Pozdrav,Ako netko ima viska beta key i zeljan je podijelit bio bi jako zahvalan.Nazalost trenutno imam samo diablo 3 guest pass ako netko zeli zauzvrat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na kojim serverima igrate koji su vam nickovi na steamu , ko je za neka ostavi nick mislim bolje je igrat sa nekim ko zna sta pricas neg sa nekim svabama :)
Kako Steelseries ima periferiju za skoro svaku popularnu igru ti nije izostao ni GO. Više na http://www.hltv.org/n/8622
shit. uvijek sam se veselio sto nema periferije sa motivima igara koje ja volim, a sad banana :D
na kojim serverima igrate koji su vam nickovi na steamu , ko je za neka ostavi nick mislim bolje je igrat sa nekim ko zna sta pricas neg sa nekim svabama :)
Probaj CroHQ CS:GO server: 85.25.248.34:27430
molio bih ako tko ima key viska...
Mi imamo dva CS:GO servera pa navrati/te večeras iako nikoga nema čim se spoji netko za 10taki minuta je uglavnom već i 10tak ljudi. I ovdje možete pratiti player statse.
CroHQ.org CS:GO | First CS:GO Croatian Server
IP: 85.25.248.34:27430
Karakteristike: competitive mod; rank; standarne mape
CroHQ.org CS:GO | First CS:GO GunGame Croatian Server
IP: 85.25.248.34:27435
Karakteristike: arms race mod; rank; standarne mape
aarrrghh zašto mene nikad nema na kompu kada se dijele keyevi :(
ajd ode vas malo rokat :)
aarrrghh zašto mene nikad nema na kompu kada se dijele keyevi :(
Daj email :D
haha ne vjerujem jednostavno, opet sam ostal bez keya... strahota
Sa iPaleasom izmjenim 100, 200 poruka dnevno na FBu i nisam se sjetio reć da tebi da. Jooooj.
Na mom accountu možeš još igrat 15 dana, nauživaj se do tad. Onda uzimam PC i počinjem aceat.
Nisi jedini
jel imate koji key viska?
edit:
Dση
Kuha se live na E3. Evo tweeta. Ništa od učenja kemije, ima noći.
Evo video live showa na Spike TV. Ništa posebno i nešto što ne znamo, uglavnom iznošenje činjenica i detalja o igri.
Imam problem :(
Kad pokrenem igru izbaci mi error da mi je grafa pre slaba...
Piše da trebam imat shader 3.0 najmanje.
Imam GeForce 6600gt...
Evo jedan simple wallpaper. Sa strane birate vašu rezoluciju monitora.
http://www.ewallpapers.eu/view_wallpaper/counter-strike-global-offensive-1920-1080-7506.html
Ako neko poklanja key.. ili zeli u zamjenu za dotu 2 molim vas da me pm :)
ima li tko beta key viska za starog vuka ?
bio bi veoma zahvalan...
Jel netko probao taj SDK, ja imam SDK za L4d2 pa me zanima jel otprilike isti princip gradnje i formati za modele i teksture, da se malo izvjezbam u hammeru do izlaska.
Također tražim beta key, nudim guest pass za red orchestru 2 - 3 dana full igre za isprobati.
kako se zaradjuju oni ordeni pored kilova sto pisu??? kad stisnes tab
kako se zaradjuju oni ordeni pored kilova sto pisu??? kad stisnes tab
Vjerojatno za svaki segment igre imaš određen orden. Recept je jednostavan, ubijaj što više i budi što kreativniji.
Isprobao igru, malo mi je kretanje čudno, ali ok je.
pozdrav,zanima me par banalnih pitanja..serveri su dosta popunjeni?
hoce li moj intel E8200 dualcore to potegnut?inace,vrti BF BC 2 i COD BO bez problema..
kako najpovoljnije do kljuca?HVALA
hoce li moj intel E8200 dualcore to potegnut?inace,vrti BF BC 2 i COD BO bez problema..
Ići će na nekih 50-70fps. Koju grafičku imać.
Ovisi o kartici.
Ako to dvoje vrti, vrtit će ovo bez po' muke i do 100ak frejmova/s.