Uđem u CS 1.6 idem u Options/Voice i onda Test Microphone.I sad kad probam nesto reci u mic ja cujem kako comp. ponavlja zvuk znaci da mic radi.E sad dok igram i stisnem K pojavi mi se NARANČASTI zvucnik.Nešto kažem,pustim K i ne pojavi mi se ime u sredini desno moje ime kao da sam ja nesto reka...eli to triba biti prikazano ili netreba. Ako ne jeli bi tribalo raditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uđem u CS 1.6 idem u Options/Voice i onda Test Microphone.I sad kad probam nesto reci u mic ja cujem kako comp. ponavlja zvuk znaci da mic radi.E sad dok igram i stisnem K pojavi mi se NARANČASTI zvucnik.Nešto kažem,pustim K i ne pojavi mi se ime u sredini desno moje ime kao da sam ja nesto reka...eli to triba biti prikazano ili netreba. Ako ne jeli bi tribalo raditi?
to ti obično se nepokazuje
sada nezzz jesu li pustili neki update za cs 1.6 da se to može vidjeti
ali nebi trebao to vidjeti
pa pitaj ljude na serveru jel te čuju i jos nesto : mutaj mikrofon u sound settings , da sam sebe necujes i nebrini se mutanjem ga neces disablati samo ces blokirati da ti cujes sebe u slusalicama dok igras
Pitam ja njih ali tamo su svi debili pa niko ne želi odgovoriti ili nemaju microphone.I ja mislim da se ne treba pokazat probat cu ih opet pitati.
ako ti opet nisu odgovorili , onda probaj na power game zone serveru ili kohorta serveru , tamo su dobri ljudi
to se ne treba prikazati kada ti nesto govoris, vec samo kada drugi govore. I na svim serverima je tako.
tko kako govori , ako mislis na mene da nisam točno rekao , krivo si me razumio , ja sam rekao da se ne treba pokazati , osim ako je neki update instalirao da može vidjeti (nepratim cs 1.6 vijesti) , i da samo druge može vidjeti , i nek ih pita , pitanje išta nekošta
tko kako govori , ako mislis na mene da nisam točno rekao , krivo si me razumio , ja sam rekao da se ne treba pokazati , osim ako je neki update instalirao da može vidjeti (nepratim cs 1.6 vijesti) , i da samo druge može vidjeti , i nek ih pita , pitanje išta nekošta
jesam ja uopce rekao ili uzgred spomenuo da ti nisi nesto tocno rekao...? :S
Dobro je,evo pita sam nekog i reka je da radi. TEMA ZATVORENA