Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.388.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
dreammaker kaže...

Frend igra na laptopu i muku muči (sa svim settingsima na low) sa FPS-om u igri. Dečko ima core2duo na 2,5ghz, ati mobility 4250 512mb i 2gb na win7 32bit

Okej, možda nije laptop za medium settingse, al na low bi trebao imati barem čvrstih 40 fpsa, zar ne?

Ima li tko kakav prijedlog, možda zna za neki dobar config i sl?

Tako je i meni na konfi pod moj pc, ni neda mi se vise igrati tako...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Večeras dođite svi na BUG server da se pucamo!

Tko me nema nek me doda na steam. Nick mi je refleX mrtwe ptice

Ajde da se skupimo i zabavljamo..

Bit će uskoro i novih, manjih mapa na serveru da se može igrati dok se server ne popuni, ali otom potom. To će nam sve objasniti ruzcheHR ;)

IP servera za one koji ga još uvijek nemaju je 217.26.75.26:28028

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 18:30 (dreammaker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Napokon namjestio bindove za kupnju. Zezale su me neke tipke ali rezultat je zadovoljavajući, čitav numpad je iskorišten. Naravno, nije uredu držat to samo za sebe {#}.

Aliase dodajte u autoexec.cfg a bindove u config.cfg 

alias "molotov/incgrenade" "buy molotov;buy incgrenade"

alias "ak47/m4a1" "buy ak47;buy m4a1"

alias "galilar/famas" "buy galilar;buy famas"

bind "-" "molotov/incgrenade"

bind "KP_MULTIPLY" "buy decoy"

bind "KP_MINUS" "buy defuser"

bind "KP_PLUS" "buy kevlar"

bind "KP_ENTER" "buy vesthelm"

bind "KP_HOME" "buy hegrenade"

bind "KP_UPARROW" "buy flashbang"

bind "KP_PGUP" "buy smokegrenade"

bind "KP_LEFTARROW" "ak47/m4a1"

bind "KP_5" "galilar/famas"

bind "KP_RIGHTARROW" "buy mp7"

bind "KP_END" "buy bizon"

bind "KP_DOWNARROW" "buy ssg08"

bind "KP_PGDN" "buy awp"

bind "KP_INS" "buy elite"

bind "KP_DEL" "buy deagle"

binds by ruzcheHR binds by ruzcheHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:40 (ruzcheHR).

6 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

dali bi se tko mjenjo za ovu igru nudim bf3

0 0 hvala 0
16 godina

lijepo nas se danas skupilo, da nas nije sve po redu izbacilo možda bi se igralo do dugo u noć! 

edit:
moj steam je: danno_omen
dodajte me da se pucamo :p 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 22:16 (Blade18).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Da ljepo smo se skupili. Pretpostavljam da je kickalo zbog updatea. Nama se updejto GO ali nije i server pa su nam se neki fajlovi razlikovali od serverskih.

Uhvatio sam slikicu dok smo igrali 9 na 9. Nadam se da će nas sutra biti i više.

Imate li prijedloge za neke manje mape kad nas je premalo da igramo veliku mapu?

3 0 hvala 0
16 godina

neznam kak se točno zove ona mapa, ugl. kuća je na sredini, terori startaju u dvorištu, a ct ispred kuće, bomb site je na sefu... to je ok mapa za malo ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ruzcheHR kaže...

Imate li prijedloge za neke manje mape kad nas je premalo da igramo veliku mapu?

3mc_training_v2

- aim_deagle8k

- aim_map

- awp_india

- fy_twotowers

- fy_snowstorm

Eto neke koje mi padaju na pamet..

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

Kad Valve izbaci map workshop bit će mapa na bacanje. To je njihov službeni sustav za objavljivanje, komentiranje i ocjenjivanje mapa.

Također je moguće povezat taj workshop sa serverom tako da se promjene na mapama automatski updateaju.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne treba čekati taj workshop jer nitko ne zna ni otprilike kad će to biti. Neki dan sam igrao na serveru sa nekim od mapa iznad spomenutim i sve radi perfektno. Kad Workshop dođe, naravno da će to biti odlično za svih!

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Napokon namjestio bindove za kupnju. Zezale su me neke tipke ali rezultat je zadovoljavajući, čitav numpad je iskorišten. Naravno, nije uredu držat to samo za sebe {#}.

Aliase dodajte u autoexec.cfg a bindove u config.cfg 

alias "molotov/incgrenade" "buy molotov;buy incgrenade"

alias "ak47/m4a1" "buy ak47;buy m4a1"

alias "galilar/famas" "buy galilar;buy famas"

bind "-" "molotov/incgrenade"

bind "KP_MULTIPLY" "buy decoy"

bind "KP_MINUS" "buy defuser"

bind "KP_PLUS" "buy kevlar"

bind "KP_ENTER" "buy vesthelm"

bind "KP_HOME" "buy hegrenade"

bind "KP_UPARROW" "buy flashbang"

bind "KP_PGUP" "buy smokegrenade"

bind "KP_LEFTARROW" "ak47/m4a1"

bind "KP_5" "galilar/famas"

bind "KP_RIGHTARROW" "buy mp7"

bind "KP_END" "buy bizon"

bind "KP_DOWNARROW" "buy ssg08"

bind "KP_PGDN" "buy awp"

bind "KP_INS" "buy elite"

bind "KP_DEL" "buy deagle"

Hahah, izludia si me sa sivim točkama između tipki.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 godina

čim više igram ovaj GO, sve sam lošiji i sve mi se manje sviđa... ponekad imam osjećaj ko da je igra u alpha fazi, recimo:
kod collisiona ekran se toliko trese da sam uvijek na rubu epilepsije, kod rafala recimo s ak47 dam se kladit da se pola saržera izgubi jednostavno i to na 3 metra, nemora biti više... 

baš sam jučer s frendom razgovarao, pola HS-a je puka sreća, čak ni ne skužiš da si ubio lika dok nepročitaš gore. još ima tu dosta posla da to konačno proradi kak se spada... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e, ljudi, imam pitanje - trebao bih urediti sound config (recimo isključio bio zvuk okoline, lišća, ostavio zvuk reloada, i slično)  - pa me zanima gdje se nalaze postavke za sound ? hvala unaprijed

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
17 godina
Blade18 kaže...

čim više igram ovaj GO, sve sam lošiji i sve mi se manje sviđa... ponekad imam osjećaj ko da je igra u alpha fazi, recimo:
kod collisiona ekran se toliko trese da sam uvijek na rubu epilepsije, kod rafala recimo s ak47 dam se kladit da se pola saržera izgubi jednostavno i to na 3 metra, nemora biti više... 

baš sam jučer s frendom razgovarao, pola HS-a je puka sreća, čak ni ne skužiš da si ubio lika dok nepročitaš gore. još ima tu dosta posla da to konačno proradi kak se spada... 

Možda si previše navikao na 1.6 sprayanje. U GO-u, ako ciljaš glavu HS nije sreća, a ako sprayaš većinom jest. Drugačija je poželjna tehnika pucanja. {#}

Welcome my son...
15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Da, to s collisionom je problem, ali sprej nije. Ja sa sprejom ubijam bez problema, samo zahtjeva navikavanje.

15 godina
neaktivan
kakapo kaže...

e, ljudi, imam pitanje - trebao bih urediti sound config (recimo isključio bio zvuk okoline, lišća, ostavio zvuk reloada, i slično)  - pa me zanima gdje se nalaze postavke za sound ? hvala unaprijed

U CS 1.6 sam imao bindano stopsound na mouse5. To bi zaustavilo zvukove mape tokom te runde.

Ovdje jednostavno nema načina da se maknu, to ovisi o mapama, al recimo na _SE mapama ima 50% manje okolnih zvukova nego na običnim mapama.

17 godina

Ajmo ljudi na bug server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam ja jedini koji ovo prvi put vidi? xD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ne kužim zašto mi se neke postavke koje sam promijenio u configu ne primjenjuju u igri..

Npr. stavio sam u configu cl_crosshairstyle 2 ali kad upalim cs vrijednost nije 2 nego 0..I onda moram svaki put kad hoću igrat promijenit tu postavku u konzoli..Jel zna neko u čemu je problem ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Ne kužim zašto mi se neke postavke koje sam promijenio u configu ne primjenjuju u igri..

Npr. stavio sam u configu cl_crosshairstyle 2 ali kad upalim cs vrijednost nije 2 nego 0..I onda moram svaki put kad hoću igrat promijenit tu postavku u konzoli..Jel zna neko u čemu je problem ?

Probaj ovako, kopiraj config.cfg ili bilo koji .cfg file i preimenuj ga u crosshair.cfg . Izbriši sve šta je unutra.

U njega ubaci sve komande za crosshair, i nakon toga otidji u config.cfg i kucaj na dnu exec crosshair.cfg

16 godina
neaktivan

Pokušao sam tako ali opet neće..izgleda da sve vrijednosti koje promijenim u cfg-u ostaju osim ove cl_crosshairstyle..Prije update-a od neki dan sve je normalno funkcioniralo

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi probao jednostavno u autoexec staviti tu komandu?

šumski put je bio ravan.
12 godina

Večeras opet okupljanje ekipe.

Dođite da se pucamo oko 22:30 na 217.26.75.26:28028.

Nadam se da će nas večeras bit više nego zadnj put {#}

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ruzcheHR kaže...

Kud tako kasno -.-'

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
14 godina
ruzcheHR kaže...

Dobivate večeras novog igrača, upravo mi se skinula igra, dolazim za 15ak minuta.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan

cak 4 nas se skupilo -.-'

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nisam doma, ali kad se spajate inviteajte sve sa friendliste pa će ekipa doć..
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mogu recenzirati igru u jednoj rečenici:"S obzirom na cijenu definitivno sam zadovoljan s onim što sam dobio".

Dajte ekipa dođite večeras, mislio sam da će server biti pun kad dođem kad ono nas dvojica na serveru.

Možete me dodati na steamu:hcplankton.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
17 godina

steam: s7ank0

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice