COD4:Multiplayer problem

poruka: 166
|
čitano: 82.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: COD4:Multiplayer problem
spaws kaže...

ja imam 2GB rama i zna mi nekad biti server disconected

Da s naglaskom na nekad a ne stalno, dok sam imao 512 mi se to svaki put desavalo. . . Namigiva
Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan

Koristim Vistu i svaki put kada udem u COD 4 Multiplayer za 5 sek me izbaci i napise mi: iw3mp.exe has stoped working....bla bla bla da ga ugasi ili da zatrazi pomoc na netu

moze pomoc??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dux kaže...

Koristim Vistu i svaki put kada udem u COD 4 Multiplayer za 5 sek me izbaci i napise mi: iw3mp.exe has stoped working....bla bla bla da ga ugasi ili da zatrazi pomoc na netu

moze pomoc??

Netreba vise instalirao sam si XP sve radi normalno...Neodlučan
16 godina
neaktivan

pise mi GLOBAL PUNKBUSTER ban issued. STA DA RADIM???

ivan

0 0 hvala 0
17 godina

Znaci da te je PB banovao zbog koristenja nekog hack-a, ako imas org kupi drugi. . . :D

Ako imas pirata nadji drugi kljuc!

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam cd koji mi je posudio frend i on je kopirao fileove i mogu igrat single player multiplayer ne jer imam kod koji neko vec koristi ali mi na xfireu ne prepoznaje cod 4 sta da radim                                                                                                                                                                   

molim vas da mi brzo odg. jer želim igrat

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 21:10 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ŠTA NIKO NEZZNA!!!!!Mršti se???????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebaš novi nekorišteni CD-key za COD4 imaš ih ovdje - največa ponuda

Premium-HR.net
15 godina
neaktivan

Moj problem je:kad udem u jedan server stalno mi pise server disconnect....mjenjo sam key cod i nista....molim za pomoć.....Hvala unaprijedSmijeh

15 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

imam problem kad se idem logirati u neki server na COD4:Multiplayer pojavi mi se ova poruka

Key Code in use. Please try reconnecting later.

nemam blage veze šta mi kaže a to mi se pojavi svaki put kad pokušam ući u neki server...pokušao sam ugasiti cod pa ga ponovno pokrenuti ali opet ista poruka...Molim vas za brz odgovor jer žarko želim zaigrati COD4:Multiplaye

Resetiraj ruter i nece ti se to vise prikazivat, ako ides na original servere kupi si onda original key.

15 godina
neaktivan

Kako rsetirat ruter?

15 godina
neaktivan
de mozel mi ko objasnit gde da nadjem xfire!!
16 godina
neaktivan
Na internetu!
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
micuns kaže...

Aahahahahahahahahahahah....

Jel ovaj spada u grupu prosjecnih korisnika računala i Interneta?

17 godina
matoSh kaže...
Radeon PRO kaže...

imam problem kad se idem logirati u neki server na COD4:Multiplayer pojavi mi se ova poruka

Key Code in use. Please try reconnecting later.

nemam blage veze šta mi kaže a to mi se pojavi svaki put kad pokušam ući u neki server...pokušao sam ugasiti cod pa ga ponovno pokrenuti ali opet ista poruka...Molim vas za brz odgovor jer žarko želim zaigrati COD4:Multiplaye

Resetiraj ruter i nece ti se to vise prikazivat, ako ides na original servere kupi si onda original key.

Pogledaj kada je ova poruka napisana..ima ravno 2 godine, ako me matematika ne vara..

micuns kaže...

www.xfire.com

Mike Litoris kaže...

Aahahahahahahahahahahah....

Jel ovaj spada u grupu prosjecnih korisnika računala i Interneta?

a što ako ima 11, 12, 13 godina ? zaslužuje li i onda ruganje ? td

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan
micuns je već u jednoj sličnoj temi postavio slično pitanje(dvaput zaredom) i to potpuno nekulturno
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
Šef kaže...
micuns je već u jednoj sličnoj temi postavio slično pitanje(dvaput zaredom) i to potpuno nekulturno

pogledao sam njegove poruke. spamer najobičniji. moje isprike. ali svejedno nije trebao reagirati tako.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 22:40 (puma1400).
16 godina
neaktivan
S tim se slažem :)
15 godina
neaktivan

A JEL PRVO MORAM SKINITI PATCHEVE,PUNKBUSTER I XFIRE PA GA ONDA INSTALL...:S

16 godina
neaktivan
micuns kaže...

A JEL PRVO MORAM SKINITI PATCHEVE,PUNKBUSTER I XFIRE PA GA ONDA INSTALL...:S

Punkbuster već imaš unutar instalacije, moraš skinit patcheve i xfire

I isključi Caps Lock

15 godina

a ja imam drugi problem,...................sve sam normalno skinuo............a prije nego što sam skinuo imo sam 10 000 servera,a sad nemam ni jedan..........zašto mi serveri nestanu ponekad......to mi se znalo desiti i prije nego što sam instaliro ove programe............pomozite jel mi  frend ima cod4 , a živi u rijeci..............pa ono da se ubijamo malo........xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zašto meni xfire neće htjeti prepoznati cod 4? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MiO 5 kaže...

zašto meni xfire neće htjeti prepoznati cod 4? hvala

Ako ti cod nije pravilno instaliran, tj. kad otvoriš na upravljačkoj ploči popis programa tamo mora biti i cod. a ako ga nema onda ti ga ni xfire neće prepoznat.

15 godina

a ja imam sad drugi problem............kada uđem u server(taj sam isti jučer igro bez problema)danas mi napiše "player kicked" ............. i probam opet preko xfire i ništa...otvori mi se izbornik za ono OPFOR i MARINES i odma me izbaci...............pomoć,jel sad kad sam vidio kako je zakon nemogu se strpiti!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
LUXX kaže...
neznam tocno.
Bio je jednom jedan thread o tipu koji prodaje original keyeve.
Uplatiš lovu i on ti pošalje key mailom.
Al koja je bila sad neznam.
Pricekaj malo pa ce se javit netko ko zna

skini si 1.4 pa 1.5 pa 1.6 pa 1.7 patchove i instaliraj redosljedom a onda igran na hrvatskim serverima jer ima koji su crackani netreba orginalni cd key

http://www.gametracker.com/search/cod4/HR/?searchpge=1#search

15 godina
neaktivan
eee imam jedan problem sa cod 4 MP instalirao sam patc1.6 i 1.7 i PB, ali kad udjem u xfire i pokrenem server pise mi "server disonneted" molim vas recite mi bas mi se igra
TKI

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ako nisi update Punkbuser (pb) kickat ce te...ako nije do toga problem uslikaj pa nam daj sliku

link za pb http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kiky94 kaže...

Vidim da neki nemaju crackane servere, pa evo par koje je igram i veoma su kvalitetni:

-Drugovi Stake public server  (search&destroy)  82.193.210.221:20239
.:. T.A.T.E. TDM HC FF  (team deathmatch)  195.190.136.163:28960
[G]kresina kuja CRO/crk NO nade/spam/GL/LS/RPG/marty/swearing  (team deathmatch)  217.14.222.114:28960

.:|MONET|:. SD server  (search&destroy)   77.221.16.162:28960

VI-Net CoD4 server TD (Hardcore)  (team deathmatch)    91.191.38.16:20000

GameZone CoD:MW 1.7 Hardcore (team deathmatch)   83.139.108.10:28960

ovaj server gresina kuja na tom serveru me bana svaki put kad udem pise   da upisem my guid ali kako da se registriram na forum

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 10:33 (pilip88).
14 godina
neaktivan

to zato jer imas cd key koji vec netko koristi probaj na multyplayer options promjeni cd key

14 godina
protjeran

imam i ja problem kada udjem u cod4 mp ono ucitava mapu i pise waiting for other players i onda mi ekran pocrni i pise server disconnected zas??? neznam imam sve patcheve i 1.6 i 1.7 i tako na svakom serveru .plss help ko zna kako da ovo rjesim  PoZzZ :)

ADBAUZVC8EWRGV98ER
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice