Odem ja preko xf na bilo koji server i kaže mi "Error softvare is diffrent version 1.7".
Jel neko zna kak da to riješim?
( dolje je 2. problem)
Odem ja preko xf na bilo koji server i kaže mi "Error softvare is diffrent version 1.7".
Jel neko zna kak da to riješim?
( dolje je 2. problem)
instaliraj 1.7 verziju?
mozda da skines patch za cod4
skini 1.7 patch za cod4 ;), ali prije toga moras 1.4 i 1.6 pa onda skini verziju 1.6 to 1.7
nemora skidat 1.4 patch kad može skinuti samo 1.6 patch (jer on u sebi ima sve preostale verzije) i 1.7 patch.
to je to nemoraš ništa više skidat kad to instaliraš (prvo 1.6 a onda 1.7) nebi ti to više trebalo izbacivati
evo ovak imam jos jedan problem. U serveru u kojem inace igram u zadnje vrijeme mi se pokaziju poruka " WARNING the server ip address is banned by punkbuster". To mi se pokazuje čim uđem u server ali mogu igrati 2-3 min nakon toga mi sve šteka, nemogu ni izac iz igre nego moram alt + f4.
Molim vas za pomoć
naravno imam piratsku verziju
evo ovak imam jos jedan problem. U serveru u kojem inace igram u zadnje vrijeme mi se pokaziju poruka " WARNING the server ip address is banned by punkbuster". To mi se pokazuje čim uđem u server ali mogu igrati 2-3 min nakon toga mi sve šteka, nemogu ni izac iz igre nego moram alt + f4.
Molim vas za pomoć
Banalo te