COD4 PB Problem zaključana tema

poruka: 27
|
čitano: 4.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

Imam već duže vrijeme problem s punkbusterom.

min. godinu dana s pauzama :)

na bilo koji server da uđem dobijem kick: punkbuster initialization failed.

probao sam updateat pb, što mi svi govore svako malo.

onda reinstaliram s pbsvc, riješi se na jednu mapu i nakon toga opet kicka.

mislio sam da antivirus stvara probleme pa sam ga maknuo. ništa.

ako možete pomoć, dam još informacija ak treba.

i da, tražio sam po forumu i googleu rješenje

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD4 PB Problem
djdomi kaže...

Imam već duže vrijeme problem s punkbusterom.

min. godinu dana s pauzama :)

na bilo koji server da uđem dobijem kick: punkbuster initialization failed.

probao sam updateat pb, što mi svi govore svako malo.

onda reinstaliram s pbsvc, riješi se na jednu mapu i nakon toga opet kicka.

mislio sam da antivirus stvara probleme pa sam ga maknuo. ništa.

ako možete pomoć, dam još informacija ak treba.

i da, tražio sam po forumu i googleu rješenje

Cek i sad ti vec god dana ne igras cod?lol

probaj igru cijelu izbrisati i sve nanovo, skini neku drugu verziju i mora raditi.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

Koji je OS?  Starije verzije Win7 build 7000 su imale problema sa PunkBusterom, kickao je stalno i nije se mogao pokrenuti.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
COD4 PB Problem

Vjeroavtno si skinuo neki ranij build W7 ili neki pogrešan.

Build 7600 je OK.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

7600

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a da ti nije rucno disablean?

17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

ma nije. reinstall igre neće pomoć, min. sam 5 puta reinstalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

problem se vratio omg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

problem se vratio omg

Ja imam isti problem s vremena na vrijeme(svaka 3-4 mjeseca). Skini si PBSetup  i napravi update za COD4...

17 godina
neaktivan
Intel Skultrail kaže...
djdomi kaže...

problem se vratio omg

Ja imam isti problem s vremena na vrijeme(svaka 3-4 mjeseca). Skini si PBSetup  i napravi update za COD4...

a misliš da nisam probo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 15:12 (djdomi).
15 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

Start >  services/servisi i tamo nades pnkbstrA i pnkbstrB. Oboje ih zaustavis pa pokrenes.

Mozda treba pokrenuti punkbuster servise kao admin i u xp modu.

Imao sam i ja taj problem ali ovo sam trebao raditi svaki put prije ulaska u igru da me ne kicka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

Ev ti alternativa.....

Skini ovaj pbsvc i stavi na uinstalaciju, zatim restartaj komp i ponovno ga instaliraj, te onda opet PBSETUP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

Prije sam imao sličnih problema i otkrio sam da je jedino rješenje reinstall windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
COD4 PB Problem

I meni je bio problem složiti da mi radi cOD4 na Win7 32 bit. Na kraju sam uspio riješiti da radi i da me ne kicka PB na sljedeći način:

1. ako imaš instaliran COD4 prvo ga deinstaliraj (ostavi si kopiju mape profiles ako imaš veći rang).

2. Stavi instalacijski CD u uređaj, i kad ti pokrene autorun izađi iz njega, tj. ne pokreći setup.

3. U Exploreru odi na DVD i desni klik na setup od COD4, i Run as administrator.

4. Bitno je da nakon unosa ključa odabereš Custom instalaciju i instaliraš COD4 u neki drugi folder (npr C:\COD4) a ne u folder Program Files

5. Nakon završetka instalacije instaliraš patcheve 1.6 i 1.7.

6. Napraviš upgrade PunkBustera sa PB setup i kad se pokrene dodaš COD 4.

7. Tek onda ideš pokrenuti igru i to tako da ju pokrećeš kao administrator - desni klik pa Run as Administrator(VAŽNO) inače te kicka PB

8. Imao sam još jedan problem da mi je javljalo neki error pri ulasku u igru ali to sam riješio da sam prištekao mikrofon i slušalice

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

aj probat ću neke fore pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD4 PB Problem

A da probaš u consolu od cod napisati pb_security 0 pa stisneš tab pa onda enter

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomGun kaže...

I meni je bio problem složiti da mi radi cOD4 na Win7 32 bit. Na kraju sam uspio riješiti da radi i da me ne kicka PB na sljedeći način:

1. ako imaš instaliran COD4 prvo ga deinstaliraj (ostavi si kopiju mape profiles ako imaš veći rang).

2. Stavi instalacijski CD u uređaj, i kad ti pokrene autorun izađi iz njega, tj. ne pokreći setup.

3. U Exploreru odi na DVD i desni klik na setup od COD4, i Run as administrator.

4. Bitno je da nakon unosa ključa odabereš Custom instalaciju i instaliraš COD4 u neki drugi folder (npr C:\COD4) a ne u folder Program Files

5. Nakon završetka instalacije instaliraš patcheve 1.6 i 1.7.

6. Napraviš upgrade PunkBustera sa PB setup i kad se pokrene dodaš COD 4.

7. Tek onda ideš pokrenuti igru i to tako da ju pokrećeš kao administrator - desni klik pa Run as Administrator(VAŽNO) inače te kicka PB

8. Imao sam još jedan problem da mi je javljalo neki error pri ulasku u igru ali to sam riješio da sam prištekao mikrofon i slušalice

oommgg!!! nije me kicko još. ako me još 2 dana ne kicka, ti ulaziš u legendu :) zbilja si car

17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

a mrš u 3pm. opet me kicko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

onaj kick + ovaj:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

molim vas nek netko pomogne. godinu dana ne igram cod4 u miru.

sry na 4 posta zaredom, ali stvarno mi je ovo važno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 16:10 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD4 PB Problem

Možda imaš neki firewall upaljen ili slično pa ti to ometa... Da li ti je PB Update uključen u cod-u? Možda bi moglo biti do toga, jer mislim da tu samo update PB-a pomaže.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Možda imaš neki firewall upaljen ili slično pa ti to ometa... Da li ti je PB Update uključen u cod-u? Možda bi moglo biti do toga, jer mislim da tu samo update PB-a pomaže.

firewall isključen, i kad je uključen problemi. pb update u codu?? kako? inače uvijek updateam pb preko pb setupa tak da nije do tog.

17 godina
COD4 PB Problem

Mislio sam pod Multyplayer Options - PunkBuster i Allow Downloading. Ali mislim da je to On do defaultu.

Imaš original key? Jer ako nemaš, jesi ga probao mijenjati?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Mislio sam pod Multyplayer Options - PunkBuster i Allow Downloading. Ali mislim da je to On do defaultu.

Imaš original key? Jer ako nemaš, jesi ga probao mijenjati?

da, probao sam mijenjat. i to dosta njih.

15 godina

Onda ti je nešto zeznuto s instalacijom Windowsa. Vrlo je izgledno da PB ima problema s radom na tvojoj verziji Win7. Mene nikad nije kikao od kad pokrećem COD sa Run as administrator.

Jesi možda u Windowsima logiran kao običan korisnik? Jer meni PBuster normalno radi.

17 godina
neaktivan
TomGun kaže...

Onda ti je nešto zeznuto s instalacijom Windowsa. Vrlo je izgledno da PB ima problema s radom na tvojoj verziji Win7. Mene nikad nije kikao od kad pokrećem COD sa Run as administrator.

Jesi možda u Windowsima logiran kao običan korisnik? Jer meni PBuster normalno radi.

admin sam, al baš onaj pravi admin. možda je kriva verzija... neki krivi build(al je 7600, valjda je problem u ostalim brojkama)

17 godina
neaktivan
COD4 PB Problem

jel mi može ko napisat točan build win7 koja je izašla. i di pronaći moj build?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice