CoD4 slušalice

poruka: 9
|
čitano: 1.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

Zanima me dal se u Call of Duty 4 moze istidibno igrat i pricat preko mikrofona, dal se to moze na svim ili samo nekin serverima????????

ako na neki bilo bi dobro da imam ip njihov.... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD4 slušalice

Moze se na serverima na kojima je to omoguceno ali to niko ne koristi ljepo nades klan imate TS i ventrilo i deri *ajebancije na pretek=)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

da, može se, u server browseru u igri , ako igras na publicu, dok trezis server ims rubriku: map, players, ping i jednu s nacrtanim zvucnikom, e ako je kod pojedinog servera ta opcija oznacena s X znaci da podrzava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

Na takvim serverima koji to podrzavaju, dal ja mogu pricat samo sa jednom osobom ili mene svi cuju????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

Sad, sa jednom osobom sigurno ne, ali nisam siguran čuju li te samo igrači iz tvog tima, ili svi na serveru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

Kupio ja slusalice u vemilu za 65 kn Logitechove........ Preko xfirea je dobro, ali u igri preko servera sumi i svi te cuju.... bez veze je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

normalno da ne valja, zato se i svi okreću riješenjima kao TeamSpeak ili Ventrilo. I sam sam probao obadva i iskreno ti ih preporučam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

Kaj je to Team Speaker ili ovo drugo??????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 slušalice

uglavnom, program za glasovnu komunikaciju prekoneta, ne plaća se, trebaju ti sluske i mic.

www.teamspeak.com   mozes ga skinuti free, a treba ti server na koji ćes se spojiti, googlaj malo

a ventrilo je slican program, iste namjene

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice