Counetr strike source problem zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 7.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Counetr strike source problem
Perkan777 kaže...
the mir kaže...

Majmune o****** od hackova jer neki ljudi oče postati pro igrači kao ja

i to ti nije razlog za zafrkanciju sa frendovima i ja također igram na gladijatorima

ne tako puno, ali neigram na takvim non-steam-hakiranim serverima jer

ima previše cheatera i ja imam steam i nemam negativnu stranu igrača

kao što ti imaš

CHEATERU 

Ti si u k****.Haha ti hoćeš biti pro mogu se kladit da igraš ko neki boot.Ako želiš samo srati imaš druge teme.

Ja sam pito za zaje***** jer mi je frend reko da  je nemoguće naći hacove za css.

A ti ako nemas sto pametnije reci samo suti.Viče

Znam ja ljude koji su iz zafrkancije koristili čiteve i nakraju se pretvorilo u naviku zato ih nemoj ni koristiti !!!

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
Perkan777 kaže...

Nerazumijem???

O tome i pričam..

16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Nisu svi noobovi ko ti da neznaju igrat protiv bootova.Ja sam samo tamo koristio chitove jer nisam htjeo protiv pravih protivnika pošto sm u klanu.

A što se tiče pašteta i ćevapa mislim da opisjš sebe pa da ne upadnem i ja u takva go***.Hvala ti.

ja sam noob,

haha

dobar si, brate meni ne moze niti noob s citom a kamoli zamusikanec koji treba cit da mu se nadigne cackalica,

perkan777 ti si propali slucaj,

ajde odi se bavi klosarstvom, 

moj pradeda je bio legenda, moj deda je bio legenda, moj tata je bio legenda ali zato ja nisma netko treba biti i genij
16 godina
neaktivan
CaMeRmAn kaže...
Perkan777 kaže...

Nisu svi noobovi ko ti da neznaju igrat protiv bootova.Ja sam samo tamo koristio chitove jer nisam htjeo protiv pravih protivnika pošto sm u klanu.

A što se tiče pašteta i ćevapa mislim da opisjš sebe pa da ne upadnem i ja u takva go***.Hvala ti.

ja sam noob,

haha

dobar si, brate meni ne moze niti noob s citom a kamoli zamusikanec koji treba cit da mu se nadigne cackalica,

haha lol, dobra fora, al ozbiljno...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina

Ne samo da je noob, nego ni cheat ne zna nac bez pomoci drugih :)

16 godina
protjeran
CaMeRmAn kaže...
Perkan777 kaže...

ja sam noob,

haha

Ja da se bavim klosarstvom.Aj dobro kladim se da imas 30 god i sjedis za kompom cijeli dan nemas posla i ja da se onda bavim klosarstvom razmisli malo o tome.

Šta se svi tako zapeli na mene jbt hoću se malo zaj sa  citevima koristio sam u drugim igrama najvise dvaput ali nikad ne igram s njima zaprav.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
16 godina
neaktivan
Counetr strike source problem

Ako se oces sam zaj sa citevima onda ih trazi sam, ne p*zdi po forumu i moli da ti neko drugi trazi hack, noobe cheaterski, gledaj radar i kupi slusalice i koristi njih za detektirat poziciju nepritelja!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dajte ljudi smirite se ostavite perkana777 na miru svako ima pravo igrat kako oče neče te mu vi zabranit dobije ban dobije ima programa s koim skine ban i to ti to ko i za samp ista stvar sam druga igra!!

Mato_Lukic
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Mato_Lukic kaže...

dajte ljudi smirite se ostavite perkana777 na miru svako ima pravo igrat kako oče neče te mu vi zabranit dobije ban dobije ima programa s koim skine ban i to ti to ko i za samp ista stvar sam druga igra!!

Ti i perkan imate sreće što ja nisam admin na ovom forumu. Samo to ću reći.

16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

Nece dobit ban jer igra na nonsteam serveru, odnosno na serveru bez adekvatnog anticheata...

BTW on nema sta trazit hack na ovom forumu, postoji google i valjda nekakav forum za cheatere, nek se rega tamo.

16 godina
neaktivan

mda

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 9:28 (ytbapa).
16 godina
protjeran
Mato_Lukic kaže...

Hvala u obrani.

Ja ću opet ponovit da sam naso čit ali mi se vise neda igrat s njim.I imam slusalice.Reko sam da igram sa čitevima iz zafrkancije.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
16 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Mato_Lukic kaže...

Hvala u obrani.

Ja ću opet ponovit da sam naso čit ali mi se vise neda igrat s njim.I imam slusalice.Reko sam da igram sa čitevima iz zafrkancije.

čuj ja sam kažem što je točno!!

Mato_Lukic
16 godina
protjeran

Tako je ovi su prosjetljivi na čiteve ionako neću ih koristit kad igram s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aj plz netko izbrisi ovu temu, bruka me gledat sta ljudi pisu.....

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
protjeran
ExXxEr kaže...

Aj plz netko izbrisi ovu temu, bruka me gledat sta ljudi pisu.....

Pa onda nemoj pisat

16 godina
neaktivan

gospon cheater, el si nasel vec neke chitove ? :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Tako je ovi su prosjetljivi na čiteve ionako neću ih koristit kad igram s njima.

Nravno da nečeš... :) kad ekipa igra na org. serverima...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

evo ja ču baš sad namjerno igrat s čitevima a imam counter strike sourc steam original imam pa prema tome sjedite i plačite ja i perkan protiv vas nemate šanse protiv nas jel tak kolega??

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Tako je.
Moramo dogovorit jedan okršaj!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Znal li itko neki hak

Znas sta prvo da sam admin na bugu bano bi te isti tren jos trol trazis citeve fuj daj bjezi sa tog foruma kak imas srama i piras to,mrzim citere dode mi da razbijem njega polomim ruke i noge da mu vise nikad nepadne napamet da nest igra

17 godina
neaktivan

Zbog takvih kretena mi je drago da sam platio tih 20 eura za oriđiđi CSS pa da se ne moram brinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma gamad citerska polomit ruke i noge da vise nebi nikad igraliIznenađensry admini na ovakvom izrazavanju

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
razer1911 kaže...

Ma gamad citerska polomit ruke i noge da vise nebi nikad igraliIznenađensry admini na ovakvom izrazavanju

Pi*** ti mater*** govno jedno ružno jesam tebe šta pitao.Samo mi se nemoj javljat.

Je sam lijepo reko da neigram protiv pravih igrača sa čitevima ali kad vidim ovakve kretene poželim da im isprašim tur.

Šta ste tako nedokazni ili ste ćoravi da nevidite da NEIGRAM SA ČITEVIMA PROTIV PRAVIH IGRAČA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan

Apsolutno nevjerovatno!

Tema ide pod ključ!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:49 (scorpion667).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Stvarno ste pretjerali. Za razliku od blagog kolege, podijelio sam malo kartončiće. Drugi put mi pojednostavnite pa nemojte da moram ići kroz temu, već se samo javite za karton privatnom porukom.

Još jedna stvar za one koji nisu upoznati s pravilima: cheatovi su dozvoljeni na forumu. Prestanite maltretirati cheatere jer na taj način možete samo karton pokupiti.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 20:18 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice