tu se prijavis i cekas da ti daju key
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tu se prijavis i cekas da ti daju key
Pa trebali bi se u što većem broju prijavit na ESL i organizirat 1on1, 2on2 aim laddere, a kasnije i više. Možda domaću 5on5 ESL ligu.
Ajd ako ima zainteresiranih. A vidim da ima! Neka mi se jave na PM sa svojim steam id-om da ih dodam oko daljnjih dogovora. Imam hosting,samo uzmem neku cheap domenu i piknemo server i super bi moglo biti. Imamo prednost bete pa zašto to ne iskoristiti.
Ja sam svoj key dobio na gift od jednog neregistriranog pratitelja ove teme koji je key dobio preko surveya.
Drugi ključ sam dobio na twitteru na lurppisovom giveawayu i poklonio sam ga forumašu Blade18.
imam nesto keyeva . ako se netko zeli tradeat ? :D
ako je netko darezljiv meni moze dat.
imam nesto keyeva . ako se netko zeli tradeat ? :D
Jel znas koliko vrijedi beta key za igru koja izlazi za 2 tjedna? Jedni polovni cevapi, znas kako se dobiju polovni cevapi?
Prvo pojedes porciju cevapa pa sacekas par sati i dobijes polovne cevape.
Ja sam ispunio tu anketu i tek nakon 5 mjeseci dobio betu, a uz nju sam dobio u inventory i jedan primjerak gratis za frenda. Sad samo trebaš nažicati nekoga tko je dobio da ti pošalje to što je dobio gratis.
Ma koga da zicam kada nece niko pokloniti.
Stvarno bi zamolio ako netko ima key a da mu netreba da mi posalje na pm, jer bih kupio igru a neznam dali ce mi se svidjeti. Ako ima ljubaznih ljudi.
Pa dobro kak vas nije sram više žicati okolo te key-eve ? "Ako ima dobra duša" ovo ono LOL...Igrao sam godinama cs i jedva čekam da izađe ovo čudo, ali ne pada mi na pamet tražiti dobru dušu koja će mi pokloniti key..Još 2 tjedna se možete strpiti.
Btw, jel to sigurno da izlazi za 2 tjedna, da ne bi pomaknuli release ?
Pa dobro kak vas nije sram više žicati okolo te key-eve ? "Ako ima dobra duša" ovo ono LOL...Igrao sam godinama cs i jedva čekam da izađe ovo čudo, ali ne pada mi na pamet tražiti dobru dušu koja će mi pokloniti key..Još 2 tjedna se možete strpiti.
Btw, jel to sigurno da izlazi za 2 tjedna, da ne bi pomaknuli release ?
Ne treba ih biti nista vise sram zicati key za betu nego ove sto su ih tu prodavali za 150 kuna.
21. 08, jos uvjek, zasad nema nikakve naznake da ce biti promjena.
Kad bi već htio key onda bi ga kupio a ne žicao..
A ovi koji prodaju žele samo zaradit lovu; ako ima ljudi koji bi kupili taj key zašto ne ?
A ovi koji prodaju žele samo zaradit lovu; ako ima ljudi koji bi kupili taj key zašto ne ?
Key si dobio da ga poklonis prijatelju, ne da budes seronja koji ce zaradjivati na necemu sto nisi ni sam platio.
Da nije rijec o razvikanom naslovu ne bi ga prodavali.
Key si dobio da ga poklonis prijatelju, ne da budes seronja koji ce zaradjivati na necemu sto nisi ni sam platio.
Pa nije platio, ali barem se je potrudio onaj givaway ispuniti a dobiti key, a ne kao ovi nista ne rade samo molim vas key molim vas...
ovdje pise da izlazi 21.8
Otkud ti znas da nisu i oni ispunili taj survey. Sta si ti vidovit?
Onaj tko prodaje nesto sto je dobio besplatno i cija je primarna namjena pokloniti prijatelju je za mene govno od covjeka i amen.
Pa ako je ispunio nek se strpi malo isto kao sto je i on cekao da dobije key i misa gotova..
Pa ako je ispunio nek se strpi malo isto kao sto je i on cekao da dobije key i misa gotova..
Pa sta onda tebe briga ako netko zica key.
Mislim, ovo sve je zapravo tako nebitno ali...
Key si dobio da ga pokloniš prijatelju ?Kakva je ovo izjava ?Key si dobio da radiš s njim šta hoćeš, pa i da ga prodaš ako bog da za tisuću kuna...Sretan sam za svakoga ko uspije u ovoj državi zaraditi barem sitnicu...
Ljubomora je kurva..
al sto te ona boli ku*ac ako netko pita da mu ga poklone, ako mu netko oce poklonit poklonit ce mu, to nije tvoj problem.
Nemoj bit prost..
Pa imaš pravo, zaboli me ona stvar šta neko radi, ali mi je to žicanje neke dobre duše već previše puta upalo u oči tu na forumu pa sam osjećao potrebu iznijeti svoje mišljenje oko toga...
ONTOPIC
Valveova igra, zato i košta 15€...
Hateri, nisam mislio s time da su neki dobročinioci...