- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napunio sam 666 sati u CS:GO
I to na petak trinaesti.
Slučajnost? Ne bih rekao
ilermanetei conferm
ROFL. A jesi digo skill, pa da igramo skup :P
Se netko sjeća koliko dugo se još moglo kupiti stickere nakon završetka dreamhacka?
I to na petak trinaesti.
Slučajnost? Ne bih rekao
ilermanetei conferm
Trenutno Master Guardian Elite
I to na petak trinaesti.
Slučajnost? Ne bih rekao
ilermanetei conferm
Trenutno Master Guardian Elite
pitam se tko te boostao ;)
Nego, gledam sad oklade padaju na pentu 8% vs fnatic 92%
likovi su dali 5x awp asiimov znači sveukupno 300€ na PENTU??? WTF??!?!
EDIT: i ne kužim, kladio sam se na envyus uložio sam 0.16€ i nisam ništa dobio?? A pisalo je da je dobitak 0.04€...
Ne moguce je kupit ovu cobble kutiju dakle na marketu sam refresham i pokusavam kupovat kutiju vec 15 min uvijek kaze vec je prodana
Kakve slusalice korusture?
Meni je sestra bacila Muduse jer za namjestao kabel tako da radi lijeva slusalica i morao sam ga stavit u usta,pa sad igram na zvucnike.Relativno je ne moguce igrati na njima jer se verim kao ringispil.Trenutno nema normalnih slusalica za normalnu cijenu.Jedine dobre su Hyperx cloud,ali su 650 kn..

http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=16670&ctNode=145
Ja prezadovoljan :)
Pogotovo sto imas preko 2m kabla :D
Pogotovo sto imas preko 2m kabla :D
Meni je to minus jer onda stalno gazim po njemu :/

tako sam i ja svoje meduse unistio zbog kabla, stalno zapnem pa se omota oko stolice ja ustanem one padnu sa glave..sad imam bezicne i nemam problema :D
nemoj te genius koristio ih 2 dana i vratio ih..nesto losije nisam koristio nazalost :/
Pa mozda smotas kad ne koristis pa neces gaziti po njemu :D?
Sluske su mrak, ne razumijem ovaj komentar iznad samo je lik napisao ne valjaju i to je to. Bravo lud si.
nekom su mrak nekom ne valjaju svako ima svoje misljenje ne? meni nikako nisu pasale..tebi pasu super koristi ih.
Mom headsetu je puko kostur koji ga drži skupa pa ga sad držim na stolu i koristim za mikrofon a neke sitne koje idu u uho za zvuk. Planiram uzet HyperX Cloud jer su trenutno najbolje što se može uzet, a do tad rokam ovaj ghetto setup
Najbolje ti je uštedit malo pa uzet kvalitetne slušalice, iako su malo skuplje, pa ih čuvat da ti potraju
Kakve slusalice korusture?
Meni je sestra bacila Muduse jer za namjestao kabel tako da radi lijeva slusalica i morao sam ga stavit u usta,pa sad igram na zvucnike.Relativno je ne moguce igrati na njima jer se verim kao ringispil.Trenutno nema normalnih slusalica za normalnu cijenu.Jedine dobre su Hyperx cloud,ali su 650 kn..
Panasonic X5, probao sam skoro sve gejmerske sluške do 1000kn, jedini koji valja je Razer Kraken.
Ali ni jedne nisu ni blizu Panasonic X5 - 220 kn. Jedina mana, nemaju mic.
EDIT: RP-HXD5WE
Link: http://geizhals.at/panasonic-rp-hxd5e-weiss-a835803.html?hloc=at&hloc=de
Sad vidim da su sada 100 kn skuplje neg kad sam ih ja kupio prije god i pol.
Scamao sam scamera.
Salje mi lik trade offer cobblestone suvenir (moj) i napisao da dobijam steam kredit od 60 evra kad prihvatim trade. Ja prepravljam offer uzimam od njega suvenir i saljem prazan trade i kreten se zezne i prihvati :D
ez skins ez life
p.s. dodaje me sa 2-3 accounta i prijeti da ce me reportati za scam, reko decko samo naprijed opusteno ^^

Poskupili ključevi, sa 2.15€ na 2.29€
Poskupili ključevi, sa 2.15€ na 2.29€
jer su oni normalni?zašt stalno poskupljuju kljucevi????
jucer dobio inferno suvenir, a danas cbble!
napokon!!!
Jel gledate u gameu ili na twitchu ?
Ja sam ostavio upaljen twitch cijeli dan jučer i danas, i ništa.
kupio 2 kljuca otvorio i nista, sam srot od weapona... i jos ako niste skuzili nabiju pdv na taj kljuc, jel to samo meni?
glup sam nvm
Ja 15 matcheva pregledao sa glavnim accom na GOTV-u i još nekoliko na twitchu sa drugim accountom i ništa, baš ništa, stvarno nemam sreće, neko pregleda 1-2 matcha i dobije drop.
Ja 15 matcheva pregledao sa glavnim accom na GOTV-u i još nekoliko na twitchu sa drugim accountom i ništa, baš ništa, stvarno nemam sreće, neko pregleda 1-2 matcha i dobije drop.
Ja ESL Cologne bio cijeli vikend doma, i svaki game gledao na GOTV, nijedan drop.
Prijatelj upali 30 minuta neki game, ode jest, vrati se, dobio Cobblestone drop.
Al malo me manje boli jer ga je prodao za 11€, a sad je 60€.
Jel neko gledo sad NiP protiv TSM-a, Get_Rightov clutch u zadnjoj sekundi? Nikad nista bolje nisam vidio
I taman što završim pisat, lik udre kukli stajl na pištolj rundi :D
ako kom treba account pm me, dam ga za 5 eura... sam da si sklonim ovo smece od igre sa kompa
Stavio cca 12$ na VP, ipak je to njihov turnir i publika :D
Stavio cca 12$ na VP, ipak je to njihov turnir i publika :D
Ne igra publika nego igrači, mislim da im prednost domaćeg terena neće tu baš pomoć. Da se razumijemo, ja bi radije da VP pobjedi ali nekako ne vjerujem...
ako kom treba account pm me, dam ga za 5 eura... sam da si sklonim ovo smece od igre sa kompa
E jebte, ja jucer 5 eura bacio na kutije i kljuceve... bio bi kupio.