Cod 4 na win 7

poruka: 21
|
čitano: 5.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD
pitanje

Prije par tjedana sam instalirao win 7, i sve igre rade normalno osim cod 4 u MP. Probao sam update PB i nije upalilo. Probao sam isključit PB i igrat na serverima bez PB i opet me PB nakon nekog vremena izbaci sa servera(nekužim zašto, ako je PB isključen kako me kicka). Dali postoji način da igram CoD 4 MP na win 7 jer mi win xp nije baš u dobrom stanju(spor je), a i neda mi se stalno restartat komp da igram jer mi je win 7 glavni os.

Svaka vrsta pomoći je dobrodošla.

I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!-Barney Stinson

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 na win 7

ja imam Win 7 i COD 4 u MP sve mi radi dobro...neznam u čemu je problem??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 na win 7

postoji tema!

kolko ja znam pb ne da verziju za betu i rc, već samo za finalnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CoD
kaiserus kaže...

Prije par tjedana sam instalirao win 7, i sve igre rade normalno osim cod 4 u MP. Probao sam update PB i nije upalilo. Probao sam isključit PB i igrat na serverima bez PB i opet me PB nakon nekog vremena izbaci sa servera(nekužim zašto, ako je PB isključen kako me kicka). Dali postoji način da igram CoD 4 MP na win 7 jer mi win xp nije baš u dobrom stanju(spor je), a i neda mi se stalno restartat komp da igram jer mi je win 7 glavni os.

moze igrat, napravi sljedece imas jednu mapu u cod zove se pb te zatim sve obrisi sta je unutra, skini pb stavi ga opet u tu mapu i frisko ga updateaj, te zatim prije svakog ulaska u cod moras posebno pokrenuti pb "a" i "b", inace meni isto radi imam 7 build 7077 tako da, 
 djdomi kaže...

postoji tema!

znaci ovaj izanad tebe sta je oni ima finalnu veziju ajde ne buljazgaj gluposti i ne spamaj bez veze,
inace pb prema pravilo ne bi smije raditi sve dok ne izade finalan verzija os ali ipak se moze!
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
17 godina
neaktivan
intel freak kaže...
kaiserus kaže...

moze igrat, napravi sljedece imas jednu mapu u cod zove se pb te zatim sve obrisi sta je unutra, skini pb stavi ga opet u tu mapu i frisko ga updateaj, te zatim prije svakog ulaska u cod moras posebno pokrenuti pb "a" i "b", inace meni isto radi imam 7 build 7077 tako da, 
 djdomi kaže...

postoji tema!

znaci ovaj izanad tebe sta je oni ima finalnu veziju ajde ne buljazgaj gluposti i ne spamaj bez veze,
inace pb prema pravilo ne bi smije raditi sve dok ne izade finalan verzija os ali ipak se moze!
 nikome ne radi na sedmici! nemoj mi tu s*** jer znam iz iskustva. još pogledaj na googleu da nikome ne radi cod4 mp na sedmici. aj prije svega toga se nauči što je spam!!!
OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 22:22 (djdomi).
16 godina
neaktivan
Cod 4 na win 7
Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
intel freak kaže...
kaiserus kaže...

djdomi kaže...

postoji tema!

nikome ne radi na sedmici! nemoj mi tu s*** jer znam iz iskustva. još pogledaj na googleu da nikome ne radi cod4 mp na sedmici. aj prije svega toga se nauči što je spam!!!
 heh..nije istina da ne radi...sve ovisi kakav cd key imas, ako imas original onda ti sve sljaka a ako imas piratski koji ima 1000 igraca naravno da te kicka....ja osobno imam key koji koristi jos 2-3 ljudi koje ja znam i ulazim u svaki piratski server bez kickanja pb-a
VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
protjeran
djdomi kaže...
 ti si ocito jediniti sa svojim spamerima koji si ne znaju ni igru instaliratiCool, ako radi meni, radi ovom cojeku gore i radi ovom covjeku dolje i sada ti pricas da se ne moze igrati  cod 4 online jer pb izbacuje a razlog je vise ni manje windows 7, ti si opcito posebna vrsta i imas na google trazilici ukljucen filter "cod noob",
bez uvredeCool
17 godina
neaktivan
intel freak kaže...
djdomi kaže...
 ti si ocito jediniti sa svojim spamerima koji si ne znaju ni igru instaliratiCool, ako radi meni, radi ovom cojeku gore i radi ovom covjeku dolje i sada ti pricas da se ne moze igrati  cod 4 online jer pb izbacuje a razlog je vise ni manje windows 7, ti si opcito posebna vrsta i imas na google trazilici ukljucen filter "cod noob",
bez uvredeCool
 a to da skoro svima ne radi ok? i nemoj mi tu sa tim forama noob.
i mama ti ne zna instalirati igru!!!
17 godina
Cod 4 na win 7

ja sam isto imao taj problem, pa sam stavio dual boot

naime sedmica mi nije mogla pokrenut onaj punkbaster service B

nista nije pomoglo, obrisao pa skinuo pa updateao i opet isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 na win 7
autorov komentar

Evo uspio sam uci na server sa PB nakon par reinstala... Sada me nakon 5 minuta igre izbaci sa servera i kaže da imam neki disallowed program/driver... NEMAM hackove niti nikakve programcice... Probao sam sa brisanjem svega u PB folderu i updateom i onda prije igre pokretanjem PBA i PBB ali tih file-ova nema... I molio bih bez svađe u mojoj temi.

I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!-Barney Stinson

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
djdomi kaže...
 ali zato moja baka tebe satere ko staru zahrdalu kantu punu kokosjeg izmetaCool
16 godina
protjeran
RE: Cod 4 na win 7
kaiserus kaže...

Evo uspio sam uci na server sa PB nakon par reinstala... Sada me nakon 5 minuta igre izbaci sa servera i kaže da imam neki disallowed program/driver... NEMAM hackove niti nikakve programcice... Probao sam sa brisanjem svega u PB folderu i updateom i onda prije igre pokretanjem PBA i PBB ali tih file-ova nema... I molio bih bez svađe u mojoj temi.

sorry nemam bas vremena da trazim tvoju gresko postavi ss cijelog izbacivanja pb da malo bolje poucima ali pod vecer, probaj na neki drugi server,,,
17 godina
neaktivan
intel freak kaže...
djdomi kaže...
 ali zato moja baka tebe satere ko staru zahrdalu kantu punu kokosjeg izmetaCool
 da i kaj bi bilo kad bi se probudio? ne bi došlo do svađe da ti nisi došao sa svojim "uvaženim" stavom.
mogao si lijepo reći: kod mene radi ok, zašto kod tebe ne radi? a ne doći sa: ne govori gluposti, ne spamaj...
tako ćeš vidjeti da za svaku tvoju glupost ćeš malo dobiti prigovore od mene. zato napiši nešto pametno...Cool
ako hoćeš nastaviti reci sve to na pm, ovako samo idemo prema kartonu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 15:03 (djdomi).
15 godina
neaktivan

djdomi nemoj ti s***, moj bratic ima windows 7 i radi mu sve u CoD 4

ja igro,

16 godina
neaktivan
statebriga1 kaže...

ja igro,

Ovo je bilo još lani...dok je win 7 bio u BETA verziji...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
protjeran
statebriga1 kaže...

ja igro,

o budalee...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
Cod 4 na win 7

Lol 1.6. 2009 replika a dobro ali da kažem kako je lako riješit problem sa cod 4 - uključiš mikrofon i radi(ako nekome ne može pokrenuti multiplayer)

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 22:35 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 4 na win 7

lol... a bas sam htio pozvat ovog lika gore sto se pali u jedan shipment 1 na 1 da ga rastavim na komadice.. :D

sad sam nekog rusa (ili sta je vec) bas gazio, 10:0 sam krenuo i onda sam se poceo malo igrati, ali mi je pala konekcija :( steta bas sam uzivao a i lik je bio kul, neki debili bi izasli sa servera ...

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

To apsolutno nije tacno!!!

Prvobitno sam i ja sam imao problema sa pokretanjem cod 4 u multiplayer modu.

Sve dok nisam uradio sljedece:

1. Skinuo i  instalirao sve patcheve (1.1 - 1.7)

2. Skinuo Punk Buster updater i updatovao Punk Buster.

Radi savrseno.

I to je to.

15 godina
neaktivan
Cod 4 na win 7

Ja imam win7 i imam cod4 stalno kada igram cod4 zmrzne se i ide zvuk nekako kao trrrr molim vas dali bi mi neko mogao reči zašto

Martin Hubek
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice