Cod4-cfg problem

poruka: 9
|
čitano: 2.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod4-cfg problem

Evo imam jedno pitanje dobio sam neki cod4 config i osim configa neke postavke za mape npr.colors_citystreets.I kaze mi da te confige za mape stavim u main.Ja tako uradim i u configu je napravljeno na strelice da se mijenju te boje i ja stisnem no samo mi izbaci unknown  cmd [x]citystreets[x] i nista ne bude.Moze pomoc hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Cod4-cfg problem

to mozes koristiti na serverima koji imaju pro mod. jednostavno stisni slovo B i otvorit ce ti se prozorcic i mislim da na kraju je nesto graphic options udi u to i pisat ce ti Film tweks tako nesto i to samo stavi na ON i radit ce ti ;)

Semper *Phobos Crew* Fidelis
17 godina
neaktivan

Server mora biti iskljucivo promodlive 204, te ti mora u configu imati bindano npr. bind N "exec strike.cfg" jer ukoliko je stavljeno samo npr. bind N "strike.cfg" nista se nece ucitati.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
AmD kaže...

Server mora biti iskljucivo promodlive 204, te ti mora u configu imati bindano npr. bind N "exec strike.cfg" jer ukoliko je stavljeno samo npr. bind N "strike.cfg" nista se nece ucitati.

ma on ima color cfg-e za odredene mape i mora samo film tweaks stavit na On i radit ce mu jer mu se sami color cfg exec-aju ako ima cfg koji ide s njima a po njegovom postu se zakljucuje da ima :)

Semper *Phobos Crew* Fidelis
15 godina
neaktivan

Ok hvala momci pokusati cu pa javim.:)

15 godina
neaktivan

Ok sad sam rijesio taj problem ali sad je nasto novi znaci ja sebi prilagodim kontrole i grafiku cfg i sve bude uredu ali kad promjenim mod onda se vrati kako je i bilo od toga cfg-a.Kako to rijesiti

15 godina
neaktivan
Cod4-cfg problem

dajte ljudi pomoc plss

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cod4-cfg problem

odi tamo gdje se nalazi config i desni klik na config_mp.cfg -> properties -> makni kvacicu sa "Read only"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nepomaze mi ni to ali hvala na trudu jel znas mozda koji drugi nacin ili bilo ko je zna ikako stvarno mi je hitno.Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice