- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok, pronašao sam ovu i par drugih slika, izgleda da ovo ipak jest "pixelwalking" tako da mijenjam svoje mišljenje, ovo nije ok
Da su prijavili Valveu prije 2 mjeseca ovu grešku pa ajde, ne bi čovjek ništa rekao. I da to onda Valveovci nisu ispravili u 2 mjeseca, legalan boost. Ali ovako mudro šutjet i onda iskoristit samo kad su nadigrani..
Koji game, a jos sam dobio bet na csgolongue
Umalo sam srcani dobio maloprije XD
Wow. Drago mi je za tebe, a i meni daje neku nadu hahah.
Tijekom cijele operacije Breakout i sad ovo malo Vanguard mislim da sam dobio možda 2-3 blue dropa, ostalo sve oni worthless sivi skinovi.
Fnatic pobjedio meč legalnim cheatanjem... Šta reći...
Evo još jedan pixelwalk https://fat.gfycat.com/GrimUniqueInsect.webm
Fnatic pobjedio meč legalnim cheatanjem... Šta reći...
Evo još jedan pixelwalk https://fat.gfycat.com/GrimUniqueInsect.webm
To praktički nije jer nema invisible ledgea, donekle i logično da se mogu boostat.
Ali ovo šta je fnatic napravia, strašno, LDLC ih nadigrali zesce.
Brat izgubia sve skupa 70 value zbog toga.
Volia bi da ne fnatic izgubia. nisu mi dragi
Valve je tu najviše kriv s forsanjem mapa, koje nisu u potpunosti razrađene i testirane za competitive play. Overpass je još donekle sređen, ali eto nade se i takav propust. Dok Cobble bi trebalo potpuno izbaciti iz map poola.
Evo s twittera@LDLC_NBK Admins decision : 12-3 restart.
Valve je tu najviše kriv s forsanjem mapa, koje nisu u potpunosti razrađene i testirane za competitive play. Overpass je još donekle sređen, ali eto nade se i takav propust. Dok Cobble bi trebalo potpuno izbaciti iz map poola.
Evo s twittera@LDLC_NBK Admins decision : 12-3 restart.
Lol, "rip csgo"
Mapa Overpass će se odigrati od početka to kraja, iznova. http://www.hltv.org/news/13726-dh-overpass-will-be-replayed
Mapa Overpass će se odigrati od početka to kraja, iznova. http://www.hltv.org/news/13726-dh-overpass-will-be-replayed
a ja sam stavio par skinova na fnatic i sva sreća pa sam potegnuo skinove u inv
Koji je ping tocan, onaj iz net_graph, konzola ping ili tab, sva tri su mi razlicita
Koliko znam ono u tabu bi trebala bit latencija
Kupujem laptop i CS GO je jedna od dvije igre koje mislim igrati. Laptop bi bil kombinacija i5-4210u / i7-4510u procesora i 840m graficke. Zanima me ako netko ima slicne laptope dal mogu CS GO igrati s tim kombinacijama na 1920x1080 sa stabilnih 60fps-a ili da kupim laptop s 1366x768 rezolucijom.
Ne mogu naci bas puno testova s tim kombinacijama na netu. Hvala unaprijed.
Kupujem laptop i CS GO je jedna od dvije igre koje mislim igrati. Laptop bi bil kombinacija i5-4210u / i7-4510u procesora i 840m graficke. Zanima me ako netko ima slicne laptope dal mogu CS GO igrati s tim kombinacijama na 1920x1080 sa stabilnih 60fps-a ili da kupim laptop s 1366x768 rezolucijom.
Ne mogu naci bas puno testova s tim kombinacijama na netu. Hvala unaprijed.
znaci isto ko i na drugom forumu sto sam napisao, igra radi sa tim procesorom i grafom, ja probao na 1366x768 i sve fluidno radi.
kolko max fpsa moze ici nisam probao jer sam lockao na 60 ili 90 (nisam siguran jer ne igram na laptopu cesto)
Zanimljiv i napet game NiP vs Virtus.Pro, overtime :P
wow nip vs vp na nuku, predobar match
Fnatic has given an official forfeit in the match against LDLC. LDLC is playing the semi final against Na’Vi at 16:30 CET
Majko mila kako je NiP propao...
biceps too strong
Udjem na stream NiP - VP,gledam mec 5 min,odem si po sok,dodjem na FB i 5 ljudi mi u isto vrijeme salje poruku da sam dobio drop,pogledam u inventori i..............
Ja sam dobio "samo" dva na ovom turniru, na prošlom ništa
Samo dva.. ma marš stoko, prošli turnir 90% utakmica pogledao kao i ovaj i nisam ništa dobio, a on je samo dva.. gamad prokleta
Samo dva.. ma marš stoko, prošli turnir 90% utakmica pogledao kao i ovaj i nisam ništa dobio, a on je samo dva.. gamad prokleta
EDIT: Nema se smisla raspravljati, čitaj s razumijevanjem.
Who needs the scope when you're Maikelele..
biceps too strong
Ipak su ih pocepali na Infernu :D