Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.401.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
WithSkill kaže...

prvi stream, live 

Ussles,steka..

Moras nabavit optiku za dobar stream..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
drakula789 kaže...
WithSkill kaže...

prvi stream, live 

Ussles,steka..

lol, meni ne steka. jutros sam provjeravao sve je radilo ko podmazano

btw. steka jer ja izlazim iz igrice (nemam dva monitora jel...) :)

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 20:56 (WithSkill).
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

lol, meni ne steka. jutros sam provjeravao sve je radilo ko podmazano

btw. steka jer ja izlazim iz igrice (nemam dva monitora jel...) :)

Meni svako malo buffera, tj. učitava...

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

meni stream radi bez problema, to streamas sa 30/5?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sheeva kaže...

meni stream radi bez problema, to streamas sa 30/5?

dap :)

pozz svim viewerima :D

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 21:14 (WithSkill).
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
lolich kaže...
chaselol kaže...
lolich kaže...

jel ima ko da bi mi uplati eseu, placam mu u skinovima za kljuc vise

A koliko dodje esea?

6.95$ zaokruzimo na 7$

Zaokruzimo na 15$ skin :)

zaokruzimo na nista:)

14 godina
drakula789 kaže...
WithSkill kaže...

prvi stream, live 

Ussles,steka..

Ja ga gledam preko optike sad, 100Mbit veza i steka, bloka screen buffera, također je lako losa kvaliteta slike na 1080p

13 godina
neaktivan

Ja sam ga sad otvorio i nije mi ni jednom zastekalo u par minuta kaj gledam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
johnsteR kaže...

Mozda nije tebi, ovisi sve na kojoj rezoluciji gledas i kvaliteti. Ja sam gledao 1080p i pocelo je ok HD je bilo sve i onda se bufferalo stalo na 5 sec i opet nastavio ali je smanjio kvalitetu streama.

16 godina
Luka123 kaže...
johnsteR kaže...

Mozda nije tebi, ovisi sve na kojoj rezoluciji gledas i kvaliteti. Ja sam gledao 1080p i pocelo je ok HD je bilo sve i onda se bufferalo stalo na 5 sec i opet nastavio ali je smanjio kvalitetu streama.

streamam 720p, 50fps-a. ako ti otvoriš 1080p normalno da će se pikseli razvući 

nije to baš neka naučna fantastika, logika 

WithSkill
14 godina
neaktivan

Pa ti solo queue-aj, prosli rekord mi je 12 losova prije deranka. 

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 2:10 (seGii).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
seGii kaže...

WithSkill
10 godina
neaktivan
seGii kaže...

Znam kako ti je, ili igras protiv citera ili dobijes totalne diletante boostanih rankova u teamu...

12 godina

jucer ja i frend igrali obojica gn1 i u timu dobijemo 2 igraca sa 5h igranja i bez ranka, na koju foru smo njih dobili...jucer sam odigrao zadnji put tu glupu igru vracam se ja na bf

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dennocro kaže...

jucer ja i frend igrali obojica gn1 i u timu dobijemo 2 igraca sa 5h igranja i bez ranka, na koju foru smo njih dobili...jucer sam odigrao zadnji put tu glupu igru vracam se ja na bf

CS GO bio prije par dana na popustu eto kako. Sljedecih par dana/tjedana mozes ocekivati pun k smurfova i citera.

Jucer ja i frend igramo i sa nama citer u igri, bez srama kroz vrata ubija sa auto snajperom na dust2. A mec poslije sam prvi put dozivio da je igrac usred meca dobio vac ban.

13 godina
seGii kaže...

0-16 :D ja ne znam stvarno, previse sam se zezao s drugarima koji su silver i slabiji pa sam pao rank na nova 4, sad sam nova 2 na starom acc(troll acc) i nema sanse dobiti gejm.

Sve p90 idiotoi cod klinci sa zoom riffle i auto sniperima xD

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi novi sam ovdje pa me zanima sta mi preporucujete jer sam početnik kako da lakše naučim igrat i to ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vranja kaže...

Pozdrav ljudi novi sam ovdje pa me zanima sta mi preporucujete jer sam početnik kako da lakše naučim igrat i to ??

Spray,nauci igrat s određenim oruzjima..Ubiti uzmi si dva tri sata i pogledaj sve WarOwle(mislim da se tako zove) videe..Ili gledaj preko steam neki profi mec i slontat ces..Vidio sam danas igraju Srbija i Danska,ako mi se nije ucinilo..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Ako me netko zeli add za gejm, Master Guardian 1 sam, bio sam i 2 ali pao rank...
Steam acc: Lukonja

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Vranja kaže...

Spray,nauci igrat s određenim oruzjima..Ubiti uzmi si dva tri sata i pogledaj sve WarOwle(mislim da se tako zove) videe..Ili gledaj preko steam neki profi mec i slontat ces..Vidio sam danas igraju Srbija i Danska,ako mi se nije ucinilo..

Ima li neki cfg da mi preporucujes i koji ti koristiš ??

14 godina
Vranja kaže...
drakula789 kaže...
Vranja kaže...

Ovisi koji mis imas i na koliko dpi igras, koji windows. Ako imas mis koji podrzava akceleraciju od 0, skini markC fix prvo, zatim .cfg od bilo kojeg pro igraca, ali uglavnom to su ti sve postavke dovedene na low i tickrate maxan preko console, nema nista drugo..

13 godina
Vranja kaže...

Sam sebi napravi crosshair

tools.dathost.net

nikakav config ti ne treba

10 godina
neaktivan

moj mis ima tu neku akceleraciju, ja ne znam sto je tocno to ali meni je s tim igrat 10 x bolje nego da ugasim ''enhance pointer precision'' kad to ugasim movement mi je nikakav, okretnost nikakva i aim jako neprecizan... jedino je dobro kad provjeravas kutove pa ne moras puno micat mis...
Dok sa akceleracijom imam odlican i prepcizan aim, jako dobru okretnost znaci ako mi lik dodje sa strane ili iza mene mogu se okrenut u sekundi i ubit ga okretnost je znaci izvrsna, jedino eto sto nevalja je da moras malo vise micat mis kad ides pomalo i pogledavas svaki kut na mapu...
Sad meni nikako nije jasno zasto ekipa toliko preferira da se gasi taj enhance pointer precision kad se odlicno moze igrat i sa tim

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 15:54 (lolich).

0 1 hvala 0
14 godina
lolich kaže...

moj mis ima tu neku akceleraciju, ja ne znam sto je tocno to ali meni je s tim igrat 10 x bolje nego da ugasim ''enhance pointer precision'' kad to ugasim movement mi je nikakav, okretnost nikakva i aim jako neprecizan... jedino je dobro kad provjeravas kutove pa ne moras puno micat mis...
Dok sa akceleracijom imam odlican i prepcizan aim, jako dobru okretnost znaci ako mi lik dodje sa strane ili iza mene mogu se okrenut u sekundi i ubit ga okretnost je znaci izvrsna, jedino eto sto nevalja je da moras malo vise micat mis kad ides pomalo i pogledavas svaki kut na mapu...
Sad meni nikako nije jasno zasto ekipa toliko preferira da se gasi taj enhance pointer precision kad se odlicno moze igrat i sa tim

Sve sto si napisao je smijesno... vidim da si rođen 1997, tako da nemas iskustva u fps igrama.
Kad nabavis mis na kojem se moze iskljucit akceleracija onda cemo pricati.

Taj enchance pointer precission ti je super jer si navikao tako igrati, pomaknes mis malo a on poleti sam od sebe... radis ovakve poteze

------------------------------------------------------. ravna crta koja ide kad ga mices lijevo desno, otvori paint pa ces vidjeti, pri brzim potezima mis ti poleti do kraja ekrana zato ti je "okretnost nikakva", jer nisi namjestio sensitivity, ono sto ti se događa je mis ti leti po ekranu sto brze poteze radis i tebi to pase.

I opet kad iskljucis pointer precision, opet nisi napravio nikakav posao, jer ti mis u sebi ima ugrađenu akceleraciju tako da nebudi smijesan :)

16 godina
neaktivan

imam ovih low value skinova rekoh idem se kladit

http://prntscr.com/6hy4z9

14_4 za ination trenutno, sljedece igramo protiv njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
Vranja kaže...
drakula789 kaže...
Vranja kaže...

Ovisi koji mis imas i na koliko dpi igras, koji windows. Ako imas mis koji podrzava akceleraciju od 0, skini markC fix prvo, zatim .cfg od bilo kojeg pro igraca, ali uglavnom to su ti sve postavke dovedene na low i tickrate maxan preko console, nema nista drugo..

Miš mi je občni genius neki windows 7 i sta ti je ovo dpi !!

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Vranja kaže...

Sam sebi napravi crosshair

tools.dathost.net

nikakav config ti ne treba

Pošto se baš i nerazumjem u te crosshaire možeš mi ti datlink od tog sto ti koristiš ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 18:14 (Vranja).
13 godina
Vranja kaže...

Pošto se baš i nerazumjem u te crosshaire možeš mi ti datlink od tog sto ti koristiš ??

Pa napravi sebi sta ti odgovara covjece :) otvori link

tools.dathost.net

sve fino napravis i uzivaj!

10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
lolich kaže...

Sve sto si napisao je smijesno... vidim da si rođen 1997, tako da nemas iskustva u fps igrama.
Kad nabavis mis na kojem se moze iskljucit akceleracija onda cemo pricati.

Taj enchance pointer precission ti je super jer si navikao tako igrati, pomaknes mis malo a on poleti sam od sebe... radis ovakve poteze

------------------------------------------------------. ravna crta koja ide kad ga mices lijevo desno, otvori paint pa ces vidjeti, pri brzim potezima mis ti poleti do kraja ekrana zato ti je "okretnost nikakva", jer nisi namjestio sensitivity, ono sto ti se događa je mis ti leti po ekranu sto brze poteze radis i tebi to pase.

I opet kad iskljucis pointer precision, opet nisi napravio nikakav posao, jer ti mis u sebi ima ugrađenu akceleraciju tako da nebudi smijesan :)

to sto pise kad sam roden ne mora znacit da je tako a i da je tako ne znaci da nemam iskustva u fps igrama.
Ne sa enhance pointer precissionom kakav potez napravim tako mi mis ode, ako ga micem lagano on se krece lagano i napravi manju relaciju naravno, sto vise povecavam brzinu on se krece brze i vecu relaciju radi...
kad iskljucim enhance pointer precision ili ukljucim raw input nije bitno, kako mi je aklceleracija ukljucena kad mi se mis uvijek istom brzinom krece i radi uvijek istu relaciju za odredjeni pomak misa?
mislim daj budi ozbiljan i prestani pametovat tu ko neki kid ono pogotovo ako nemas pojma o cemu se radi i kako, to sto si ti rekao ispada smijesno...

10 godina
neaktivan

Za sve koji imaju dobru volju registrirat se na ovaj forum: http://www.counterstrike-hr.com/forum/index.php
i glasat za mene za allstar jug vs sjever bio bi vam zahvalan :)
ovdje se glasa: http://www.counterstrike-hr.com/forum/index.php?topic=5111.0

Nino nix Knežević

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice