako

Moja preporuka je ako si baš novi u igri da ne ideš odmah na mm. Bolje prvo provedi neko vrijeme na casualu ili dm-u, pa da upoznaš mape (i oružja svakako), vidiš koje ti bolje pašu, pa onda nakon nekog vremena dok vidiš neke cake za svaku od njih lagano na mm. Također, nije loše ni pogledat koji match s viših rankova (ima ih pod watch), čisto da uloviš neke finte, ili možda brža metoda preletjet preko youtuba.

Ako te smeta voice chat, samo voice_enable 0 u konzolu (nemoj zaboraviti uključiti dok će ti trebat xD), ne obaziri se i uči

Nisam baš neki savjetodavac, ali nešto za početak što sam i sam primijenio.

16 godina
chaselol kaže...

Cloud9 - Fnatic

16-84

neki dan su ih uzeli, a sad se igra BO5 a imam osjecaj da ce biti dobar gejm.
Medium bet, 10 eur na Cloud9 

stavi i za mene pošto sam rippao sve haha

WithSkill
12 godina
neaktivan

Jel netko za MM? Minimum GN1 rank! Brzo! Ja sam GNM!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 15:40 (ivanoman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice