Ljudi, jel se ovi dropovi desavaju samo u onim competitive mecevima ili kad igram bilo sta? Ja ovo igram cisto radi neke zabave, par puta sedmicno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, jel se ovi dropovi desavaju samo u onim competitive mecevima ili kad igram bilo sta? Ja ovo igram cisto radi neke zabave, par puta sedmicno.
bilo šta da igraš, kad ti mapa završi dobiješ drop.
Dropovi su random, ovise o vremenu provedenom u igri ali isto tako u 24/48h imas neki limit. Recimo ako ne igram 2 dana, dodem i dobijem 2 dropa u 4-5 rundi i onda dosta dugo nista ne dobijem. Barem je takvo moje iskustvo i zakljucak.
Valjda je sistem sličan kao u TF2?
mozes dobit 4 dropa u tjednu reset je svake srijede http://josh3d.com/csgo/
ja imam tih caseva da neznam šta ću s njima, trade se nemogu jer nemam steam wallet
ja imam tih caseva da neznam šta ću s njima, trade se nemogu jer nemam steam wallet
Kako to da nemas steam wallet? Pa zar nije da svatko tko ima steam ima i taj wallet, ako ga nisi koristio zapravo imas 0.00 na racunu i to je to? Ja nikada tamo nisam nista uplacivao a kad sam prodao prvi item pojavili su mi se novci.
Da,bas mi je cudno da nemas wallet.Trebao bi svatko tko se registrira na STEAM ,imati wallet.Pogledaj pod svoj profil ili inventory
Pozz,imam jedno pitanje.Ugl,dobio sam kao nekakav weapon:
Five-SeveN | ContractorDali ja taj weapon sada mogu koristiti u igri,ili je to samo za prodati?
Pozz,imam jedno pitanje.Ugl,dobio sam kao nekakav weapon:
Five-SeveN | ContractorDali ja taj weapon sada mogu koristiti u igri,ili je to samo za prodati?
I jedno i drugo, stisnes na gun u inventoryu i ideš na replace CT.
Napokon legendary eagle jučer! Nakon 600 sati cs:go.a. Brzo ću ispast :D
Odlična igrica ljudi, dođite!
Napokon legendary eagle jučer! Nakon 600 sati cs:go.a. Brzo ću ispast :D
Odlična igrica ljudi, dođite!
kolika mu cijena?
Ima tjedan dana bila je cijena oko 20 kn mislim, 75% popusta. Inače je max 10€, ali obično bude popust
Ima tjedan dana bila je cijena oko 20 kn mislim, 75% popusta. Inače je max 10€, ali obično bude popust
ma na eagle mislim
ma na eagle mislim
Mislim da je Legendary Eagle rank na Competitive Matchmakingu.
da da, zabrijao sam...
ja sam zlatna sredina, gold nova III
al i ne igram baš puno mečeva... više visim na serverima
Legendary eagle je rank da. :D
Rankovi
Inače igra ima zaista mnogo hakera na visokom levelu. Recimo jutros sam prvu igru odigra s novim rankom, u protivničkoj ekipi lik igra s wallhackom. Nije da si umišljam, već sam pogledao demo, baš se vidi da wallhacka. To mi je jedino velika šteta, ali sigurno će valve smislit nešto pošto hrpa ljudi žuga da je match making prepun hackera.
Jutros je na redditu izašla odlična ideja, da recimo, treba odigrati 100-150 mečeva prije nego dobiješ rank. Nešto ala league of legends. Mislim da je to odlična ideja.
Legendary eagle je rank da. :D
Rankovi
Inače igra ima zaista mnogo hakera na visokom levelu. Recimo jutros sam prvu igru odigra s novim rankom, u protivničkoj ekipi lik igra s wallhackom. Nije da si umišljam, već sam pogledao demo, baš se vidi da wallhacka. To mi je jedino velika šteta, ali sigurno će valve smislit nešto pošto hrpa ljudi žuga da je match making prepun hackera.
Jutros je na redditu izašla odlična ideja, da recimo, treba odigrati 100-150 mečeva prije nego dobiješ rank. Nešto ala league of legends. Mislim da je to odlična ideja.
slazem se sa ovim.
jucer sam igrao, i protivnicki lik sa awp nas je skidao a da mi uopce nismo vidli par rundi di lik stoji... i to ne samo na cistini, nego i preko zidova i ostalog. prvo sam mislio lik je dobar sa awp, al dok nas je skidao na tak cudne nacine ne da je citer nego je citercina
sto se tice ove ideje, to bi bilo odlicno. rank mi je bio gold 1, i igrao sam dosta rundi sa likovima koji su nekoliko puta veci rank nego ja, dok sam u mojem timu dobivao unraked igrace koji nisu niti "pusku znali drzati", vjerovatno kupili igru na akciji i odma na competitive
ja iz tog distinguished master guardian ispadam nemogu dalje, ili dobijem da igram protiv čitera ili dobijem mutavce u svom timu koji bi se radije bacili s desetog kata nego napisali di su ih ubili ili rekli na voice chat
opcija sell mi nije dozvoljena, samo mi ovaj prozorčić sa sell ikonice iskoči
To je market nije trade. Za market moras imat registriranu karticu ili paypal acc, kupis neki dlc od pola dolara i to je to.
S drugim ljudima bi trebao bez problema moci trejdat.
Boljeg awpistu nisam vidio! :P
Konf. http://prntscr.com/2a3r4u graficka: nvidia gtx650
obrisao sam BACKGROUND datoteku i fps mi je 300, ali kada se okrećem i pucam pada na 20 pa ode do 100 pa opet na 300 i sve tako, postavke sam stavio na low, zna li netko do cega je?
Konf. http://prntscr.com/2a3r4u graficka: nvidia gtx650
obrisao sam BACKGROUND datoteku i fps mi je 300, ali kada se okrećem i pucam pada na 20 pa ode do 100 pa opet na 300 i sve tako, postavke sam stavio na low, zna li netko do cega je?
Kako možeš imati 32bitne Windowse i 4gb rama? To je kao da kupiš novu grafičku karticu i namjerno ju zapališ upaljačem pa se čudiš kasnije da ti ne radi po očekivanjima (odnosno uopće ne radi u ovom primjeru )
Igram ac4 black flag na ultra, remo total war 2 takoder, samo u cs:go-u opada fps :)
TO se valjda dešava od Arms deal update.a. No iako opada na 100, meni to ne smeta.