CoD4 org key

poruka: 37
|
čitano: 3.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD4 org key

a rađe ću od gamersjecta. sigurno mi je tamo da je ključ novi, a nije previše skup(90kn).

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD4 org key

Evo odlučio sam gdje ću uzet(kad sam ga već naručio xD) Uzeo sam ga s Gamersjecta i u utorak ujutro idem odma uplatit da ga dobijem što prije

Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD4 org key
djdomi kaže...

a rađe ću od gamersjecta. sigurno mi je tamo da je ključ novi, a nije previše skup(90kn).

A ti kao znaš di je sigurno,a gdje nije.Pričaš gluposti,uzimam od game2playa već dvije godine i nikakvih problema nema.

17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...
djdomi kaže...

A ti kao znaš di je sigurno,a gdje nije.Pričaš gluposti,uzimam od game2playa već dvije godine i nikakvih problema nema.

šta je tebi?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
CoD4 org key

ja sam odavden nabavio http://base-host.com.hr/11-call-of-duty-4-cd-key-sa-scanom.html

95 kn, sve super i brzo sam ga dobio u roku od 24 sata, plačanje uplatnicom.. i prezadovoljan sam

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

šta je tebi?

Ma ništa   sory,ako nemaš kreditnu karticu onda je ok kupovat tak preko tih stranica.

17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

šta je tebi?

Ma ništa   sory,ako nemaš kreditnu karticu onda je ok kupovat tak preko tih stranica.

eh, tako nekako. uzet ću s gj..

normalno, ako budem mogo pokrenut blackops uzimam ga.

cod4 key ili blackops key?

7 cod4 key
4 blackops key
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice