Zanima me dal se u Call of Duty 4 moze istidibno igrat i pricat preko mikrofona, dal se to moze na svim ili samo nekin serverima????????
ako na neki bilo bi dobro da imam ip njihov.... ;)
Zanima me dal se u Call of Duty 4 moze istidibno igrat i pricat preko mikrofona, dal se to moze na svim ili samo nekin serverima????????
ako na neki bilo bi dobro da imam ip njihov.... ;)
Moze se na serverima na kojima je to omoguceno ali to niko ne koristi ljepo nades klan imate TS i ventrilo i deri *ajebancije na pretek=)
da, može se, u server browseru u igri , ako igras na publicu, dok trezis server ims rubriku: map, players, ping i jednu s nacrtanim zvucnikom, e ako je kod pojedinog servera ta opcija oznacena s X znaci da podrzava
Na takvim serverima koji to podrzavaju, dal ja mogu pricat samo sa jednom osobom ili mene svi cuju????????
Sad, sa jednom osobom sigurno ne, ali nisam siguran čuju li te samo igrači iz tvog tima, ili svi na serveru.
Kupio ja slusalice u vemilu za 65 kn Logitechove........ Preko xfirea je dobro, ali u igri preko servera sumi i svi te cuju.... bez veze je...
normalno da ne valja, zato se i svi okreću riješenjima kao TeamSpeak ili Ventrilo. I sam sam probao obadva i iskreno ti ih preporučam
Kaj je to Team Speaker ili ovo drugo??????????
uglavnom, program za glasovnu komunikaciju prekoneta, ne plaća se, trebaju ti sluske i mic.
www.teamspeak.com mozes ga skinuti free, a treba ti server na koji ćes se spojiti, googlaj malo
a ventrilo je slican program, iste namjene