lol Puma
Punkbuster NE kicka zbog krekanog key coda nego cheateva
i oceo se kladit da imas najnoviji update od pb?
Punkbuster se AUTOMATSKI updatea dok upalis igru, odk izgasis igru on ti ostaje u procesu
idi na task manager pa pogledaj
lol Puma
Punkbuster se AUTOMATSKI updatea dok upalis igru, odk izgasis igru on ti ostaje u procesu
lol Puma
hvala!!
kako da kupim original key??
a ove crackovane servere mozes igrati dez org cd keya
meni je radilo bez xfirea.
skrati citate mal0, a ne da trebamo scrollati cijelu stranicu da bih došao do tvog pametnog odgovora..
Xfire nije potreban, on samo ukazuje na to sta tko od vasih prijatelja igra, vi sebi sami mozete ubaciti servere u favorite sa
http://www.gametracker.com/search/
Samo ogranicite potragu na nekih 100-300 kilometara, i garantujem da je 90% tih servera crack. Ali sto je najvaznije da treba xfire je dezinformacija, netreba ali je pozeljan zbog drugih mogucnosti koje nudi.
ma,
za dodati favourite server::
idite u COD4 MP.
kliknite na join game, te u desno kutu vidite gdje piše "internet" , klikajite taj gumb sve dok se umjesto internet ne pojavi Favourite. tada idite na "Add new favourite" te upišite ip servera.
Ne čitajte i igrajte crackirane servere i to je to
ovako, LUXX nemoj me kaznit, ali da covjeka ne patim! on je kreirao temu o piratskoj verziji, ja samo pomazem (ne u piratstvu)
ovako, nemozete skinuti nikakve originalne keyeve jer su oni ta velika cijena kod originalnih igara a ne igre
jedino jeste za CoD 4 skini patcheve 1.4 1.6 i 1.7 instaliraj ih, skini xfire sa neta dodaj servere i igraj!
Dobro si in i reka
Dobro si in i reka
Ma ti si reka istinu
Ako se zbog toga dobije žuti dobro, ali neka ga onda dobiju i oni moroni šta svako malo otvaraju retarne teme bez smisla
Ova bi tema trebala biti gotova. Ne vidim vise nikakvog smisla u daljem svadanju.
ja imam jos veci problem.meni se neprikazuju serveri.tak da ..........
evo moze pomoc
imam piratsku verziju cod 4 1.7 patch i sve radilo normalno, ali od jucer stalno izbacuje server full iako ima mjesta za jos 2-5 igraca i uspijem se spojiti na server tek iz nekog 10. pokusaja
sad me zanima jel problem mozda u tome sto xfire ne broji spectatore pa ne mogu zbog njih uci jer su popunili sva mjesta ili?
evo moze pomoc
imam piratsku verziju cod 4 1.7 patch i sve radilo normalno, ali od jucer stalno izbacuje server full iako ima mjesta za jos 2-5 igraca i uspijem se spojiti na server tek iz nekog 10. pokusaja
sad me zanima jel problem mozda u tome sto xfire ne broji spectatore pa ne mogu zbog njih uci jer su popunili sva mjesta ili?
evo iman i ja jedan problem..isto iman piratsku verziju cod-a 4 ali mi nije problem u cdkeyu već u tome što mi nako oćitavanja nove mape(znaći nakod odigrane partiye)piše server disconnect..zna li ko možda zašto??
evo iman i ja jedan problem..isto iman piratsku verziju cod-a 4 ali mi nije problem u cdkeyu već u tome što mi nako oćitavanja nove mape(znaći nakod odigrane partiye)piše server disconnect..zna li ko možda zašto??
U zadnje vrijeme mi je počelo ''trzat'' dok igram skenirao sam sa spybot s&d i Malwarebytesom ali mi ništa nije pronašlo
Trza dok se želim okrenut i slično !
U čemu bi bio problem??
mozda problemu pingu
znam kad se priblizim nekom s losim pingom da ga ne mogu pogodit i da mene sve zatrza a moze biti i problem u tvojem pingu
imam nizak ping, bar mislim , kreće mi se oko 35 pa do 70 !
I drugi dok me ''gledaju'' kako igram su mi predložili da skeniram komp ali ništa nije našlo, tako da mi je to malo čudno, a prije mi uopće nije trzalo!
ja imam 2GB rama i zna mi nekad biti server disconected