Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
MENIT kaže...

evo da se malo pohvalim. prvi crveni esports case koji sam ikad otvorio :D

http://prntscr.com/3c1ait

prodaj i počasti bug.hr ekipu

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
16 godina

ma istog trena sam stavio na lounge, nitko nije ni trznuo. neke 2 glupe ponude i bas nista pametno :/

valjda ce bit nesta pa vas se sjetim :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Čuvaj se scammera... Ali mislim ozbiljno pazi, ne znam pratiš li CS:GO reddit, svakakve gluposti pokušavaju

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MENIT kaže...

ma vec je ponudjen na trade na loungeu, ti gutknife su ocajno ruzni...makar se poklonjenom konju ne gleda u zube :p

nece dugo bit u inventoriju :D

Gut knife je meni daleko najbolji noz.

Čini mi se dobar za mazat Argetu. Al ozb, da dobijem Karambita proda bi ga, uzea GUT i jos skinova

Pingu ;)
12 godina

Jedino meni najbolji flip knife ^.^

0 0 hvala 0
16 godina
MENIT kaže...

svaka čast, pogotovo kaj je stat trek i jos slaughter i MW

ja sam dosad otvorio nekih 50ak caseva i najvrijednije kaj sam dobio je bio awp electric hive mw

sad skupljam kutijice i novce za iduci kruh otvaranja

btw. koji si rank?

i još jedno pitanje za ove kaj govore pazi se scammera... kak te netko moze syebat ako sve ide preko ovog steam trade sistema koji cuva dobro obje strane... jedino ako trade ide van toga...

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 19:01 (Scrappy).
15 godina
Scrappy kaže...
MENIT kaže...

ja sam dosad otvorio nekih 50ak caseva i najvrijednije kaj sam dobio je bio awp electric hive mw

btw. koji si rank?

i još jedno pitanje za ove kaj govore pazi se scammera... kak te netko moze syebat ako sve ide preko ovog steam trade sistema koji cuva dobro obje strane... jedino ako trade ide van toga...

najnovija fora je s paypalom... to isto nemojte prihvacati, normalno cuvajte se linkova i ostali sr*nja. Neznam kako te moze preko trade-a zaje*ati kad treba double čekirati.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan

1. Preko paypala - tako što chargebacka. Ustvari to je staro, nije nikakva novost. Kakve tu ima veze trade window

2. Fora je bila da traže da daš middlemanu iz tvoje friend liste item, pa u doslovno par sekunda ti iskopiraju profil, i tradeaju s njim kao da vratiš item, dakle scammaju te.

3. Preko phishing linkova (steammcommunity i slično)

4. Bila je i fora da ti mogu uzeti IP i još nešto kada prihvatiš trade

5. Switchaju iteme zadnji sekund koji slično izgleda

6. Tako što ti daju slike istog itema s nekim poželjnijim patternom, kada kupujete neki skup skin uvijek tražite da uđete na server i da ga inspectate i nek tu pokaže pattern

7. Fake middleman

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 23:26 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
null kaže...
Scrappy kaže...
MENIT kaže...

btw. koji si rank?

najnovija fora je s paypalom... to isto nemojte prihvacati, normalno cuvajte se linkova i ostali sr*nja. Neznam kako te moze preko trade-a zaje*ati kad treba double čekirati.

pa upravo radi tog double checka mi nije bilo jasno kako ljude uspiju scammati, moraš bit pacijent da te netko na tu foru syebe

a ovo ostalo me uopce ne interesira osim ak mislim m9 bayonet stat trak crimson web fn prodat za 50k ojra {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina
neaktivan

Ah jebiga, mene je jedan tako htio scammati za M4 Nitro, na jedan način što sam gore zaboravio, tako što ti stavi trade offer i u njemu kao primit ćeš 20€ automatski u Steam Wallet bla bla... Jbg, puno je naivnih i neupućenih ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

rank u cs-u je mislim nebitan, tu sam negdje izmedju ***/****, stalno me baca. dosad otvoreno nekih 40 kovcega, mozda, stvarno nisam brojao. al znam da je ovo bio prvi crveni...

na steamu nick m1ndollu1n ako netko hoce malo slinit :P

P.S. sto se tice scammera: ne zelim ni pisat ili postat kakvih je sve pokusja danas bilo...stvarno sam se dobro nasmijao :D

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
15 godina

Eto došao i ja iz Zagreba nakon Big bang LAN-a. Mogu samo reći jedno. Naša scena ima potencijala da raste samo treba je podupirati i dalje. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
15 godina
dj_renny kaže...

Eto došao i ja iz Zagreba nakon Big bang LAN-a. Mogu samo reći jedno. Naša scena ima potencijala da raste samo treba je podupirati i dalje. 

Dosta se ljudi zali na komentatore, ali neloši su bili.

AJMO DALMOŠIII!!!

Zabavno je kad je atmosfera opustena, strpat cemo se mi dogodine u dva auta i banit gori.

Pingu ;)
13 godina
neaktivan

neće li nesto ozbiljnije bit u splitu

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
bjong kaže...

neće li nesto ozbiljnije bit u splitu

Nema dole streama posto link nije jak, a dole je uglavno za zezanciju, 30kn po igraču i kupe ića i pića. Nagrada samo prvo misto.

Pingu ;)
15 godina

Jučer igram CS sve u redu. Danas dođem hackeri na lopate. Valve koji qrac?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
dj_renny kaže...

Danas sam samo jednog sreo. Možda si unlucky, ali čini mi se da je bio banwave od Volva max unazad jedan dan.

17 godina

Jel se vama događa da usred igre dolazi do pucanja veze ? Evo već drugi dan zaredom usred igranja mi dođe da sam se disconnectao i da se pokušam ponovno spojiti(ali to nikako ne funkcionira jer javlja da Steam mora biti upaljen - naravno upaljen je i online ali mi neda da se ponovno reconnectam) ! Naravno igram competitive i zbog ovog hebenog problema već 2. dan za redom dobivam kaznu(prvo 2 pa onda 24 sata cooldowna) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...
dj_renny kaže...

Danas sam samo jednog sreo. Možda si unlucky, ali čini mi se da je bio banwave od Volva max unazad jedan dan.

Dobili cheatovi update garant. 

Ako vidite ovu grupu primitivnih balkanoida zaljepite im masni report(T side) za hackove jer su frajeri očiti bili do daske i još su se hvalili po chatu da mi kasnije upalili aimbot.

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/3278928434184472323/907F220F8B95CC836F859DCBC8453144B5EC7CF5/

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 1:39 (dj_renny).
12 godina

Osobno najdraži skin i nož. kombo :) Kupio jučer, kune potrošio nisam.

http://postimg.org/image/5wwzkhrfd/full/

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taj sam ja imao, jako jeftin a izgleda odlično.

Ja sam kupovao keyse za 2$ pa ga kupio za keyse, dosta jeftinije

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 12:37 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

kolko si dao za noz? daj link sa steam marketa

12 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Neznalica121212 kaže...

kolko si dao za noz? daj link sa steam marketa

Kupio za 51€, inače košta oko 65 ako se ne varam. Čak se ponekad i za 80 proda.

http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Flip%20Knife%20|%20Forest%20DDPAT%20%28Minimal%20Wear%29

12 godina
neaktivan

"In Official Competitive matchmaking, the initial warmup timer will now start at 5min and reduce to 30s when the last player connects

In Official Competitive matchmaking, if any player has not connected by the end of warmup, they will receive an abandon and the match will be aborted."

odlično.. :)

6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

smoke je veći

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel mi može tko reći, jeste li se susretali do sada sa cheaterima u globalu? Ja redovno, svaki dan po 4-5 matcheva odigram, od tog bude 2 cheateri. Prepiro sam se sa nekim budalama po fejsu, govore kako si mi umislimo da imaju cheatove, da cheatovi ne postoje za global hahaha
Ugl. sakrijem se ispred B kod DD (DD2) i lik skoči ispred mene i prefire. Nebi ga prozivo da sam nešta bacio ili napravio neki zvuk, stvarno ništa nisam napravio. Al to nije jedina situacija, desilo se masu puta tokom igre. Stvarno neznam šta bi napravio, al tolko se naživciram.. Odkad je global bio ona 2€ na akciji, samo se počeli cheateri kačit, jer nije šteta ako se dobije ban.
Ili još bolja stvar, nema ni 100 sati igre, 30 pobjeda - global elite i kaže da nije boostan, sve pošteno igro. 

ShadowStep
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
SBV3X kaže...

Jel mi može tko reći, jeste li se susretali do sada sa cheaterima u globalu? Ja redovno, svaki dan po 4-5 matcheva odigram, od tog bude 2 cheateri. Prepiro sam se sa nekim budalama po fejsu, govore kako si mi umislimo da imaju cheatove, da cheatovi ne postoje za global hahaha
Ugl. sakrijem se ispred B kod DD (DD2) i lik skoči ispred mene i prefire. Nebi ga prozivo da sam nešta bacio ili napravio neki zvuk, stvarno ništa nisam napravio. Al to nije jedina situacija, desilo se masu puta tokom igre. Stvarno neznam šta bi napravio, al tolko se naživciram.. Odkad je global bio ona 2€ na akciji, samo se počeli cheateri kačit, jer nije šteta ako se dobije ban.
Ili još bolja stvar, nema ni 100 sati igre, 30 pobjeda - global elite i kaže da nije boostan, sve pošteno igro. 

Ovisi koja si liga. Obično onaj tko ti kaže da nema čitera je još low liga i on ima slabu percepciju svega, bez uvrede nekima. DMG možda u prosjeku bude cheater svako 4tu partiju. No u Eagle lizi i više ja sam iskusio i 4,5 partija za redom s cheaterima. Kako moja kako protivnička ekipa.
Ako sumnjaš da je čiter, pogledaj dali lik ima skriven profil, ako mu je otvoren dali ima 20tak sati cs:go-a i ima odličan score, koliko je puta umrao, tj. dali ga se može ubiti. Teško ih se može iznenaditi. Također pogledaj mu inventory dali je vrijedan. Sve to može potvrdit tvoje sumnje. Ali ništa nemoš napravit po pitanju toga. Ja kad je u mojoj ekipi cheater često kažem protivnicima da lik cheata i sam ga prijavim.

Jutros sam igrao na infernu, uglavnom protivnička ekipa je jednog od svojih okrivila kako cheata. Na kraju su ga predzadnju rundu kickali. Good guys.

11 godina
Neznalica121212 kaže...

Ovisi koja si liga. Obično onaj tko ti kaže da nema čitera je još low liga i on ima slabu percepciju svega, bez uvrede nekima. DMG možda u prosjeku bude cheater svako 4tu partiju. No u Eagle lizi i više ja sam iskusio i 4,5 partija za redom s cheaterima. Kako moja kako protivnička ekipa.
Ako sumnjaš da je čiter, pogledaj dali lik ima skriven profil, ako mu je otvoren dali ima 20tak sati cs:go-a i ima odličan score, koliko je puta umrao, tj. dali ga se može ubiti. Teško ih se može iznenaditi. Također pogledaj mu inventory dali je vrijedan. Sve to može potvrdit tvoje sumnje. Ali ništa nemoš napravit po pitanju toga. Ja kad je u mojoj ekipi cheater često kažem protivnicima da lik cheata i sam ga prijavim.

Jutros sam igrao na infernu, uglavnom protivnička ekipa je jednog od svojih okrivila kako cheata. Na kraju su ga predzadnju rundu kickali. Good guys.

jesu li pobjedili?

MPLAB C18
12 godina
zhUPer_C18 kaže...

jesu li pobjedili?

Oko 16-12, skoro smo comeback napravili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice