Codemasters dobio licencu za Formula 1 igru

poruka: 26
|
čitano: 3.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

I to se napokon dogodilo!

Predugo samo to cekali na PC-u (svaka cast Sony-u ali nisu pogrijesili s Codemastersom!)!

Bit ce to pun pogodak!

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Codemasters dobio licencu za Formula 1 igru

ehhh, vidjet cemo

Silvonis
17 godina
neaktivan
Silvonis kaže...

ehhh, vidjet cemo

Dobro rečeno.
Da je barem SimBin.
Doduše dobro da je prošao taj Sony-jev monopol te da ga nisu produžili do 2050.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 19:06 (Level 1).
17 godina
neaktivan

Jos jedna dobra igra koju ce ti kreteni unistit.

Universe and human stupidity are only things for sure.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

fakat bi bilo 5 puta bolje da je SimBin dobio licencu jer ovaj codemasters ce sve temeljit na shugavom engineu od Colina DiRT,   s tim engineom ce sje**t  i novu tocu (GRiD) i formulu sad....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Jos jedna dobra igra koju ce ti kreteni unistit.

Ne znam na koga mislis pod "kreteni" ali svakako ni jedni nisu!
 Codemasters ima super vozacke igre (Toca serijal , Colin Mcrae itd...), a Sony ne moram ni spominjati- Gran Turismo serijal!
 Zbilja ne znam zakaj tak mislis!

EDIT:
Osim ak niste fanovi super realnih NFS igara!Namigiva

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 19:53 (Armor).
17 godina
neaktivan

Zadnjeg Kolina su totalno sjebali,to više nema nikakve veze s relijem kojeg je pokojni Kolin vozio.Igra formula 1  je bila dobro napravljena,nadam se da nebudu i to upropastili. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GTR serijal i RACE serijal mi djeluju kao bolja referenca za neku F1 simulaciju od Codemastersovih... neću biti prost.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, baš super, ne daj Bože, dobit čemo još jedan Colin McRae DIRT, haha. Zamisli kako formula drifta, ne i to još sa terenskim gumama :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka cast...ak naprave tako dobro kao sto su Race Driver Grid nemogu fulat!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2029.MN4 kaže...

Da, baš super, ne daj Bože, dobit čemo još jedan Colin McRae DIRT, haha. Zamisli kako formula drifta, ne i to još sa terenskim gumama :)))

Ma da!
Svi ste se povukli jedan za drugim i poceli o DIRTU koji nema veze s formulama i mojom temom!
Vec sam prije spomenul, Codemasters je dobar proizvođač trka, osim ak ne volite EA!
Uostalom , tu ce imati i Sony prste kod programiranja!

17 godina

codemasters je dobar proizvođač.. ali neka se ostave simulacija..

sve kaj naprave je mainstream.. ko da nfs igraš :s

17 godina
neaktivan

U zadnjih 5 godina jedini koji su radili simulacije - dakle simulacije ne arkade za PC jesu:

SimBim - GTR, GTR2, Race 06, Race 07

Papyrus - Nascar 2003

ISI - rFactor

Sci - Richard Burns Rally

Ovo su manje-više kultni naslovi što je lako provjeriti količinom servera na kojima se odigravaju utrke

te količinom foruma na kojima se diskutira o najopskurnijim detaljima set-upova - kao da se voze prave utrke.

Čak su i iz EA izašla 2 naslova sa formulom, F1 i F1 Challenge '99-'02, 

postoje i modovi za te igre koje neki ljudi obožavaju (ne bih znao kakvi su nisam probao).

Nadam se da je sad jasnija moja skepsa prema vijesti da će Codemasters napraviti dobru F1 simulaciju.

Daj bože, ali sumnjam, dok su drugi radili konkretne stvari oni su se bavili teškim mainstreamom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedva cekam da izade f1 igrica za pc kakva god bila jer stavrno je zadnja bila 02a to je jako davno

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@832MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts 512MB
17 godina
neaktivan
benko kaže...

jedva cekam da izade f1 igrica za pc kakva god bila jer stavrno je zadnja bila 02a to je jako davno

Pa rFactor ima nekoliko F1 modova (2005,2006,2007) i sve staze
17 godina

Aral

po čemu se GRID razlikuje od prethodnika osim po grafici?

smeće od igre.. :((

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Codemasters dobio licencu za Formula 1 igru!

Čini mi se da je to ime teme, a ne Dirt ili Grid koji niti nije izašao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znamo Armor,ali mislim da se nitko ne moze maknuti od cinjenice da su im igre sve losije i losije - prije su malo amlo imali Game of The Year,month nagrade,a sad im nebi dao ni neki bekstrit rekord

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Znamo Armor,ali mislim da se nitko ne moze maknuti od cinjenice da su im igre sve losije i losije - prije su malo amlo imali Game of The Year,month nagrade,a sad im nebi dao ni neki bekstrit rekord

Znam i slažem se s tobom, ali će sigurno imati tu prste i Sony!
Kad Sony nekaj izdaje, a to nije često, to je uvijek pun pogodak!

17 godina
zv'jer2 kaže...

fakat bi bilo 5 puta bolje da je SimBin dobio licencu jer ovaj codemasters ce sve temeljit na shugavom engineu od Colina DiRT,    s tim engineom ce sje**t  i novu tocu (GRiD) i formulu sad....

istina, po GRID-u demo se vidi da su sje**** onaj tvrdokoran osjećaj koji se javljao kad sam vozio Race driver. Ostaje samo nadati se da igra bude simulacija, a ne nekakav hibrid između arkade i simulacije
17 godina
neaktivan

Morate shvatit nes...igra se niti ne TRUDI BITI SIMULACIJA...a i zna se kako trziste i vecina igraca reagira na "simulacije". Meni je igra fenomenalna, kupujem danas volan samo zbog nje. I ovo je tema za F1 ;)

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2008 12:53 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aral kaže...

Morate shvatit nes...igra se niti ne TRUDI BITI SIMULACIJA...a i zna se kako trziste i vecina igraca reagira na "simulacije". Meni je igra fenomenalna, kupujem danas volan samo zbog nje. I ovo je tema za F1 ;)

Da, slažem se sa prvim djelom.
Kako tržište reagira na "simulacije" - to pustimo onima koji se izradom takvih igara bave - već sam naveo neke koji teško
da imaju problema na tržištu - dapače.
Super je ako si oduševljen igrom, vjerojatno ćeš bit oduševljen i sa F1.
Dopusti isto tako meni suprotnu reakciju.

17 godina
neaktivan

To definitivno, ne kazem ja da oni nemaju problema sa prodajom ali daleko je veci broj klinaca koji bi radje igrali arkade nego simulacije,kao lakse je...iako je ovdje meni potpuno svejedno sta je, bitno da je igrivo i zabavno. A F1 cemo i konacno docekat nakon sto je sony onakon nonsalantno kupio licencu na nekih desetak godina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To definitivno, ne kazem ja da oni nemaju problema sa prodajom ali daleko je veci broj klinaca koji bi radje igrali arkade nego simulacije,kao lakse je...iako je ovdje meni potpuno svejedno sta je, bitno da je igrivo i zabavno. Kad se sjetim moguce konkurencije GT5 koju je ocjenu dobio (iako ni to nije neka referenca)...A F1 cemo i konacno docekat nakon sto je sony onakon nonsalantno kupio licencu na nekih desetak godina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da ljudi iz Codemastersa gledaju ovu utrku i kaj se događa po kišnim uvjetima!

Kad formuli prek pasice stisneš gas!Cool

Jedva čekam!!

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da ce maknut nevidljive zidove i prepreke koje su pratili Colin Mcrae serijal.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice