Counter Strike 1.6 Voice Chat problem

poruka: 8
|
čitano: 3.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Uđem u CS 1.6 idem u Options/Voice i onda Test Microphone.I sad kad probam nesto reci u mic ja cujem kako comp. ponavlja zvuk znaci da mic radi.E sad dok igram i stisnem K pojavi mi se NARANČASTI zvucnik.Nešto kažem,pustim K i ne pojavi mi se ime u sredini desno moje ime kao da sam ja nesto reka...eli to triba biti prikazano ili netreba. Ako ne jeli bi tribalo raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Counter Strike 1.6 Voice Chat problem
Gushes kaže...

Uđem u CS 1.6 idem u Options/Voice i onda Test Microphone.I sad kad probam nesto reci u mic ja cujem kako comp. ponavlja zvuk znaci da mic radi.E sad dok igram i stisnem K pojavi mi se NARANČASTI zvucnik.Nešto kažem,pustim K i ne pojavi mi se ime u sredini desno moje ime kao da sam ja nesto reka...eli to triba biti prikazano ili netreba. Ako ne jeli bi tribalo raditi?

to ti obično se nepokazuje 

sada nezzz jesu li pustili neki update za cs 1.6 da se to može vidjeti 

ali nebi trebao to vidjeti

pa pitaj ljude na serveru jel te čuju i jos nesto : mutaj mikrofon u sound settings , da sam sebe necujes i nebrini se mutanjem ga neces disablati samo ces blokirati da ti cujes sebe u slusalicama dok igras

15 godina
neaktivan

Pitam ja njih ali tamo su svi debili pa niko ne želi odgovoriti ili nemaju microphone.I ja mislim da se ne treba pokazat probat cu ih opet pitati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako ti opet nisu odgovorili , onda probaj na power game zone serveru ili kohorta serveru , tamo su dobri ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to se ne treba prikazati kada ti nesto govoris, vec samo kada drugi govore. I na svim serverima je tako.

kokolo
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 16:55 (ExXxEr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tko kako govori , ako mislis na mene da nisam točno rekao , krivo si me razumio , ja sam rekao da se ne treba pokazati , osim ako je neki update instalirao da može vidjeti (nepratim cs 1.6 vijesti) , i da samo druge može vidjeti , i nek ih pita , pitanje išta nekošta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Counter Strike 1.6 Voice Chat problem
dominik246 kaže...

tko kako govori , ako mislis na mene da nisam točno rekao , krivo si me razumio , ja sam rekao da se ne treba pokazati , osim ako je neki update instalirao da može vidjeti (nepratim cs 1.6 vijesti) , i da samo druge može vidjeti , i nek ih pita , pitanje išta nekošta

jesam ja uopce rekao ili uzgred spomenuo da ti nisi nesto tocno rekao...?  :S

kokolo
15 godina
neaktivan

Dobro je,evo pita sam nekog i reka je da radi.  TEMA ZATVORENA

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: