Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Company of Heroes 2

A ovo gore ti objašnjava zašto ne znam kraticu :D Annihilate ftw!

Annihilate je tak 

premalo događanja :D 

sa VP imas dosta vise mogucnosti taktiziranja 

http://revohd.com
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Koliko je mp Coh aktivan i koliko je njub friendly. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nos kaže...

Koliko je mp Coh aktivan i koliko je njub friendly. 

sama igra i nije teska za naucit igrat ,ali na MP ima dosta veterana koji te razore samo tak 

kaj je najgore jos se i igraju s tobom :D

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Annihilate je tak 

Meni je annihilate kao VP (aha, naučio sam kraticu :P ), ali malo manje hektičan. Možeš malo objasniti te mogućnosti taktiziranja, jedino kad sam igrao VP je bilo u kampanji s amerima kad zadržavaš ono brdo (ne znam broj pa evo nasumičan) Hill 248169013?

13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...
Arnold Layne kaže...

Annihilate je tak 

Meni je annihilate kao VP (aha, naučio sam kraticu :P ), ali malo manje hektičan. Možeš malo objasniti te mogućnosti taktiziranja, jedino kad sam igrao VP je bilo u kampanji s amerima kad zadržavaš ono brdo (ne znam broj pa evo nasumičan) Hill 248169013?

pa recimo mozes pobjedit sa kempanjem (sa britancima :D) 

13 godina
Arnold Layne kaže...

Ruku na srce, za kempanje su mi britanci najgori. Iako su za to specijalizirani, Čim naprave sim city, zna se taktika... štuke i vet2 pios+flames, bye bye britanci...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Volim CoH,ali protiv ljudi totalno suckam.

CoH će mi ostati u vrlo lijepom sjećanju sa jednog lan partyja gdje smo lega i ja ostali budni cijelu noć igrajući sve do jutra.

Bila je hladna zima i nije bilo grijanja u toj prostoriji,svi su se razišli oko 1-2,a nama se nije dalo spavati pa smo odlučili nastaviti igrati.Napravili si kavu i derali cijelu noć pomalo se smrzavajući.

Završili smo jednu dugu partiju taman kad je svitalo i osjećaj pobjede nakon nekoliko sati borbe protiv računala bio je nenadj*biv.Onda smo lijepo na -15 °C hodali kilometar kroz dubok snijeg do pekare po burek.Nikog živog vani.

Smrzli se ko pice.Lijepa sjećanja.Sad kad se toga sjetim,baš bi odgovarao ruski front novog CoH-a našoj hladnoj sobi haha.{#}  .

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Arnold Layne kaže...

Ruku na srce, za kempanje su mi britanci najgori. Iako su za to specijalizirani, Čim naprave sim city, zna se taktika... štuke i vet2 pios+flames, bye bye britanci...

Britanci su mi tako retardirani i nepotrebno komplicirani, imaju praktički pola stvari isto kao i ameri, a ni upola uporabljivosti.

Primjeri:

• u machine gun nest ne mogu stati dodatne postrojbe za obranu
  • artiljerija i at gunovi im zauzimaju 3 kilometra kvadratna mape za sagraditi (nasuprot svih ostalih koji imaju standalone topiće i gun crew (pa čak je i flak 88 manji od 17 poundera :P)
  • treba ti engineer da bi se borio protiv tenkova (ftw?) i to sa onom vodovodnom cijevi PIAT
  • bren carrieri su teška prijevara :D koštaju 4 manpointa, a služe jedino (i to djelomično efikasno) kao mobilni machine gun nest
  • infantry se "boji" neprijateljskog teritorija :P
  • infantry može sagraditi ogromni rov za 6-7 ljudi, a mora čekati inžinjera da napravi pišljive sandbags ("fak lađik")

To su otprilike moja iskustva i što me zasmetalo. Ironično, gušt mi je igrati jedino baš zbog tih fixed emplacementova i fireflyea (hellz yeah). Tako sam i prošao Bourgobous (zadnju misiju britanske kampanje), sagradio sam hrpu 17 poundera na čvorištima skupa sa Shermanima kao backup, a kad bi upali u zamku, onda i polomim sa 25 pounderom.

13 godina
Company of Heroes 2

Britanci su uvijek bili čkapi. Osim kod El Alameina, tamo su se iskazali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

sa britancima treba znat igrat i bit jako oprezan 

pazit na snipere pogotovo jer manpowera se ima jako malo 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Pa koji šampioni ovo igraju to nije istina. OD toga da ljudi pokusavaju ovo vrtit na ultra high i onda svima steka zbog toga ( jos lijepo pise dolje ). Nego kako neznaju, ne kuzim cemu uopce traziti alpha testiranje. Ja na mapi zauzmem sve po lijevoj strani od nas, ali on nista i pokose nas s njegove strane koda ga nema. Frajer umjesto da radi antitenk unite, on stanca trupe i samo salju da ginu. Skuzio sam da se moze invite raditi. Ajde idemo odigrati koju postenu. Steam mi je simekz pa cemo se nac. I stavite low postavke da ide fluidno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dobio i ja key ali za steam acc na kojemu uopće nisam imao niti jedan coh
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Dali ima više vrsti unita nego u CoH-u?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

aaa vidim da ima dosta problema sa štekanjem , bolje pricekat malo nego se zivcirat sa lagiranjem ... Do tada CoH i OF igrat . ako ima tko zainteresiran slobodno se javite !! ;=)

0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Ma nije toliki lag kad ekipa svi imaju na low i onda to fino ide. Samo sada je jako tesko naci nekog, navecer to ide puno lakse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Da , netkome je važnija grafika od gameplaya , mislim da pravi igraci vise naginju ovome drugome ...

2 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Jos lijepo dolje pise u kutu lijevo da steka zbog tog i tog igraca zato jer ima prejake postavke grafike. Ali niko ne reagira, nece da ljudi igraju normalno i gledaju bugove ili nesto, nego eto. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

trebali bi napravit multi na sistem company of heroes online 

znaci da se hosta na njihovim serverima (kao i LOL i slicne igre) pa bi manje laga bilo i ostalih gluposti

+ jako dobro bi bilo kad bi bila reconnect opcija ,ako ti pukne internet veza ili slicno

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Arnold Layne kaže...

trebali bi napravit multi na sistem company of heroes online 

znaci da se hosta na njihovim serverima (kao i LOL i slicne igre) pa bi manje laga bilo i ostalih gluposti

+ jako dobro bi bilo kad bi bila reconnect opcija ,ako ti pukne internet veza ili slicno

Da, bilo bi bolje od ovog trenutnog peer-to-peer sustava, mnogo bolje!

Manji lag, puno manje drop-hackova, NAT problema i maphackera... Ali pitanje je jeli njih briga za community, pa da podignu servere. Iako su puno jeftiniji i moćniji nego su bili kada je CoH1 izlazio 2006.

peer-to-peer peer-to-peer
Ubi bene, ibi patria.
13 godina
Company of Heroes 2

MIslim ovo je ok za alphu, jako zarazna i zanimljiva igra, samo ovisi s kime igras. Bez laga je stvarno uzivancija igrat, ali sa lagom jos kada ih pola izade van nije fora. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Zanima me da li radi samo Automatch ili se moze kreirat basic match ??? ... ima li tko viska code ?? :P

0 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

nemože mi nać nikog već deset minuta. to normalno ili nije?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nemože mi nać nikog već deset minuta. to normalno ili nije?

Yup.

Pisao sam o tome, zna se čekati po 20 minuta na partiju a onda kad krene,

isti tren par ljud lagga i ispadne.

Po pitanju toga je lutrija da te dopadne dobra partija,

zato sam i prestao igrati jer previše frustrira.

Out of the blue and into the black.
16 godina
Company of Heroes 2

ma ja igram tek toliko da vidim kakva je igra.na mojoj konfi ide na max a alpha je :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

ma ja igram tek toliko da vidim kakva je igra.na mojoj konfi ide na max a alpha je :O

Onda mozes igrati protiv botova, bar ti oni nece laggati... A i netrebas cekati 15 minuta

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
Company of Heroes 2

nisam znao da se može protiv pc-a

igra je brutalna{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:42 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

nadam se samo do ovaj novi razvoj događaja neće značiti i kraj za COH2...  :(

http://www.ign.com/articles/2012/12/19/thq-files-for-bankruptcy?abthid=50d21dc9083e47300a000079

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Izgleda da ih nije izvukao ovaj zadnji Humble Bundle.

Što ako firma propadne, što biva s igrom?

Ne znam kako te stvari idu u digitalnom svijetu, pretpostavljam da THQ

naravno polaže prava na cijelu franšizu dakle jedino da prodaju nekoj

drugoj izdavačkoj kući koja uposli neki drugi svoj studio..?

Ne sluti na dobro, ako se EA recimo dočepa igre (primjerice),

bit će /winter T34 cammo only 3,99$/.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Pa... Relic razvija igru... neznam da li su u vlasništvu THQ-a ili su samo pod ugovorima.

E sad ako nitko ne uleti u "sanaciju" THQ-a sa novim kešom moguć je i najcrnji scenarij...

COH2 je praktički gotov tako da bi bila šteta ne pustiti ga u prodaju... ali što poslje sa serverima i podrškom... neznam.  :(

0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Meni je žao jedinice jer je postala retardirana do bola...svi samo annihilate high resources kao kreteni. Igra ne psotoji samo super rush njemaca i bok, uvijek onaj schledt ili kako već.

Pola igara se nije htjelo spojit, iako sam sve portove forwardao...odigrao preko 300sati, coho preko 300 i ostavio to.

Čeka se ta dvica, volio bi da izbace high resources pa čak i annihilate.

sa vp, igra dobije neku dimneziju, takitike, ljudi surađuju....a ovako samo bezglavi rush samo spam...

inače super igra i znali smo do 2-3 ujutro halat kad se ekipa skupi.

poogotovo coho, dao bi za njega sve da ga vrate, to je bila najjač igra ikad.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice