COD4:Multiplayer problem

poruka: 166
|
čitano: 82.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

lol Puma

Punkbuster NE kicka zbog krekanog key coda nego cheateva

i oceo se kladit da imas najnoviji update od pb?

Punkbuster se AUTOMATSKI updatea dok upalis igru, odk izgasis igru on ti ostaje u procesu

idi na task manager pa pogledaj

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD4:Multiplayer problem
doxy kaže...

lol Puma

Punkbuster NE kicka zbog krekanog key coda nego cheateva

i oceo se kladit da imas najnoviji update od pb?

Punkbuster se AUTOMATSKI updatea dok upalis igru, odk izgasis igru on ti ostaje u procesu

idi na task manager pa pogledaj

e, ovaj prvi dio sam se prevario..

ali za drugi, kao ŠTO REKOH, nije potrebno dnevno ga update-ati (ručno) kao što je predlagatelj predložio..

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
16 godina
neaktivan

hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
Radeon PRO kaže...

kako da kupim original key??

@ pogledao sam prvih par postova

@ pa ljudi dragi, zasto trosit 80 KM na originalne cd keyeve i "igre" kada mozes na pijaci kupiti igru i fino xfire, patchevi i igraj!
 Kako ti nije i tih 10 KM puno dati za "igru"... Bogataš
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
 1) nema xfire veze stim..
2) ne mora imati patch 1.6 ili 1.7 da bi igrao on-line.. postoje serveri koji su još na verziji 1.1  (basic verzija).
3) punkbuster je program koji zapravo izbacuje (!) one sa crackiranim keyevima.. (ne vrijedi na crackanim serverima)
4) glupost.
5) up date punkBustera svaki put? haha.. ja ga nisam upDateao već.. dobrih  6 mjeseci...
hahaa..

drugi način?
preskoči sve ove korake i igraj na crackanom serveru..  bez problema.

ghoost kaže...

a ove crackovane servere mozes igrati dez org cd keya

da.

i, na crackani sserver se udje tako da:

Otvorite COD4 MP
Odaberete profil
Klikenete na "join game"
i utipkate u console: "connect  IP SERVERA"  -

i pritisnte Enter.
 Istina je da treba Xfire.
Jel ako ne koristis Xfire ne mozes ni na jedan server jel te stalno izbacuje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 9:59 (uljez).
17 godina

meni je radilo bez xfirea.

skrati citate mal0, a ne da trebamo scrollati cijelu stranicu da bih došao do tvog pametnog odgovora..

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!

0 0 hvala 0
17 godina

Xfire nije potreban, on samo ukazuje na to sta tko od vasih prijatelja igra, vi sebi sami mozete ubaciti servere u favorite sa

http://www.gametracker.com/search/

Samo ogranicite potragu na nekih 100-300 kilometara, i garantujem da je 90% tih servera crack. Ali sto je najvaznije da treba xfire je dezinformacija, netreba ali je pozeljan zbog drugih mogucnosti koje nudi.

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma,

za dodati favourite server::

idite u COD4 MP.

kliknite na join game, te u desno  kutu vidite  gdje piše "internet" , klikajite taj gumb sve dok se umjesto internet ne pojavi Favourite. tada idite na "Add new favourite" te upišite ip servera.

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne čitajte i igrajte crackirane servere i to je to

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ovako, LUXX nemoj me kaznit, ali da covjeka ne patim! on je kreirao temu o piratskoj verziji, ja samo pomazem (ne u piratstvu)

ovako, nemozete skinuti nikakve originalne keyeve jer su oni ta velika cijena kod originalnih igara a ne igre

jedino jeste za CoD 4 skini patcheve 1.4 1.6 i 1.7 instaliraj ih, skini xfire sa neta dodaj servere i igraj!

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
uljez kaže...

a ti ne bubetaj gluposti
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

Dobro si in i reka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Dobro si in i reka

a zasto si ti trebao zaspammati ovdje, to ti je kao PotpisujemCool, i za to se dobiva zuti

bez uvrede
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 19:57 (Bes7).
16 godina
neaktivan

Ma ti si reka istinu

Ako se zbog toga dobije žuti dobro, ali neka ga onda dobiju i oni moroni šta svako malo otvaraju retarne teme bez smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
uljez kaže...

a ti ne bubetaj gluposti
 Ja ne znam kak bi ti isel sa piratskim na MP bez xfire (osim ako ne koristis neke druge mogucnosti)
Ja sam probal igrat bez xfire-a i nemres igrat jer te ne pusti na server.
17 godina
neaktivan
uljez kaže...
Bes7 kaže...
uljez kaže...

a ti ne bubetaj gluposti
 Ja ne znam kak bi ti isel sa piratskim na MP bez xfire (osim ako ne koristis neke druge mogucnosti)
Ja sam probal igrat bez xfire-a i nemres igrat jer te ne pusti na server.
 Tako što se možda preko konzole konektuješ na crackane servere??
/connect ip
Ili možda tako što crackani server dodaš u favorite??
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan

Ova bi tema trebala biti gotova. Ne vidim vise nikakvog smisla u daljem svadanju.

16 godina

ja imam jos veci problem.meni se neprikazuju serveri.tak da ..........Neodlučan

16 godina
protjeran
ray_OGF kaže...

XFire???
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
ray_OGF kaže...

XFire???
 Pa nije Xfire riješenje svakog MP problema...
Možda mu firewall blokira CoD?

16 godina
neaktivan

evo moze pomoc

imam piratsku verziju cod 4 1.7 patch i sve radilo normalno, ali od jucer stalno izbacuje server full iako ima mjesta za jos 2-5 igraca i uspijem se spojiti na server tek iz nekog 10. pokusaja

sad me zanima jel problem mozda u tome sto xfire ne broji spectatore pa ne mogu zbog njih uci jer su popunili sva mjesta ili?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaws kaže...

evo moze pomoc

imam piratsku verziju cod 4 1.7 patch i sve radilo normalno, ali od jucer stalno izbacuje server full iako ima mjesta za jos 2-5 igraca i uspijem se spojiti na server tek iz nekog 10. pokusaja

sad me zanima jel problem mozda u tome sto xfire ne broji spectatore pa ne mogu zbog njih uci jer su popunili sva mjesta ili?

To se i meni zna desit npr. imam ovakvu situaciju 21/24 i onda mi pise da je server pun.
16 godina
neaktivan

evo iman i ja jedan problem..isto iman piratsku verziju cod-a 4 ali mi nije problem u cdkeyu već u tome što mi nako oćitavanja nove mape(znaći nakod odigrane partiye)piše server disconnect..zna li ko možda zašto??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
warhed kaže...

evo iman i ja jedan problem..isto iman piratsku verziju cod-a 4 ali mi nije problem u cdkeyu već u tome što mi nako oćitavanja nove mape(znaći nakod odigrane partiye)piše server disconnect..zna li ko možda zašto??

To se svima moze dogoditi. Jednostavno pukne veza.
16 godina

U zadnje vrijeme mi je počelo ''trzat'' dok igram skenirao sam sa spybot s&d i Malwarebytesom ali mi ništa nije pronašlo

Trza dok se želim okrenut i slično !

U čemu bi bio problem??

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan

mozda problemu pingu

znam kad se priblizim nekom s losim pingom da ga ne mogu pogodit i da mene sve zatrza a moze biti i problem u tvojem pingu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam nizak ping, bar mislim , kreće mi se oko 35 pa do 70 !

I drugi dok me ''gledaju'' kako igram su mi predložili da skeniram komp ali ništa nije našlo, tako da mi je to malo čudno, a prije mi uopće nije trzalo!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 10:35 (kostolomac).
17 godina
uljez kaže...
warhed kaže...

Ova teorija s pucanjem veze nije tacna, problem je vjerovatno u manjku radne memorije, dok sam imao samo 512 mega ram-a svaki put kad bi se mapa ucitala bilo bi server disconnected, sad kad imam 2 gige to se vise ne desava nego ulazi svaki put medju prvima. Znaci rijesenje je ubaciti jos jednu plocicu ram-a a ne u vasoj vezi. . .
Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
uljez kaže...
warhed kaže...

Ova teorija s pucanjem veze nije tacna, problem je vjerovatno u manjku radne memorije, dok sam imao samo 512 mega ram-a svaki put kad bi se mapa ucitala bilo bi server disconnected, sad kad imam 2 gige to se vise ne desava nego ulazi svaki put medju prvima. Znaci rijesenje je ubaciti jos jednu plocicu ram-a a ne u vasoj vezi. . .
 Vidis to nisam znal, ja isto imam 512 mb pa mi se to dogada.
16 godina
neaktivan

ja imam 2GB rama i zna mi nekad biti server disconected

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice