Meni je žao što ne dolazim... Osim malo slobodnog vremena izašao je i GW2 pa privremeno pauziram od CS-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam još našao rješenje za ovaj problem pa ako netko zna:
Radi se o tome da mi se komanda cl_crosshairstyle 2 koju sam spremio u configu ne primjenjuje u igri kad ju upalim.U konzoli piše da je vrijednost 0, tako da moram ručno mijenjati svaki put.Problem se javio tek nakon update-a od neki dan.Jel moguće da se ta postavka kosi s nekom drugom pa zbog toga neće ?
jel se igra veceras i kada otprilike ?
evo i moj steam acc: wyvern
veceras niko ne puca???
Jel došao u Hrvatsku cs:go?
Šta ti znači kod nas?
Ispravljeno, sry..
Ako mislišovako nešto, onda je.
Kolko nas je kupilo CS:GO? ili dobilo, bitno da ga ima i da može igrat?
25 | Ja |
---|---|
13 | Nisam, ali namjeravam |
2 | Neću!!! |
Ako mislišovako nešto, onda je.
E hvala ti :)
Provjerena je ta stranica?
Skupilo nas se večeras 15-ak, bilo nas je čak i 18 mislim. Evo par slika.
Ma zapravo eto sve šta iman slikano od večeras, neda mi se birat.
Uspio sam samo ozlijediti kokošu
Čuvaj se udruge za zaštitu životinja .
...
Je. Ja sam uzimao kod njih prije jednu igru. Ima tu na forumu njihova tema gdje možeš pitati što te zanima. Registriraš se, naručiš igru i na e-mail dobiješ podatke za platiti. Odeš na poštu ili banku i to uplatiš općom uplatnicom. Možeš čak skenirati ili fotografirati kopiju plaćene uplatnice i to im pošalješ pa igru prije dobiješ.
...
Je. Ja sam uzimao kod njih prije jednu igru. Ima tu na forumu njihova tema gdje možeš pitati što te zanima. Registriraš se, naručiš igru i na e-mail dobiješ podatke za platiti. Odeš na poštu ili banku i to uplatiš općom uplatnicom. Možeš čak skenirati ili fotografirati kopiju plaćene uplatnice i to im pošalješ pa igru prije dobiješ.
jel to box ili key ili gift na steamu?
Dobiješ key kojeg aktiviraš na Steamu. Za tu igru nema regionalnih ili jezičnih ograničenja. Znači nije ruski već EU key.
Oko koliko sati ste se skupili ?
Oko 23:30
Dobiješ key kojeg aktiviraš na Steamu. Za tu igru nema regionalnih ili jezičnih ograničenja. Znači nije ruski već EU key.
a jel on plaća njima neku proviziju?
Oko koliko sati ste se skupili ?
Ova slika od 17 igrača je bila oko 1:00. Bilo je zabavno uglavnom, malo sam se nanervirao awpom jer mi je još okular težak za pogodit, al' i na to sam se navika.
I meni je malo teze s awpom, jer sam igrao dosta coda, a tamo s awpom igras ko ninja.
Pitao sam jer nisam znao kad da dođem, jučer sam došao oko pola 11 i nikog nije bilo, pa sam mislio da nećete više ni dolaziti
U pravilu je recept za okupiti ekipu i više no jednostavan, a jučer sam si to i dokazao.
Naime, uđeš na prazan server (BUG.hr po mogućnosti) i otvoriš In-Game Steam te apsoulutno cijelu friend listu inviteaš putem opcije Invite to game.
Ekipa se skupila jučer u roku od 20ak minuta.
I svi koji dođu na server bi istu stvar trebali napraviti i imali bi stalnu ekipu ;)
ako netko želi kupiti cs go na steamu, a nema karticu ja mu mogu kupit, naravno bez provizije
u koliko se sati inace okupljate? ja kad god dodjem nema 3 covjeka na serveru.
U pravilu je recept za okupiti ekipu i više no jednostavan, a jučer sam si to i dokazao.
Naime, uđeš na prazan server (BUG.hr po mogućnosti) i otvoriš In-Game Steam te apsoulutno cijelu friend listu inviteaš putem opcije Invite to game.
Ekipa se skupila jučer u roku od 20ak minuta.
I svi koji dođu na server bi istu stvar trebali napraviti i imali bi stalnu ekipu ;)
Nemaju svi frendove na Steamu.
Why ‘Real Death’ Beats the Hell Out of Respawning
Opinion: Counter-Strike is so much more than mere shooting game.
http://www.ign.com/articles/2012/08/30/why-real-death-beats-the-hell-out-of-respawning
odigrao nekoliko rundi... igra je odlična!!! kretanje i pucanje puno više vuče na 1.6 nego css
dobro uloženih 80kn!!!