Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ima li neko ovdje da ima cs:go da ga neigra da mi da samo 1 noc da skniem i testiram pa ako mi se svidi da ga kupim

Suba
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

CS:GO Competitive HUD v1.2

Zgodna stvarčica, prva stvar vidite bolje koliko je neprijatelja ostalo i lakše primjećujete koliko je vremena ostalo.

100put bi mi se znalo desit da sam CT i 1v1 i trebam pobjeć da dobijem rundu, ali nesvjestan vremena idem na njega i poginem. Isto tako kao T zaboravim na vrijeme i ne plentam bombu na vrijeme. Sve to zato jer na klasičnom HUDu nije dovoljno uočljivo.

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

taj hud koristim nekoliko tjedana i dobar je. jedino kad bi čovječuljak bio cijeli 100hp-a i onda bi se smaljivala boja kako su ostalima ostali hp (npr ako ima 50hp-a, boja je na pola čovjeka), valjda kužite kaj hocu reci, bio bi zgodan dodatak ali sve pohvale. Puno je bolji od classic-a

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 16:03 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
null kaže...

taj hud koristim nekoliko tjedana i dobar je. jedino kad bi čovječuljak bio cijeli 100hp-a i onda bi se smaljivala boja kako su ostalima ostali hp (npr ako ima 50hp-a, boja je na pola čovjeka), valjda kužite kaj hocu reci, bio bi zgodan dodatak ali sve pohvale. Puno je bolji od classic-a

Kužim što hoćeš reći, ali onda bi znao koliko ima protivnik hpa, i to ti daje određenu prednost. Mislim da su s razlogom to maknuli.

isus uzor
15 godina

Genijalno je i snimanje demoa, samo stisnete esc i demo i automatski vam snima demo.

added a automatic demo-record-option in menu (demos will be named in this way: “day_month_year_hour_minute.dem”)

To mi je uvik falilo u 1.6-ici, da mi automatski generira ime demoa.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...
null kaže...

Kužim što hoćeš reći, ali onda bi znao koliko ima protivnik hpa, i to ti daje određenu prednost. Mislim da su s razlogom to maknuli.

mislio sam na ljude koji su u tvojem team-u. Bolje poslat nekog ko ima 10 hp-a neg 100. 

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
13 godina
neaktivan

Ima li ko iskustva sa cs:go na windows8 jeli se moze pokrenit ? posto nepise da podrzaje win8

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
null kaže...
Keops kaže...
null kaže...

mislio sam na ljude koji su u tvojem team-u. Bolje poslat nekog ko ima 10 hp-a neg 100. 

To je uredu. Ne igram više, pa ne znam što trenutno prikazuje, samo sam se bezveze ubacio.

isus uzor
14 godina
Save kaže...

Ima li ko iskustva sa cs:go na windows8 jeli se moze pokrenit ? posto nepise da podrzaje win8

Ja ga igram na Win 8 64 bit bez problema...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
15 godina

Na ovom competitive HUD mi fali da mi zacrveni health bar kad me netko pogađa. Nisam znao da sam naviknut na to, al eto kad me pogađaju sa ovim HUDom osjećam se nagluho za damage.

Sve mi se čini da ću iskoristit samo neke elemente ovoga poput ovih čovječuljaka ili ću asm izradit HUD po svum guštu.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Riješen problem tako da sam samo ubacio hudplayercounttime i pausemenu fileove u flash folder. Znači sve je isto osim čovječuljaka i esc-menua.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ljudi gdje je najjeftinije da kupim CS GO ključ,  a da nije preko Steam-a? 

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ima neki ts di ljudi igraju zajedno ili neš slično??

jednom sam bio našo neki klan ali mi se izbrtiso bookmark

0 0 hvala 0
15 godina
skylore kaže...

jel ima neki ts di ljudi igraju zajedno ili neš slično??

jednom sam bio našo neki klan ali mi se izbrtiso bookmark

Neznam za takav domaći ts, ali namjeravam skupit dosta ljudi koji igraju GO organizacijom turnira.

Što se tiče turnira, u tijeku je nabava premium servera i izrađivanje template, prijavnica, podforuma za turnir.

Kad sve završim bit će obavještenje među steam prijateljima pa me možete dodat: vaporcro

Isto tako cu objavit ovdje i u grupi Global Offensive Croatia.

Pingu ;)
16 godina
neaktivan

Ovaj custom HUD ne prikazuje točan broj igrača, maksimalno 5 čini mi se.Jel to moguće promijenit ?Ovako i nije od neke koristi

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Ovaj custom HUD ne prikazuje točan broj igrača, maksimalno 5 čini mi se.Jel to moguće promijenit ?Ovako i nije od neke koristi

mislim da se radi o competetive hudu, pa ni nema smisla koristiti na pub serveru na kojem je 20v20 zabava...

16 godina
neaktivan
xyan kaže...
Hanter kaže...

mislim da se radi o competetive hudu, pa ni nema smisla koristiti na pub serveru na kojem je 20v20 zabava...

Ah da...nisam se toga sjetio {#}

Da sam normalan, poludio bi
15 godina

Cijeli dan sam smišljao koncept turnira i kako postaviti teme za maximalnu preglednost i logičnost.

Teme na forumu sam sastavio, zasad je private dok ne složim formu za prijavu. Uglavnom 13.3 idu prijave, a 25/26.3 počinje turnir.

U međuvremenu se možete registrirat na

www.e-sport.hr .

Ako ste solo ne brinite, bit će najmanje 10 solo igrača pa će se moć sastavit barem dva mix teama. Bit će i za to određeni dio na forumu.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam baš danas nabavio tu igru i jako mi se sviđa grafika,ali sve ostalo je naravno slićno kao i u cs 1.6

-JA SAM NOVI {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Prijave i informacije o turniru su live. Potrudio sam se oko tema da sve bude što lakše za korištenje.

e-Sport.hr CS:GO 5v5 Online Kup

Info i Pravila

Kako se prijaviti? 

Širite dalje...

I nezaboravite se registrirat na forum.

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dodajte me na steam: last_station   

Slika kao ova na avataru, zelena kosturska glava...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina

Ono kad te Community manager od DICE-a pozove na mix {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Update, predobar hostage update

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

jako je dobar ovaj update s hostađima kao i s defom bombe. jedan od boljih :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Copenhagen Games su u tijeku ! Ovdje je popis grupa, streamovi. Nadam se da NiP pada ovaj put :)

1 0 hvala 1
15 godina
al zagorec kaže...

Copenhagen Games su u tijeku ! Ovdje je popis grupa, streamovi. Nadam se da NiP pada ovaj put :)

NiP mi je omrzao, navijam za ESC i Na' Vi :)

Pingu ;)
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...
al zagorec kaže...

NiP mi je omrzao, navijam za ESC i Na' Vi :)

Meni je isto NiP dosadan, a navijat ću za Anexis i VG jer su tamo igrači iz CSS-a.

15 godina

Hahha, ja za ovih dvoje jer su tamo igrači 1.6-ice.

Pingu ;)
12 godina
neaktivan

navi prevaren sramota, cjeli turnir sramota, vecu bagru admina nisam u zivotu vidio, bolje bi lokalni vlasnik igraonice organizirao nego oni, a sto se tice NiP-a jedino je Virtus pro trenutno u mogucnosti srusiti ih, mozda i navi, sve ostalo slabo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice