Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Editao sam frendov sick ace pa pogledajte :)

Ako neko ima neki sick frag tipa triple kill ili wallbang nek mi posalje demo u PM.

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon 10 winova (tocnije 9 winova i 2 draw) napokon dobio rank, najvisi koji se moze dobiti afkors.

Sad opet road2global :D

BCko
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
ajd ako ti nije bed uslikaj i halfove dok igras, da vidimo statistiku i na halfu. Moramo saznati na kojoj si mapi bolji t ili ct
16 godina

Hahaha najbolji su mi glupi rusi, imaju premade za boostanje, svi 50h accounti, prefiraju i 10-0 Cache T vode, a onda plaču kad togglam...

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Hahaha najbolji su mi glupi rusi, imaju premade za boostanje, svi 50h accounti, prefiraju i 10-0 Cache T vode, a onda plaču kad togglam...

Zbog ovakvih derista je CS:GO MM u qrcu.

Ja na novom accu imam 30 sati i recimo silujem LEM/SUPREME likove i moroni poput tebe ce odmah zakljuciti da sam citer i togglati.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 23:28 (bancic123).
13 godina
bancic123 kaže...
8ax kaže...

Zbog ovakvih derista je CS:GO MM u qrcu.

Najjace mi sto 8ax koristi cheatove da izadje iz nove, kladim se da nije dalje od recimo master guardiana dosao, sta ces kad ni cheatovi nisu dovoljni kad si los 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...

Najjace mi sto 8ax koristi cheatove da izadje iz nove, kladim se da nije dalje od recimo master guardiana dosao, sta ces kad ni cheatovi nisu dovoljni kad si los 

MGE-DMG sam na accountu gdje ni jednom nisam cheat upalio, al ok.

I znam jako dobro kad netko cheata a kad je dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 0:21 (8ax).
14 godina
neaktivan

get_rekt :D

BCko
Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

get_rekt :D

Jel jos trazis neke fragove da stavis na channel?

Ugl mi se fragovi sastoje od perfektnih sprayova i one deagova (naravno vise njih poredanih u rundi).

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 17:10 (metrix.2k).
14 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Ugl mi se fragovi sastoje od perfektnih sprayova i one deagova (naravno vise njih poredanih u rundi).

Pa one deagovi bi mogli dobro doci ako izgleda dobro,posalji mi demo u inbox s tocnim vremenom pa cu vidjeti jer pravim neki movie sa takvim sick i lucky fragovima od balkanskih igraca :D

BCko
15 godina
neaktivan

Kada neki igrač abanduje meč, pa dobijemo bota, pošto sam primjetio da nikada mene ne stavi da igram kao bot. Jel to automatski bira igrace ili ja to moram sam inicirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SeFiKuCkA kaže...

Kada neki igrač abanduje meč, pa dobijemo bota, pošto sam primjetio da nikada mene ne stavi da igram kao bot. Jel to automatski bira igrace ili ja to moram sam inicirati?

Moraš sam inicirati, pritisneš slovo E ako je živ i slobodan bot(ako ga niko nije već pokupio tu rundu).

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

Spectaš bota i pritisneš E.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
metrix.2k kaže...

Pa one deagovi bi mogli dobro doci ako izgleda dobro,posalji mi demo u inbox s tocnim vremenom pa cu vidjeti jer pravim neki movie sa takvim sick i lucky fragovima od balkanskih igraca :D

Vise sick nego luck frend :D hahaha, moze, pozabavit cu se sa tim sutra.

10 godina
protjeran
Jedno od jacih finala, nekad stvarno uzivam vise gledati pravi csgo nego igrati. :D
Sreca prati hrabre kako kazu, stavio sam na TSM M4A1-s cyrex MW (imao dva ista)... :D
16 godina
technologie kaže...
Jedno od jacih finala, nekad stvarno uzivam vise gledati pravi csgo nego igrati. :D
Sreca prati hrabre kako kazu, stavio sam na TSM M4A1-s cyrex MW (imao dva ista)... :D

stvarno dobro finale, mislio sam si da će TSM dobiti fnatic :)
šteta što nisam imao ništa za betat, moj waterelemental je još uvijek na cooldownu :(

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 0:42 (WithSkill).
14 godina
neaktivan

Lagano supreme nakon 21 wina :D

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Cijene ti se uvijek vrate na staro. No ako želiš izbjeć strah i depresiju da si u gubitku taj trenutni pad, prodaj stvari.

Ja trenutno trgujem noževima. Trenutno prodajem Ovaj nož.

Moj je ovaj od 275, di udaram vreću na slici. Kupio sam ga za 205e. Kontam da će se prodati narednih 7 dana i to mi je oko 30e profita. To je u redu.

Ne bavim se ovim stvarima na Steamu uopće no ovako gledajući, 7 dana za 30€ profita mislim da nije isplativo... Posebno zato što je upitno hoće li biti u 7 dana, vjerojatno i duže....

www.eplati.com
13 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Cijene ti se uvijek vrate na staro. No ako želiš izbjeć strah i depresiju da si u gubitku taj trenutni pad, prodaj stvari.

Moj je ovaj od 275, di udaram vreću na slici. Kupio sam ga za 205e. Kontam da će se prodati narednih 7 dana i to mi je oko 30e profita. To je u redu.

Ne bavim se ovim stvarima na Steamu uopće no ovako gledajući, 7 dana za 30€ profita mislim da nije isplativo... Posebno zato što je upitno hoće li biti u 7 dana, vjerojatno i duže....

Jesi ozbiljan? Bestplatnih 30 eura nije isplativo? Koliko ti zarađuješ u 7 dana ne rađenja ničega na steamu?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
Roko567 kaže...

Jesi ozbiljan? Bestplatnih 30 eura nije isplativo? Koliko ti zarađuješ u 7 dana ne rađenja ničega na steamu?

30 evra za 7 dana je malo ako poslujes sa inventarom od 300 evra realno. 
Zarada ide od 15% pa navise ako imas inventar iznad 200 evra, kupovati BS karambit koji izgleda BS i pored toga sto je STAT TRAK (dize mu jako cijenu) I KOJIH SE NA GODISNJEM NIVOU PRODA 30-40 na marketu je i vise nego glupa odluka.

12 godina
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

30 evra za 7 dana je malo ako poslujes sa inventarom od 300 evra realno. 
Zarada ide od 15% pa navise ako imas inventar iznad 200 evra, kupovati BS karambit koji izgleda BS i pored toga sto je STAT TRAK (dize mu jako cijenu) I KOJIH SE NA GODISNJEM NIVOU PRODA 30-40 na marketu je i vise nego glupa odluka.

Zato i imaš trade ban scammeru.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
13 godina

Smijesan si decko, failao si najstrasnije sa tim karambitom i to znas :D
Nemam trade ban, trajao je svega 45 dana

Svi veliki traderi dobiju to eventualno, ti si mali za mene 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sve je dobro dok se za nista dobije pare, svi veliki neki poduzetnici lol

csgo market je zeznuta stvar jer nekad se cijene brzo vrate na staro a nekad treba vremena, tak da u svakom slucaju bilo kakva zarada je dobra ako sam cekas da se proda

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LeftY_CRO kaže...

csgo market je zeznuta stvar jer nekad se cijene brzo vrate na staro a nekad treba vremena, tak da u svakom slucaju bilo kakva zarada je dobra ako sam cekas da se proda

U godinu i pol dana 700e san zaradia vrijednosti skinova. 30€ ulozenih. 6000 market transakcija.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
LeftY_CRO kaže...

U godinu i pol dana 700e san zaradia vrijednosti skinova. 30€ ulozenih. 6000 market transakcija.

ja sam zaradio oko 100e +-, sad trenutno imam 50e i to jer sam prodao 3 naljepnice iz katowica od prosle godine

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
neaktivan

Ja zaradio samo 3-4€, kupio nekoliko AWP redline-ova ft kada je izašao pass i prodao ih u proteklih par dana. Nisam nešto puno zaradio, ali profit je profit :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
marko227 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ukoliko imaš "skupljeno" 205€ na steam walletu pa si onda kupio taj nož sa kojim ćeš zaraditi 30€ onda OK.

No ono što sam htio reći jest da je neisplativo odvojiti iz džepa toliku svotu novca da bi zaradio 30€ u 7 dana, a pitanje je hoće li to biti za 7 dana....

www.eplati.com
13 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Ukoliko imaš "skupljeno" 205€ na steam walletu pa si onda kupio taj nož sa kojim ćeš zaraditi 30€ onda OK.

No ono što sam htio reći jest da je neisplativo odvojiti iz džepa toliku svotu novca da bi zaradio 30€ u 7 dana, a pitanje je hoće li to biti za 7 dana....

Aha kužim sad što si mislio... U tom slučaju je stvarno bacanje novaca, ali sumnjam da je on uplatio 200 eura i kupio nož

Kako je dobar ovaj CZ-75... Nisam ga koristio od nerfa, ali oružje je i dalje odlično. Veliki damage, one hit headshot na blizinu, mogućnost sprayanja, velika preciznost čak i na daljinu. Rekao bih da je precizan kao i usp, barem po mom iskustvu. Definitivno odličan izbor za CT stranu, ubijete jednog lika i uzmete si pušku

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 20:29 (Roko567).
13 godina
Roko567 kaže...

Kako je dobar ovaj CZ-75... Nisam ga koristio od nerfa, ali oružje je i dalje odlično. Veliki damage, one hit headshot na blizinu, mogućnost sprayanja, velika preciznost čak i na daljinu. Rekao bih da je precizan kao i usp, barem po mom iskustvu. Definitivno odličan izbor za CT stranu, ubijete jednog lika i uzmete si pušku

Pa recimo da ga poredimo sa p250

P250 je precizniji na daljinu dosta

imas vise municije

veci dmg radi

vise metaka

brze puni

brze ga poteze

Jedini razlog sto igrati cz je ako si siguran da ces nekoga ubiti u prvih 10-15 metaka da, ali ako ces se "napucavati" i mozda na daljinu, p250 je way to go.
CZ je dobar sto je realno automatska verzija p250 na blizinu ali recimo kao CT pored five seven-a, cz nema sta da trazi. 5-7 je najbolji, najprecizniji, najmanji recoil i 20 metaka imas svaki put kad reloadas.... :)

Ja sam cz koristio prije dok ga nisu nerfali, dok mu dmg na distance nije bio slab ali sad je los na daljinu i predugo treba da ga potegne

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

Pa recimo da ga poredimo sa p250

P250 je precizniji na daljinu dosta

imas vise municije

veci dmg radi

vise metaka

brze puni

brze ga poteze

Jedini razlog sto igrati cz je ako si siguran da ces nekoga ubiti u prvih 10-15 metaka da, ali ako ces se "napucavati" i mozda na daljinu, p250 je way to go.
CZ je dobar sto je realno automatska verzija p250 na blizinu ali recimo kao CT pored five seven-a, cz nema sta da trazi. 5-7 je najbolji, najprecizniji, najmanji recoil i 20 metaka imas svaki put kad reloadas.... :)

Ja sam cz koristio prije dok ga nisu nerfali, dok mu dmg na distance nije bio slab ali sad je los na daljinu i predugo treba da ga potegne

1. CZ je one shot headshot na blizinu, osim deagla, tec9-a i CZ-a niti jedan pištolj nema one shot headshot (protiv helmeta naravno)
2. CZ možeš sprayat

Nemaš se šta napucavat, ako uzimaš CZ onda očekuješ dočekat jednog ili više neprijatelja i ispraznit odma saržer na njima. Ja sam tako na seasonu pobrao 4 ili 3k, likovi utrčali u drugoj rundi u a sajt, dočekao ih je cz u facu 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice