Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.398.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
izasla je, jos je u beti.. http://store.steampowered.com/app/1800/?snr=1_7_suggest__13
tu se prijavis i cekas da ti daju key
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Pa trebali bi se u što većem broju prijavit na ESL i organizirat 1on1, 2on2 aim laddere, a kasnije i više. Možda domaću 5on5 ESL ligu.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajd ako ima zainteresiranih. A vidim da ima! Neka mi se jave na PM sa svojim steam id-om da ih dodam oko daljnjih dogovora. Imam hosting,samo uzmem neku cheap domenu i piknemo server i super bi moglo biti. Imamo prednost bete pa zašto to ne iskoristiti.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kako doci do bete keya, ispounjavao sam neki survey ali mi nitko nesalje kljuc, dali ima netko od vas key.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...
Kako doci do bete keya, ispounjavao sam neki survey ali mi nitko nesalje kljuc, dali ima netko od vas key.

Ja sam svoj key dobio na gift od jednog neregistriranog pratitelja ove teme koji je key dobio preko surveya.

Drugi ključ sam dobio na twitteru na lurppisovom giveawayu i poklonio sam ga forumašu Blade18.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan

imam nesto keyeva . ako se netko zeli tradeat ? :D

0 5 hvala 0
16 godina

ako je netko darezljiv meni moze dat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AOMB kaže...

imam nesto keyeva . ako se netko zeli tradeat ? :D

Jel znas koliko vrijedi beta key za igru koja izlazi za 2 tjedna? Jedni polovni cevapi, znas kako se dobiju polovni cevapi?

Prvo pojedes porciju cevapa pa sacekas par sati i dobijes polovne cevape. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 13:54 (Tyberius_Prime).
14 godina
protjeran
ako ima dobra dusa da mi da beta key, volio bih probati igru . ako netko ima neka posalje na pm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam ispunio tu anketu i tek nakon 5 mjeseci dobio betu, a uz nju sam dobio u inventory i jedan primjerak gratis za frenda. Sad samo trebaš nažicati nekoga tko je dobio da ti pošalje to što je dobio gratis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma koga da zicam kada nece niko pokloniti.

Stvarno bi zamolio ako netko ima key a da mu netreba da mi posalje na pm, jer bih kupio igru a neznam dali ce mi se svidjeti. Ako ima ljubaznih ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 15:55 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa dobro kak vas nije sram više žicati okolo te key-eve ? "Ako ima dobra duša" ovo ono LOL...Igrao sam godinama cs i jedva čekam da izađe ovo čudo, ali ne pada mi na pamet tražiti dobru dušu koja će mi pokloniti key..Još 2 tjedna se možete strpiti.

Btw, jel to sigurno da izlazi za 2 tjedna, da ne bi pomaknuli release ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hvla kolegi Y2K2, ipak ima dobrih ljudi. nebio ni ja zicao nego me zanima kava je to igra jer nisam igrao niti jedan cs pa nebi htio nesto kupiti ako mi se nece svidjeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hanter kaže...

Pa dobro kak vas nije sram više žicati okolo te key-eve ? "Ako ima dobra duša" ovo ono LOL...Igrao sam godinama cs i jedva čekam da izađe ovo čudo, ali ne pada mi na pamet tražiti dobru dušu koja će mi pokloniti key..Još 2 tjedna se možete strpiti.

Btw, jel to sigurno da izlazi za 2 tjedna, da ne bi pomaknuli release ?

Ne treba ih biti nista vise sram zicati key za betu nego ove sto su ih tu prodavali za 150 kuna.

21. 08, jos uvjek, zasad nema nikakve naznake da ce biti promjena.

16 godina
neaktivan

Kad bi već htio key onda bi ga kupio a ne žicao..

A ovi koji prodaju žele samo zaradit lovu; ako ima ljudi koji bi kupili taj key zašto ne ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Hanter kaže...

A ovi koji prodaju žele samo zaradit lovu; ako ima ljudi koji bi kupili taj key zašto ne ?

Key si dobio da ga poklonis prijatelju, ne da budes seronja koji ce zaradjivati na necemu sto nisi ni sam platio.

Da nije rijec o razvikanom naslovu ne bi ga prodavali.

14 godina
Tyberius_Prime kaže...
Hanter kaže...

Key si dobio da ga poklonis prijatelju, ne da budes seronja koji ce zaradjivati na necemu sto nisi ni sam platio.

Pa nije platio, ali barem se je potrudio onaj givaway ispuniti a dobiti key, a ne kao ovi nista ne rade samo molim vas key molim vas...

14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Otkud ti znas da nisu i oni ispunili taj survey. Sta si ti vidovit?

Onaj tko prodaje nesto sto je dobio besplatno i cija je primarna namjena pokloniti prijatelju je za mene govno od covjeka i amen. 

2 0 hvala 0
14 godina
covjek je dobio key i moze raditi s njim sta god hoce, boli tebe briga hoce on to prodat po 30 kuna ili 300..
Pa ako je ispunio nek se strpi malo isto kao sto je i on cekao da dobije key i misa gotova..
13 godina
protjeran
dinos3 kaže...
covjek je dobio key i moze raditi s njim sta god hoce, boli tebe briga hoce on to prodat po 30 kuna ili 300..
Pa ako je ispunio nek se strpi malo isto kao sto je i on cekao da dobije key i misa gotova..

Pa sta onda tebe briga ako netko zica key.

14 godina
protjeran
ali nece dobot svi keyeve koji su ispunili survey, jos jednom hvala kolegi Y2K2, zato sam i htio da probam betu jer sam totalni noob sto se tice te igre, neznam ni kontrole ni nista.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
Hanter kaže...

Mislim, ovo sve je zapravo tako nebitno ali...

Key si dobio da ga pokloniš prijatelju ?Kakva je ovo izjava ?Key si dobio da radiš s njim šta hoćeš, pa i da ga prodaš ako bog da za tisuću kuna...Sretan sam za svakoga ko uspije u ovoj državi zaraditi barem sitnicu...

Ljubomora je kurva..

16 godina

al sto te ona boli ku*ac ako netko pita da mu ga poklone, ako mu netko oce poklonit poklonit ce mu, to nije tvoj problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj bit prost..

Pa imaš pravo, zaboli me ona stvar šta neko radi, ali mi je to žicanje neke dobre duše već previše puta upalo u oči tu na forumu pa sam osjećao potrebu iznijeti svoje mišljenje oko toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Oke dosta, rekli smo sta imamo
ONTOPIC
14 godina
neaktivan
molio bih nekoga ko ima key da mi pokloni :) jer me stvarno zanima igra jer kad izade kostat ce 15 eura a za tu cijenu bi se po mojem misljenu trebala dobiti puno losija igra pa zelim viditi jel je gameplay tako dobar kako izgleda na youtube-u :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Opet se tema pretvara u giftaonu

Ima li kakvih novosti vezano za igru?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 22:23 (dreammaker).
15 godina
neaktivan

Valveova igra, zato i košta 15€...

Hateri, nisam mislio s time da su neki dobročinioci...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

8 0 hvala 6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice