Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.383.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Ivan_cno kaže...

Ne znam više šta je sa ovom igrom. Skoro svaki random match, dobro uzmimo u obzir da sam silver 3, završi da protiv mene igra bar 1, a bilo je i po 2 smurfa. Dok u mom timu nisu baš jednako dobri ili bolji kao ja. Odnosno jednako loši a ne lošiji od mene. I naravno ubiju nas u pojam. zašto na neki način ne mogu regulirati nove igrače i na drugi način im dodjeliti rank, ili ispitati rank. Ustvari Valve-u je samo do profita.

Ali zar moram ispaštati gotovo svaki match, u igrici koju sam platio da bih se zabavljao, da me owna klinac(momak) koji je debelo bolji od ukupnog našeg teama. 

Ne zamaraj se sa smurfovima, više naučiš kad igraš protiv boljih od sebe.

14 godina

Da,.. može se naučiti ponešto. Ali to nije poanta. Trebali bi riješiti problem smurfova. Matchmaking je sistem koji bi trebao spojiti igrače podjednakog skilla, ako i stavi smurfa onda da i mi imamo smurfa(neka ih stavljaju bazirano na K/D od prijašnjih mečeva) itd.. Ako ima jačeg igrača, trebali bi i mi imati boljeg. Ako već imaju sheban code za uprankanje koji ovisi o par stvari zasto onda ne uzmu u obzir tipa k/d ratio, broj sati igre, trenutni skill, itd kod matchmaking-a, a ne samo sugavi skill koji ne pokazuje nista.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
12 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive
CS GO TS3 IP je 176.57.128.197:1605 Udite SAD na ts vi dvoje kaj se dopate i dodite pricat jebo vas pisanje vise !
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Da,.. može se naučiti ponešto. Ali to nije poanta. Trebali bi riješiti problem smurfova. Matchmaking je sistem koji bi trebao spojiti igrače podjednakog skilla, ako i stavi smurfa onda da i mi imamo smurfa(neka ih stavljaju bazirano na K/D od prijašnjih mečeva) itd.. Ako ima jačeg igrača, trebali bi i mi imati boljeg. Ako već imaju sheban code za uprankanje koji ovisi o par stvari zasto onda ne uzmu u obzir tipa k/d ratio, broj sati igre, trenutni skill, itd kod matchmaking-a, a ne samo sugavi skill koji ne pokazuje nista.

Mislim da ti to cak ni nisu smurfovi, nego su promijenili pravila u zadnjem updateu i sad je neki cudan sistem odabira, glupo kombinira rankove.

Added three restrictions to Competitive Matchmaking:
— If a player does not have a competitive Skill Group, they will not be able to queue in a party with a player having a very high Skill Group
— Accounts are restricted to two Competitive wins per day until they receive their competitive Skill Group
— Unless they are in a party of 5, players will not be able to queue for Competitive Matchmaking if their skill group range is very large.

14 godina
infinite kaže...

Mislim da ti to cak ni nisu smurfovi, nego su promijenili pravila u zadnjem updateu i sad je neki cudan sistem odabira, glupo kombinira rankove.

Added three restrictions to Competitive Matchmaking:
— If a player does not have a competitive Skill Group, they will not be able to queue in a party with a player having a very high Skill Group
— Accounts are restricted to two Competitive wins per day until they receive their competitive Skill Group
— Unless they are in a party of 5, players will not be able to queue for Competitive Matchmaking if their skill group range is very large.

Znam da su promjenili pravila, sad je još gore, zadnji smurf koji je bio u matchu je bio silver 2, carry-ao je cijeli njihov team. Kako to rade i zašto bude silver 2 u tih par meceva po danu odigranih, ne znam. I onda ja koji sam s3, i stavi druge također s3 i s2, upadnu i smurfovi koji imaju rank s2 ili s3. I mogu sjest i plakati. A igrica bi trebala biti zabava. I nije to stvar da naučim bolje igrati, stvar je da netko tko je 5 puta bolji od mene se nađe na matchu, dakle bolji od našeg teama i njihovog. I onda riješi match u pola sata sa 16-5 skorom za njih.

14 godina
neaktivan

Nadam sam se da cu dobivati normalne teammateove kad udjem u eagle,gadno sam se prevario.

Dobijem 2 LEM lika,ni jedan od njih dvojice nema yebeni mic,svaku,ali bas svaku rundu idu suprotno od nas da bi pickali fragove i imali bolji skor.

BCko
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ne znam za vas al meni je uzitak igrat protiv viseg ranka/smurfova, obozavam izazov

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chromadef kaže...

Ne znam za vas al meni je uzitak igrat protiv viseg ranka/smurfova, obozavam izazov

Ja takoder, ali zapeo sam u gold 1-2 i nikako da izadem... Dodem u gold 2 i izgubim nakon ono 4 win streaka i tako izgubim njih 5-6 i opet padnem u gold 1. Vise ne napredujem uopce, iz silvera u gold sam dosao tako brzo i bilo je prezabavno. Sad dobijam tolko glupe ljude u timu da mi se vise ne da igrat igru. Jednostavno nema vise ni uzivancije kad ja moram ucit likove da ne kupuju nista ako imamo svi po 2500 i ako je eco runda ili da ne rushaju ko ct-ovi svaku rundu i izginu. 

Evo sad kad sam zavrsio sa rantanjem, ako neko zeli igrat a slican je skill level (oko gold 3) nek me slobodno doda. Steam nick: FakJeaa
Pisao sam vise puta ali svaki put me ljudi dodaju pa ih nikad ne vidim da igraju... {#} 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan

ja isto otkad sam ušao u gold 1 nakon svega 5-6 rundi sam se dignuo za jedan level i bio sam u gold 2 ,i od onda dobivam takve panjeve da su to naprosto drame.

i naravno izgubio par rundi i hop nazad u gold 1 na kojem sam trenutno.

znači ovo je 100% sigurno, u gold 1 i 2  su tolki panjevi da ja jednostavno ne vjerujem kakvi pacijenti igraju ovu igru i olfo skilleri žešći,

a pola ih nema mikrofon ,pola ih nedaje ama baš nikakve informacije, pola ne baca flesheve i ne smokaju,

kad smo ct oni pushaju ma mislim katastrofa da nemože bit veća.

koja je fora igra competitive ako nemaš mic ili neznaš neke osnove? 

pa ja kad sam krenuo igrat ovu igru prvih najmanje 150 sati sam samo igrao casual i izbjegavao sam igrat comeptitive da nebudem zadnja pedala i da moj team ne trpi radi mene,

i tek kad sam kolko tolko nešto naučio počeo sam igrat competitive.

zasad imam 38 dobivenih i prelud sam zadnjih par dana kakve panjeve dobivam u team,

tolko me to sve naživciralo da nisam igrao dva dana samo da se smirim {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja isto otkad sam ušao u gold 1 nakon svega 5-6 rundi sam se dignuo za jedan level i bio sam u gold 2 ,i od onda dobivam takve panjeve da su to naprosto drame.

i naravno izgubio par rundi i hop nazad u gold 1 na kojem sam trenutno.

znači ovo je 100% sigurno, u gold 1 i 2  su tolki panjevi da ja jednostavno ne vjerujem kakvi pacijenti igraju ovu igru i olfo skilleri žešći,

a pola ih nema mikrofon ,pola ih nedaje ama baš nikakve informacije, pola ne baca flesheve i ne smokaju,

kad smo ct oni pushaju ma mislim katastrofa da nemože bit veća.

koja je fora igra competitive ako nemaš mic ili neznaš neke osnove? 

pa ja kad sam krenuo igrat ovu igru prvih najmanje 150 sati sam samo igrao casual i izbjegavao sam igrat comeptitive da nebudem zadnja pedala i da moj team ne trpi radi mene,

i tek kad sam kolko tolko nešto naučio počeo sam igrat competitive.

zasad imam 38 dobivenih i prelud sam zadnjih par dana kakve panjeve dobivam u team,

tolko me to sve naživciralo da nisam igrao dva dana samo da se smirim {#}

Ista stvar tu, nakon 60ak winova sam došo u gold 3 (to je bilo ovo ljeto) i od tad samo padam u gold 2 i gold 1 i tako u nedogled. Nikako da se izvučem iz ove kolotečine, jednostavno osjećam da ovo nije moj skill level i ne mogu podnijet debile s kojima igram... Baš se pošteno iznerviram i više nemam volje za igrom pa igram druge igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 18:08 (Roko567).
12 godina
neaktivan

Lijep pozdrav canterasi, evo imam jednu zamolbu valjda ce se nac neki dobrovoljac...
Znaci ako netko ima da mi posalje cs go igricu kao gift bio bi mu iznimno zahvalan, trenutno na steamu imam 1.63€ tako da bi ostao duzan 0.4€ al cim mi dropa neki skin dajem mu jos 1€
Radi se o tome da stalno popusim neki glupi ban i doguro sam do 7 dana i to puno puno puta, tako da sad ne dobijem nikakav ban 2 mjeseca i nakon 2 mjeseca opet dobijem bio bi na 7 dana pa mi je iznimno potrebna nova igrica.
Par puta mi je bio zbog bsod-a dok to nisam fixo, onda mi je par puta pukla konekcija i nisam se mogo vratit, jednom nestala struja, bas danas igrali mec i jednom slucajno svog ubio i 2 puta ranio sa granatom svog i opet na 7 dana :/
Eto ako ima neka dobra dusa da mi izadje u susret jer mi se stvarno neda cekat jos do bozica da bude cs go na akciji a sad bas konacno imam malo slobodnog vremena za igrat. 

0 10 hvala 0
13 godina

iz priloženog se može zaključiti kako ban dobijaš iz razloga tvoje konekcije i sličnoga...

više nego zbog tvoje nespretnosti kada ubijaš i ranjavaš svoje igrače u toku jednog match-a...

čemu onda uopće trud i volja za novim acc-om kada će ti se isto nastaviti?

uništiti ostalima u početku volju za igrom, s obzirom da budeš igrao vs slabijih igrača, i na kraju dođeš na isto? :/

e a ovo vezano za "lose strike" kada krene!

nisam siguran kako ovaj elo system funkcionira u cs:go...

al' nakon nekih 1000 sati odigranih i ~500 pobjeda mislim da je princip napredovanja tako da kada dođeš u stadij za viši rank jednostavno te sistem gurne u team sa istim rankom al' slabijim elo-om a protivnici ti budu od prilike tvoj ili malko veći elo al' isti rank također.

odnosno, u kratko, sistem se potrudi da kada si na pragu napredovanja, otežati i postaviti ti "panjeve" koji su također na tvojem ranku.

u jednu ruku to je izvrsno čisto iz razloga da se bude ono "zaslužio si", al' u drugu ruku to je žalosno kolika razlika između igrača može biti a na istom su ranku! :)

weedafuqyee
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Christmas spirit :D

BCko
Moj PC  
3 13 hvala 0
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Christmas spirit :D

Lijepo lijepo :) 

Danas odigrao 4 solo game-a, razarao svaki i digao rank lol :D Novi sam ovdje na forumu, pa ako neko zeli dodati da bacimo koji game. Inace, igrao CSS dosta vremena, pa uzeo veliku stanku i sada dosao na GO. 

Steam: http://steamcommunity.com/id/metrix2kk/

Rank: MGE trenutno :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 16:42 (metrix.2k).
12 godina
neaktivan

Pao sam u silver elite master.
Brišem cs. 

1 9 hvala 1
13 godina

Sad igrao na DM serveru protiv Allua iz Mousesportsa. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 21:21 (Tomek.Klc).

0 1 hvala 0
14 godina
Roko567 kaže...

Brišem cs. 

Kad igraš bez ekipe :P

12 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
Roko567 kaže...

Brišem cs. 

Kad igraš bez ekipe :P

Da igram samo s ekipom igro bi jednom mjesečno, ako i tad

13 godina
odjavljen
Roko567 kaže...

Brišem cs. 

jer je rank toliko vazan

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
12 godina
neaktivan
chromadef kaže...
Roko567 kaže...

Brišem cs. 

jer je rank toliko vazan

Naravno da je važan kad ne mogu normalno igrat jer su na tom ranku idioti koji ne znaju što je eco, ne komuniciraju i samo trče po mapi bez ikakve taktike. 

sad lupi td, puca mi njonjo

13 godina
neaktivan

Dodem u lem. Prvi match rasturamo 8 0. Lik reconnect 16 8. Aj okej. Drugi. 23 runda. Dva nasa lika 1 18. Jeadn teamkill insatant ban. Drugog kickamo i surender. Znaci ono fucking mm ti boostani prokleti frikovi i cheateri

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Sad igrao na DM serveru protiv Allua iz Mousesportsa. :)

Ja igra protiv rechyyya haha

http://i.imgur.com/bAo7jzB.jpg ovjeren steam account

Pingu ;)
14 godina
neaktivan

Meni scream odgovorio na komentar,ja zadovoljan {#}

http://prntscr.com/58xmfh

BCko
Moj PC  
1 10 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ako se već stalno žalite na mm, zašto ne igrate ESEA ili FACEIT?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Meni scream odgovorio na komentar,ja zadovoljan {#}

http://prntscr.com/58xmfh

jesi svršio?

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
odjavljen
Kordy kaže...

I CEVO kao jos jedna varijanta koja se ne mora placati

13 godina

Ma ESEA je zakon. Vjerojatno imaju najbolji sistem protiv cheatera.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Protekla 3 meča na faceitu,minimalno 2 igrača it protivničkog tima su leavala.

BCko
16 godina
Kupio Griffin FT i MW pa kaj bude bude...
Lieber tot als rot
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ma ESEA je zakon. Vjerojatno imaju najbolji sistem protiv cheatera.

Da. Platim igru, i jos bi sad trebao placati da igram bez cheatera. Nema sanse. Rade mm.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice