COD 4 ucitavanje mape

poruka: 8
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
COD4 ucitavanje mape

Pozdrav ekipo!Eto,zanima me neke stvari oko COD-a pa bih molio da mi objasnite.Igram COD4MP i mape mi se sporo ucitavaju.Zakasnim na S&D na 5 sekundi i to me ljuti.Tko je "odgovoran"za sporo ucitavanje mape?Ja sam malo razmisljao i zakljucio da bi moglo bit do procesora,HDD-a ili internetske veze.Sad nesto od tog troje bi trebalo biti to pa bih u narednim danima to zamijenio.Hvala na odgovorima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 4 ucitavanje mape

vjerovatno do internetske veze, ako bi nam moga dati malo vise informacija tipa na koliko fpsa vrtis cod i koju brzinu interneta imas,takodjer moze biti do samog servera

I can't remember anything

2 0 hvala 0
16 godina
RE: COD 4 ucitavanje mape
labrovic kaže...

vjerovatno do internetske veze, ako bi nam moga dati malo vise informacija tipa na koliko fpsa vrtis cod i koju brzinu interneta imas,takodjer moze biti do samog servera

Evo ovako imam wireless,provajder amis,placam 169 kn mjesecno(4mbps/768kbps).Primarni disk od 80 GB na njemu windowsi i programi,8 mb cache.Drugi disk 320 gb na njemu igre(COD4) i ostale gluposti.

Moj susjed ima zicno spojeno,istog provajdera,istu brzinu samo je on spojen zicno i od dode na mapu 10 sec posle ostalih.ima pata disk od 8 mb cache 80gb,procsor AMD Athlon 64 3000+(jedna jezgra),2 gb rama i hd4850

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 22:14 (luckyluke).
16 godina
COD 4 ucitavanje mape

ja mislim da je do proca jer je i meni tako bilo dok ga nisam promijenio, stalno sam kasnio na server oni vec uberu par killova a ja se tek onda connect na server. prije sam imo amd sempron od 2 ghz a sad (pogle pod moj pc)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: COD 4 ucitavanje mape
system kaže...

ja mislim da je do proca jer je i meni tako bilo dok ga nisam promijenio, stalno sam kasnio na server oni vec uberu par killova a ja se tek onda connect na server. prije sam imo amd sempron od 2 ghz a sad (pogle pod moj pc)

aha onda ide novi proc.hvala moze lokot

17 godina
neaktivan
COD 4 ucitavanje mape

Evo samo da potkrijepim - istina je. Stvar je u procesoru, znam iz osobnog iskustva. Evo sa ovom svojom konfom i 4 megabita internet vezom gotovo nikad mi se mapa ne ucita brzo, uvijek prode jedna runda. A frend ima gotovo istu konfiguraciju, samo dvojezgreni procesor i staza mu se ucita dok si rekao keks.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD 4 ucitavanje mape

a bi mozda moglo biti do HDD-a kojim slucajem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 ucitavanje mape

Ja sa svojom konfom skoro nikad ne zakasnim. Moguće da je kod tebe problem u disku, ali moj je prd crkavanjem

pa ne kasnim...

@tvoj susjed, I ja imam athlona 3000+ i ne može ni da mi 8600GT iskoristi, a ne HD4850. Malo prejaka grafa...

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice