Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.388.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Izašao je novi update:

Release Notes for CS:GO update 2012-08-30

[ Gameplay ]
- Adjusted footstep volume fade out and maximum audible distance to match source/1.6.
- Increased default Casual match length to 15 rounds.
- Fixed an issue that caused the AWP to zoom to the wrong level after reloading.
- Tuned flinch aimpunch values.
- Fixed a bug in the penetration code that incorrectly determined the exit spot as being not solid when it was which allowed penetrating much further than it should have.

[ UI ]
- Added x-ray vision of own teammates for dead players.
- Added new spectator UI that shows both team’s active weapon, player name, health, armor, etc, when spectating a 10 player match.
- Added a new convar "sv_competitive_official_5v5" that:
o Forces a match to display 5v5 scoreboards regardless of maxplayers setting ( Allows setting maxplayers to 12 to allow spectators into a 5v5 match ).
o Allows connected spectators to see both teams in x-ray.
- Added support for international characters in play with friends lobby chat.
- Fixed an issue that caused the mouse cursor to reset its mouse position when clicking on the UI when the window didn't have focus.
- Fixed being able to open the radio menu when you were an observer.
- You can't toggle the scoreboard in half-time now
- Fixed the scoreboard win animation firing before the scoreboard was told to come up in the end match state and was usually missed
- The countdown timer now flashes prior to the start of a match.

[ General ]
- Reduced frequency of polling server console to save CPU.
- Fixed a rare crash when applying decals.
- Significantly improved precision of dedicated server frames to match tickrate.
- Clamped dedicated server fps to match quantized tickrate.
- Fixed two exploits. One that would allow players to see out of smoke with much more clarity than players could see them if they were boosted up while inside the smoke volume. Also made the smoke a tad shorter/smaller. Two, fixed players being able to see through a few trains out of the corner of their screens on de_train and de_train_se. Thanks Volcano.
- Fixed messages in scoreboard overlapping at end match. 
- To pass a vote in competitive mode, all eligible voters minus one must now vote yes

[ Community Servers ]
- Fixed cases when values of some convars set on community servers would not correctly replicate to clients.
- Game modes configuration file now specifies cfg files to exec instead of keyvalue pairs of convars to make it easier for server operators to configure their game modes. To tweak game modes it would be sufficient to provide gamemode_competitive_server.cfg and _server.cfg files for other game modes which will exec after stock cfg files.
- Linux: running srcds_run with -autoupdate will now update the server during hibernation, in addition to changelevel.
- Fixed an issue that was limiting connectivity to community servers to only 25 players.
- Deprecated mp_ggtr_rounds_per_half. Use mp_maxrounds instead.
- Changed timelimit matches to stop at round end instead of exactly when the limit expires

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 7
16 godina

ovo vote-anje me izluđuje, to bi se trebalo nekak regulirat, svaka kretenčina može napraviti vote što i je na kraju slučaj i često se mjenjaju mape bez nekog posebnog razloga, restart matcha nakon druge runde, switch-anje timova svake dvije do tri runde... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Blade18 kaže...

ovo vote-anje me izluđuje, to bi se trebalo nekak regulirat, svaka kretenčina može napraviti vote što i je na kraju slučaj i često se mjenjaju mape bez nekog posebnog razloga, restart matcha nakon druge runde, switch-anje timova svake dvije do tri runde... 

igras na pub serveru pa ti nema toga

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Izašao je novi update:

Odličan update, pogotovo sv_competitive_5v5

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 godina
PeTaR_HR kaže...
Blade18 kaže...

igras na pub serveru pa ti nema toga

ma nemoj :D 

16 godina

Po meni je update iskreno grozan. Ne osjećam ništa bolje u igri osim što su ubačeni X-Rays u spectactor UI. A to je takav užas da to ne mogu ni opisati. Svako ko igra s nekim preko team speaka sada ima legalan cheat.

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

////

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 18:09 (Vapor).
12 godina
neaktivan

U kolko sati je danas okupljanje?

0 0 hvala 0
12 godina
wyvern7 kaže...

U kolko sati je danas okupljanje?

Mogli bi stvarno da se skupimo...ja nisam igrao odavno zbog nekakvih obaveza al sad bi mogli da zaigramo

17 godina
odjavljen

Vidim da je lagg i framedrop prilikom pucanja još uvijek prisutan...

+osjeti se neki delay kod ciljanja (još uvijek)

Ovi patchevi ne donose ništa posebno...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 13:59 (Kordy).

3 1 hvala 0
14 godina

Thank God, mislio sam da mi je do kompa.

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliki vam je FPS, ja sam ga lockao na 100 i nemam problema sa ciljanjem, iako se zna nekad desit da kill kasni, iako ne na domaćim serverima gdje je ping dobar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

ne znam o cem pricas. nis od toga nisam primjetio.

mozda ti je do kompa?

Vapor kaže...

Koliki vam je FPS, ja sam ga lockao na 100 i nemam problema sa ciljanjem, iako se zna nekad desit da kill kasni, iako ne na domaćim serverima gdje je ping dobar.

lockan na 150, probo sam razne i taj mi se cini ko najbolji omjer da nema skoro uopce tearinga slike i da se komp ne grije/ne radi vise nego treba. isti k mi je na 300, a temp vece za 10C i jace se ventovi cuju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 18:18 (sHOCKRE).
17 godina
odjavljen
sHOCKRE kaže...
Kordy kaže...

ne znam o cem pricas. nis od toga nisam primjetio.

mozda ti je do kompa?

Vapor kaže...

lockan na 150, probo sam razne i taj mi se cini ko najbolji omjer da nema skoro uopce tearinga slike i da se komp ne grije/ne radi vise nego treba. isti k mi je na 300, a temp vece za 10C i jace se ventovi cuju.

Nije do kompa jer se ne žalim samo ja... Pogledaj malo na forumu od steama...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Po meni je update iskreno grozan. Ne osjećam ništa bolje u igri osim što su ubačeni X-Rays u spectactor UI. A to je takav užas da to ne mogu ni opisati. Svako ko igra s nekim preko team speaka sada ima legalan cheat.

kakav cheat?? vidis samo svoj tim, to se ionako vidi na mapi dok igras.

i kako lockam fps?

16 godina
z33 kaže...
dreammaker kaže...

kakav cheat?? vidis samo svoj tim, to se ionako vidi na mapi dok igras.

i kako lockam fps?

Što vidiš ovisi o postavkama servera. Jučer smo igrali na nekom serveru i moglo se sve gledati.

Za lock fps-a piši fps_max 150 u konzolu. Naravno sam odaberi na koliko da lockaš. Meni je na 300 i igra mi tako radi savršeno. Necu popravljati ono sto nije pokvareno.

šumski put je bio ravan.
12 godina

Ima li vas zainteresiranih za osnivanje clana. Mislim na isključivo ESL igranje jer za svakodnevno okupljanje većina nema vremena.

Evo gdje me možete kontaktirati ako ste zainteresirani

ESL profil

Steam profil

xFire profil

ruzcheHR@gmail.com

1 0 hvala 0
16 godina

Ako bi se skupila nekakva normalna ekipa koja bi omogućila opuštenu atmosferu i za*ebanciju, zašto ne? 

šumski put je bio ravan.
14 godina

Jel ima neki dobrovoljac sa dosta CS:GO igrača na friend listi da dođe večeras na server u određeno vrijeme, pozove ih i da se server napokon napuni.

steam:hcplankton

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon 83h u igri, da bacim poneki komentar.

Igra se može svesti u par riječi = savršena nije, ali definitivno vrijedi onih 10 eura na Steamu. Grafika (očekivano poboljšana), uvedeni novi modovi, kada igram preko Valveovih servera ping nikad ne bude viši od 10 (FTTH ofc). Mala zamjerka mi je što su u Arms Race stavili samo 2 mape, mislio sam da će biti više, izuzetno zanimljiv mod, a na one 2 mape brzo dosadi, ona na otvorenom mi je bolja. Inovativan način odabira oružja. Moja ocjena je 8/10, vjerovatno bi bila sedmica ali pošto sam fan serijala..

Sinoć sam igrao na nekom njemačkom serveru, neki Danac u jednom trenutku imao skor K: 91 D: 5. Nema šanse da ga ubiješ :) Nisam procjenio da li je pure skill ili su se već pojavili neki čitovi za igru, ako je ovo drugo, bila bi šteta.

Moja topla preporuka, tih 10 eura ekvivalentno je puno, puno zabave uz igru!

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
...Mala zamjerka mi je što su u Arms Race stavili samo 2 mape, mislio sam da će biti više, izuzetno zanimljiv mod, a na one 2 mape brzo dosadi, ona na otvorenom mi je bolja...

Za ovo ne brini. Kad pokrenu na Steamu CS:GO workshop imati će te novih mapa na bacanje. I sve to naravno besplatno.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina

Oće to bit nešto na principu portal 2 mapa. Onaj mi je sistem super, ne samo da je izrada lagana nego je sistem djeljenja mapa jednostavno savršen.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Oće to bit nešto na principu portal 2 mapa. Onaj mi je sistem super, ne samo da je izrada lagana nego je sistem djeljenja mapa jednostavno savršen.

Ne vjerujem da će biti baš na istom principu, bar ne ingame i tako user friendly. CS mape su malo prekompleksne i vjerojatno će se i dalje raditi u Hammeru. Onda uploadati na workshop da ih isproba tko hoće.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran

AFAIK, hammer ce se i dalje koristiti za izradu mapa za CS:GO.

A po onome sto vidim moze se ocekivati dosta kvalitetnih mapa, pogotovo sto se tice vizualne kvalitete.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Sinoć sam igrao na nekom njemačkom serveru, neki Danac u jednom trenutku imao skor K: 91 D: 5. Nema šanse da ga ubiješ :) Nisam procjenio da li je pure skill ili su se već pojavili neki čitovi za igru, ako je ovo drugo, bila bi šteta.

Pojavili su se...

Osobno sam se vidio tipa sa aim-botom. I pokrenuo vote kick za njega... 

12 godina
neaktivan

Danas me u roku 1 h igranja 5 put izbacilo iz igre zbog nekog errora.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li neko na koji način mogu da odaberem koliko će botova protiv mene igrati. Na primjer, da ne bude svaki put jednak broj, tj recimo da igram ja sam protiv 10 botova.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ulinsky kaže...

Zna li neko na koji način mogu da odaberem koliko će botova protiv mene igrati. Na primjer, da ne bude svaki put jednak broj, tj recimo da igram ja sam protiv 10 botova.

mp_autoteambalance 0 ili tak nešto... bar je bilo tak u 1.6

13 godina
protjeran
Ima li netko rjesenje ili komandu kako iskljuciti onaj kill moment,tj kad te netko ubije pa se pojavi F5 save this moment.. ??
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice