Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Sine, ako ces iskreno yebe se meni za tvoj noz, ja cu kupiti bilo koji item za 50% cijene, samo nek kosta preko 50 evra, jer ga ja kasnije preprodam i zaradim sasvim pristojno :)

Hoces/neces, ne interesuje me, ponudjen/pocascen. Nikad ne idem prvi nit namjeravam 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...
Neznalica121212 kaže...
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

J.bate jesi retardiran :D hahaha...wtf... šta mi znači taj tvoj report? 

Ne mogu vjerovat da netko misli da ću ja dati 120€ nož prije nego kupac plati 60€. Znaš li koliko mene ljudi dnevno doda i pokuša scammat? Svima su iste priče, ko tebi i ovom budali šta glumi da kupuje prijatelju. Ima još treći s buga što je navalio kupiti 120€ nož za 250 kn, u uporan u par poruka šalje..."ajde....ajde...ajde"

Jeste vi normalni jeste ikad kupovali nešto preko interneta? Niko tebi glupane ne garantira da te neću zajebat ali nemoš očekivat da će ti neko dat robu duplo skuplju, pa da je i ista cijena robe, ne šalje se prvo roba nego pare. Dječak!

Frende, kao prvo nije lijepo od tebe što me nazivaš budalom zato što sam izrazio svoju zbunjenost oko toga kako si ti u mjesec dana došao do preko 200€ na Steamu.

Kao drugo, nož nisam htio ja kupit jer nemam 60€ koje bih potrošio na par piksela u igrici, nego jedan dečko iz Švedske s kojim igram Matchmaking.

Ako hoćeš, mogu ti dat i link, meni stvarno nije problem, ali ne vidim zašto bih ti se uopće trebao opravdavat.

I kakve veze ima jel kupujem ja il moj prijatelj ? Pa procedura je ista.

Dajem livo jaje da je za tebe i da bi me z.jeba. Ne mogu vjerovat da netko očekuje da će mu netko dati item halo...... ja razumin da je 99.99% scammera na cs:go koji očajnički žele item. A kako bi bilo da jeb.no se potrudiš i trguješ i kupiš si nož?

ovaj case hardened huntersman me doša 100€, prodajen za 130€, i prodat će se. To je 15€ odma tu.

13 godina

Dosadan si nebitan i fejk.

Sto bi rekli mladi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 23:28 (chaselol).
14 godina

Za ovog odnosno ovog dečka je bio nož, ima para da mu na uši izlaze, ali eto ako ti kažeš da je za mene onda je za mene.

Ja ne želim da on ide prvi jer sam mu ja rekao za ponudu, ti ne želiš da ide preko mene i eto.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 1 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

Dosadan si nebitan i fejk.

Sto bi rekli mladi :)

Ljubomoran si ko neka ženskica :)

12 godina
Tomek.Klc kaže...

Za ovog odnosno ovog dečka je bio nož, ima para da mu na uši izlaze, ali eto ako ti kažeš da je za mene onda je za mene.

Ja ne želim da on ide prvi jer sam mu ja rekao za ponudu, ti ne želiš da ide preko mene i eto.

Ok, prosvijetlio si me. Dat ću ti nož 120€ da daš nekom stotom liku jer imak ti imaš 3 godine account na forumu i neko je napisao +rep na tvoj profil jer ste si trejdali 1€ iteme. Kad smo kod toga, svrati do mene na kavu da te napleskam molim te. Svi ste profila brćka onoga u glavi u pm...

14 godina
Neznalica121212 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Ok, prosvijetlio si me. Dat ću ti nož 120€ da daš nekom stotom liku jer imak ti imaš 3 godine account na forumu i neko je napisao +rep na tvoj profil jer ste si trejdali 1€ iteme. Kad smo kod toga, svrati do mene na kavu da te napleskam molim te. Svi ste profila brćka onoga u glavi u pm...

Stvarno mi nije jasno zašto se uopće još raspravljam s tobom.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Ponasate se kao djeca i prave seljacine.

Niko nece dati prvi,to je dobro,najjednostavnije je ako vec oces prodati knife,nadji nekoga iz svog grada,odite nekud na kavu,ponesite laptop,da ti pare,ti mu sendas item i gotovo.

BCko
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
Neznalica121212 kaže...

jesam aj sad fajront mali

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 13:25 (chaselol).
12 godina
chaselol kaže...
Neznalica121212 kaže...

jesam obrati paznju na broj

Daj mi full screenshot da vidim da je tvoje {#}

13 godina

Nazad na cs tematiku,

sta mislite kad stize nova operacija, hoce to biti ~11/12 mjesec 2014 ili tek poslije nove godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jučer nakon treće runde na Mirage, neki idioti me kikali sa competitiva bez razloga. Nije bilo vrijeđanja, spama na mic, teamdamage, blokanja niti ništa.

Već drugi put mi se ovo dogodilo (imam 49 competitive pobjeda od 80 gejmova).

Jel se gubi kaj na ranku radi kika?

Inače se radi o ekipama iz klana, kojima je fora kad krepaju kontrolirati bota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koliko shvacam ne gubi se na ranku, ali oni mogu popusit ban radi kikanja previse ljudi.
Lieber tot als rot
13 godina
8ax kaže...
Koliko shvacam ne gubi se na ranku, ali oni mogu popusit ban radi kikanja previse ljudi.

i ti isto mozes popustiti ban zato sto su te ljudi kikali

da to je steam

12 godina

Hahahaha. Pa nije tvoje... Izbrisao si link... neki bančić tip... ovaj podforum pun d.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 13:40 (Neznalica121212).

1 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
8ax kaže...

da to je steam

Boze ja sam popusio tako, skupi kad sam bio master guardian 2, ono situacija igram sa teamom i gubimo odjedanput kick bez razloga.
Onda sljedeci game, isto tako lik me propuca u glavu bez razloga, sljedecu rundu ja njega i kickaju mene. I takve slicne situacije se dogodile u tjedan dana i 7 days ban popusio.
Nabijem im taj steam.

A sad opet imam 7 dana ban, jer sam teammate dmg previse napravio, i tako mi svaki drugi tjedan, kad ubijem svog uopce mi se neresetira na 30 min, ili 24 hours ban, nego stalno imam taj ban od 7 dana, sto god napravim.

14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
Luka123 kaže...

Boze ja sam popusio tako, skupi kad sam bio master guardian 2, ono situacija igram sa teamom i gubimo odjedanput kick bez razloga.
Onda sljedeci game, isto tako lik me propuca u glavu bez razloga, sljedecu rundu ja njega i kickaju mene. I takve slicne situacije se dogodile u tjedan dana i 7 days ban popusio.
Nabijem im taj steam.

A sad opet imam 7 dana ban, jer sam teammate dmg previse napravio, i tako mi svaki drugi tjedan, kad ubijem svog uopce mi se neresetira na 30 min, ili 24 hours ban, nego stalno imam taj ban od 7 dana, sto god napravim.

banovi se ne resetiraju, nego dok ne napraviš "prekršaj" tjedan dana, spusti ti se za jednu razinu, tako da ako ćeš svaki put poslije isteka sedmodnevnog bana u roku od tjedan dana opet popit ban, uvijek ćeš biti na ovome od tjedan dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 15:44 (denix).
13 godina
denix kaže...

banovi se ne resetiraju, nego dok ne napraviš "prekršaj" tjedan dana, spusti ti se za jednu razinu, tako da ako ćeš svaki put poslije isteka sedmodnevnog bana u roku od tjedan dana opet popit ban, uvijek ćeš biti na ovome od tjedan dana.

banovi se resetuju, ja sam imao 2 puta po 7 dana ban i tad sam naucio da nikad ne koristim opciju votekick i da slobodno mute opciju koristis i igras najbolje sto mozes

Nakon nekog vremena ne dobijas 7 dana ban vec opet pola sata itd itd

Mislim da je 4 sedmice period

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
8ax kaže...

da to je steam

Nikad dozivio.

17 godina
chaselol kaže...
denix kaže...

banovi se resetuju, ja sam imao 2 puta po 7 dana ban i tad sam naucio da nikad ne koristim opciju votekick i da slobodno mute opciju koristis i igras najbolje sto mozes

Nakon nekog vremena ne dobijas 7 dana ban vec opet pola sata itd itd

Mislim da je 4 sedmice period

pa, to je to. Ide 7 dana, potom 24 sata, potom 2 sata, potom pola sata = 4 tjedna, jel? (ako se dobro sjećam vremena banova)

16 godina
bancic123 kaže...

sad znaš kako je nama dok čitamo tvoje postove, čestitam

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dali je siguran trejd sa osobom koju "neznaš"?

naime, bacio sam par ponuda na cslounge i na to me dodaje neki lik na steam kao oće trejd za awp boom, ak47 bl st,m4a1-s guardian i još nešto cca 25 eura vrijednost.

on nudi nož od 70 eura i još neke gluparije.

i sad ja kao može.

odemo na trejd i fakat je on stavio iteme i nož i sve to,ali mi se javila poruka prije nego sam u trejd ušao da je bio prijavljen kao pod "scam".

nešto sam mu pisao on je odgovarao i ja sam odbio trejd.

sad me zanima naslov, koliko je siguran takav trejd da stavi lik stavi iteme i ja samo trebam stisnut accept?

dali postoji mogućnost prevare u tom trenutku?

Kao što ti piše u trade prozoru. Sve što vidiš da je on stavio u trade window, to ćeš dobiti ukoliko ostane u prozoru kad ste oboje ready. Imaš i steam offer, tu si 100% siguran da ćeš dobit ono što je postavio.

EUW: Dorans Dildo
14 godina
neaktivan

fak ,nisam trebao odbit ponudu, mogao sam zaraditi cca 50-60 eura u šutu XD

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
bancic123 kaže...

Pa jel ja vrijedjam nekoga?

BCko
14 godina
bancic123 kaže...
Scrappy kaže...
bancic123 kaže...

Pa jel ja vrijedjam nekoga?

Nevrijeđaš nikog, ali se kako bi se reklo pristojno "kur...." da si neka igračina sa svojim videima i ostalim glupostima. Nikog nije briga koliko si dobar, i ja sam igrao za Team Croatia UT2004 i div1 meceve i duele koja je 10x brza igra i trazi bolje reflekse, pa jel koga briga, naravno da nije.
Svi smo tu da se zabavimo i igramo čisto iz zezancije.

Btw ovo u vezi banova, totalno mi je glupo da moram cekati mjesec dana da mi prestane ban biti 7 dana. Trebaju napraviti da se nakon 7 dana opet resetira. a ne nakon mjesec dana.
Ali ok je, prijatelj mi je posudio acc, pa igram na njemu boostam mu malo acc, pazim da nedobijem ban i na njemu pa nema velike stete.

12 godina
neaktivan

Zbog gluposti se i treba dobiti neko hladenje, nemoj rageati i sve ce biti dobro. Ako provociraju ignoriraj, imas mute i odigraj nekako do kraja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko ima tih boostanih morona sta moram rec jezivo. Sad igramo izgubimo 16 3. Nas prva 3 lem. Zadnja dva supreme svaki 9 20 score. -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zdenko1991 kaže...

Koliko ima tih boostanih morona sta moram rec jezivo. Sad igramo izgubimo 16 3. Nas prva 3 lem. Zadnja dva supreme svaki 9 20 score. -.-

Svaka čast na ligi, čini se da dobro igraš! Bitno da ti ne hakaš.

14 godina
neaktivan

Pale 4 glave :D

BCko
Moj PC  
0 9 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice