a sta je taj x fire i gdje da ga skinem
moras imat 1.4 patch pa postepeno upgradead dok ne dodes do zeljenje verzije...
Treba ti samo 1.6 i 1.7 patch, 1.6 sadrzi sve prethodne patcheve!
CRO Cracked Server (HC/HQ no GL&MARTY-city maps)
Server IP 85.190.38.109:28960
Evo još jedan dobar server na kojem se vrti ACE mod, download je kratak nekih 3 MB pa slobodno probajte.
Igra se hardcore i bez "čitera" jer su admini uvijek prisutni. lol
Ali ti ja s dugogodisnjim gaming iskustvom tvrdim da admin nije uvjek on-line, a i ako jest cesto bude umisljeni balavac koji te ban-a sa servera jer igras bolje od njega, ja sam do sada 3 puta ban-an s BiH-net S&D servera jer dodjem i pogazim sve, i zviz BAN. Pa onda ganjam po njihovom forumu glavnog admina da skine ban.
Ali ti ja s dugogodisnjim gaming iskustvom tvrdim da admin nije uvjek on-line, a i ako jest cesto bude umisljeni balavac koji te ban-a sa servera jer igras bolje od njega, ja sam do sada 3 puta ban-an s BiH-net S&D servera jer dodjem i pogazim sve, i zviz BAN. Pa onda ganjam po njihovom forumu glavnog admina da skine ban.
ma nemoreš se njih riješit nikako,al ipak što se tiče cracked servera,ako nađeš jedan pošten server(nisam doživio malo takih) gdje dođe rijetko kad neki cheater onda ti je super :)
Probajte ovaj server pa recite mišljenje.
Admini su svi preko 30g. =WZ=
može jedno pitanjce, hoću kupit oriđiđi cod 4, gledao u algoritmu ali ga nemaju, našao sam na nekim stranim sajtovima ali bih htio kupit u hr jer mi čim prije treba
Pa ako neko znam molim za informaciju.
može jedno pitanjce, hoću kupit oriđiđi cod 4, gledao u algoritmu ali ga nemaju, našao sam na nekim stranim sajtovima ali bih htio kupit u hr jer mi čim prije treba

E ljudi znate li možda neki dobar cracked CoD4 server na PAM4.02 modu ???
Ne znate???
http://www.crovortex.com/webshop/igra-3520-Call_Of_Duty_4_Modern_Warfare.html
Evo ja sam ovdje kupio, pise sad privremeno nedostupno al nije ti zgoreg raspitat se. . .
Kolko sam ja skuzil za pokretanje mp u cod4 treba imat patch 1.6 i 1.7
Treba imat xfire i kaj onda?
Jel ko zna?
Molim vas za pomoc hitno mi je.
Danas dobivam cod4 tak da mogu sto prije zaigrat MP.
Kolko sam ja skuzil za pokretanje mp u cod4 treba imat patch 1.6 i 1.7
Treba imat xfire i kaj onda?
Jel ko zna?
Molim vas za pomoc hitno mi je.
Danas dobivam cod4 tak da mogu sto prije zaigrat MP.
Imam ja xfire samo me zanimalo dal ce mi radit cod4 mp dok skinem 1.6 i 1.7 (tak da ga bezveze ne skidam)
Imam ja xfire samo me zanimalo dal ce mi radit cod4 mp dok skinem 1.6 i 1.7 (tak da ga bezveze ne skidam)
radit ce ti al neces moc uc u ni jedan server... ili u jedan od njih 100...
Hvala puno.
Ima moj frend popis svih servera koji ne koriste original.
(ja neznam stranicu na kojoj trebam skinut pb)neka mi se neko javi ako zna kako(gdje) trebam update pb!!HiTno!!!!
(ja neznam stranicu na kojoj trebam skinut pb)neka mi se neko javi ako zna kako(gdje) trebam update pb!!HiTno!!!!
kako da kupim original key??
zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code
ja nemam original igru ni cd-key a opet igram cod 4 multiplayer... to možeš ako:
1. Skineš sa interneta xfire, program za igranje igrica najjednostavnije rečeno
2. Skineš sa interneta patcheve za cod4 1.6 i 1.7 i instaliraš ih u datoteku gdje ti je cod4
3. Skineš sa interneta punkbuster, program koji onemogućava server da te izbacuje iz igre, također nakon što ga skineš instaliraš u cod4 datoteku a daljnje upute kako se koristi pišu na stranici s koje skidate punkbuster
4. Zatim uđete u xfire koji ste predhodno skinuli i "ručno" očitate cod4 ako već nije automatski (to možete u opcijama a i pišu vam uputstva na prozoru od xfirea, sa strane)
5. Na xfireu imate alatnu traku gdje piše servers i tamo će pisat cod4 kliknete da vam se očitaju serveri i uđete u igru... i svaki put prije nego što ćete igrati update-ajte punkbuster...
ako nešt nije jasno ili trebate linkove s kojih trebate skinuti ove programe koje sam nabrojio javite mi se na pm- private message
ja tako igram i sve je uredu ali mislim da ima još drugih načina kako se može igrati al ne mogu se sjetit, probajte provjeriti po prijašnjim temama o cod4...
a ove crackovane servere mozes igrati dez org cd keya