COD5: World at War problem

poruka: 4
|
čitano: 2.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovanje!

Skinuo sam i instalirao navedenu igru, međutim pojavio mi se problem. Kad uđem u igru imam opcije igre, prva je Solo, druga Co-op, a treća multiplayer. Interesira me solo varijanta, stoga sam pritisnuo da uđem u meni, sustav mi je dao dvije opcije, New Game i Select Mission. Pritisnem na New Game, otvori se prozor gdje me traži da odlučim koji nivo snage želim igrati, odaberem treći i nakon toga se sve vrati na prvotnu opciju New Game, Select Mission i na dnu Back.

Kad odaberem Select Mission imam u opciji samo jednu misiju, Semper Fi, to odaberem, ponovno me traži nivo snage, i nakon toga opet onaj prvotni ekran. Mislio sam da je problem što nemam patch, pa sam ga onda i instalirao, verziju 1.1, no opet se ponavlja ista priča.

Nadam se da mi netko može pomoći.

Unaprijed zahvaljujem.

Pukovnik

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ti nema pomoći!

Ja sam prvi put otisao -> mission select -> semper fi -> i pocelo je loadanje sa filmićem u pozadini kao u cod 4...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ovo je meni rijesilo problem:

1) Odes u Google i pronadjes neki CD-key drugaciji od tvog

2) Odes u Call of Duty World at War Multiplayer, pa options, pa multiplayer options, pa enter key code ili tako nesto

3) Upises taj CD-key sto si ga pronasao i verify.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD5: World at War problem
srdjan3 kaže...

E ovo je meni rijesilo problem:

1) Odes u Google i pronadjes neki CD-key drugaciji od tvog

2) Odes u Call of Duty World at War Multiplayer, pa options, pa multiplayer options, pa enter key code ili tako nesto

3) Upises taj CD-key sto si ga pronasao i verify.

Proradilo je sad.

Hvala na pomoći.
Pukovnik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice