CoD 4 Zamrzne :S

poruka: 7
|
čitano: 2.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije svega, pozz svime

Kao sto sam i rekao u naslovu teme, Call of Duty 4 mi zamrzne nakon igranja 10-ak minuta i cuje se neki cudan zvuk, igram samo Multiplayer na Bihnetovim serverima, uopste ne vidim razlog zasto se ovo desava, pa bih zamolio nekoga ko zna nesto o ovome da mi pomogne, hvala unaprijed!

Konfiguracija:

Intel Core i5 2x 3.26GHz Procesor
(3x2 GB) 6 GB RAM, DDR3 1600 MHz
Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5 graficka karta

Windows 7 Professional 64-bit

Grafika na kojoj igram CoD4:

Rezolucija: 1920x1080
Screen Refresh Rate: 60Hz
Anti Aliasing: 4x
Max Detalji

Igra mi je patchovana na 1.7

Ovaj problem se javlja samo u CoD4, sve ostale igre igram bez problema kao sto su: Dirt 2, Battlefield: Bad Company 2, Need For Speed Shift, Prototype, Call of Duty: Modern Warfare 2 i World of Warcraft.

Da bih izbjegao spam evo jos nekoliko podataka:

Virusa nema.
Vec sam pokusao reinsallirati igru.
Svi driveri su updatani.
Graficka nije clockovana.
Punk Buseter je updateovan.

Imam samo jednu pretpostavko do cega bi moglu biti... Prije nekoliko dana mi se pocela pojavljivati notifikacija za Windows Genuine i ja sam je uklonio tako sto sam pomocu nekog programa uradio '' Remove WAT'' da li je do toga?

Hvala jos jedanput .

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: CoD 4 Zamrzne :S
adi0606 kaže...

Prije svega, pozz svime

Kao sto sam i rekao u naslovu teme, Call of Duty 4 mi zamrzne nakon igranja 10-ak minuta i cuje se neki cudan zvuk, igram samo Multiplayer na Bihnetovim serverima, uopste ne vidim razlog zasto se ovo desava, pa bih zamolio nekoga ko zna nesto o ovome da mi pomogne, hvala unaprijed!

Konfiguracija:

Max Detalji

Ovaj problem se javlja samo u CoD4, sve ostale igre igram bez problema kao sto su: Dirt 2, Battlefield: Bad Company 2, Need For Speed Shift, Prototype, Call of Duty: Modern Warfare 2 i World of Warcraft.

Virusa nema.
Svi driveri su updatani.

Imam samo jednu pretpostavko do cega bi moglu biti... Prije nekoliko dana mi se pocela pojavljivati notifikacija za Windows Genuine i ja sam je uklonio tako sto sam pomocu nekog programa uradio '' Remove WAT'' da li je do toga?

Hvala jos jedanput .

WTF! I5 ti dualac?

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
16 godina
DA! I5 661 itd
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...
adi0606 kaže...

Prije svega, pozz svime

Konfiguracija:

Max Detalji

Virusa nema.
Svi driveri su updatani.

Hvala jos jedanput .

WTF! I5 ti dualac?

Da, i5-650 i nemoj spamat ako nemas odgovor na postavljeno pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 10:19 (adi0606).
15 godina

REMOVE WAT je totalno smeće od programa, poje8e cijele windowse, uglavnom da ti pojasnim, ja sam uklonio s watom i dobio non stop wwblue scrren of death, a kad sam promijenio windowse , sve normano, a cijelo vrijeme sam sumnjao u rame, promijeni windowse jer wat ti je nesto sje8ao u windowsima, i  isto kad je moj brat s tim uklonio genuisa- nije mogao na mozilu, pokretati programe, igrice, itd.

rješenje: promijena windowsa HITNO.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
adi0606 kaže...

Da, i5-650 i nemoj spamat ako nemas odgovor na postavljeno pitanje.

Vidim da si s gamers-a...

Tip ne spama uopšte, informatički je forum i dozvoljeno je sve što se tiče informatike, sebi si je popravio znanje postavljajući to pitanje.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
null kaže...

REMOVE WAT je totalno smeće od programa, poje8e cijele windowse, uglavnom da ti pojasnim, ja sam uklonio s watom i dobio non stop wwblue scrren of death, a kad sam promijenio windowse , sve normano, a cijelo vrijeme sam sumnjao u rame, promijeni windowse jer wat ti je nesto sje8ao u windowsima, i  isto kad je moj brat s tim uklonio genuisa- nije mogao na mozilu, pokretati programe, igrice, itd.

rješenje: promijena windowsa HITNO.

Ok, hvala mnogo ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice